icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
2. feb 2016

Inak baby citala som, ze na uhniezdenie je dobre jest cerstvy, zrely ananas, tak par kuskov denne

kakatulik
2. feb 2016

@jaana47 to bude podla mna tym skorsim vstavanim asi.A tie Jonasove terminy beries vazne?...mne niektore zasahuju az do menzesu.

jaana47
2. feb 2016

@kakatulik dufam ze to bude kvoli tomu no uvidim o tyzden 😉 a tie terminy su podla realne mozno pre tie, ktore nemaju ziadny problem, na to aby mi to vyratal na mieru, by potreboval viac informacii, ktore sa vyplnaju v tom jeho dotazniku.....ale inak to neberiem do uvahy aj mne to vychadza pocas menstruacie, ale to by som asi neurobila a moj manzel uz vobec je mu to neprijemne 🙂 ale citala som ze je dobre ked sa zhodne ovulacia s jeho terminom je tam vascia pravdepodobnost kto vie, ale co som citala recenzie, tak niektorym to vyslo a niektorym babam vyratal aj na dva roky a nic... a ty?beries to aj podla toho?

kakatulik
2. feb 2016

@jaana47 co ja viem,ja som len dnes prisla na to,ze sa to da aj v tom grafe 🙂
Ja som si to nechala aj vypocitat za poplatok a tie v grafe tmavo zelene dni sa uplne presne prekryvaju s tymi vypocitanymi na mieru. 🙂

denidi
2. feb 2016

@dejna20 ja mam len jeden vajickovod a mm trochu pomalsie spermie,tri roky sa nam nedarilovaj ked som mala oba vajickovody,su to diagnozy,pri kt.sa da aj normalne otehotniet,ale nam sa to proste nedari ☹ to Iui sa mi zda zatial take najprijatelnejsie riesenie 🙂

salmas
2. feb 2016

@dejna20 Ahoj, tak ja som tiež jedna s endo 🙂 Ja som tiež nemala žiadne bolesti. Mávala som vzdy vodové cysty, ale pri tejto hneď povedal, že je krvavá. My sme sa dohodli, že ak sa nezadarí do 5 mesiacov, tak idem na laparku. Na sone som mala 2 cysty, no pri laparke zistili už aj zrasty. Vaječník však zostal. Takže radšej to neodkladaj. Mne sa zle hoja jazvy, tak mi dávali nejaké špeciálne šitie, mám tam este hnedé fľaky , ale jazva je OK. Natieram to Dermatixom, drahý krém, ale stojí za to. Ja mám najviac viditeľnú tú spodnú, kde som mala drén, tú hadičku, ale tá je pod nohavičkami. Osobne by som radsej riešila tú laparku ako umelé. A malý sa nám zadaril tiež na prvý šup a teraz to nejde a nejde ☹

petkovamiruska
2. feb 2016

Dobry vecer kocky...ja mam tolko stresu v praci teraz :( ani vas nestiham citat :( dufam, ze aspon niektore mate min. Pozitivne ovu testiky, ale najviac si zelam tie dve // na tehu teste pre nas vsetky 🙂
No ja som v pomykove...ako mnohe viete tak meriam a testujem kazdy den prvy mesiac, ale ja si to vobec neviem vyhodnotit...
Prepacte, ze tu tolko spamujem 🙂

petkovamiruska
2. feb 2016

Lepsia foto 🙂

lauritka
2. feb 2016

@petkovamiruska zle to vidno, aky bol ten test toho 27.1 ??? boli čiarky rovnake ? po tych 10-15 minutach ??

lauritka
2. feb 2016

aha uz lepsie. podlamna si mala vrchol Lh 27.1 .. 29teho bola ovulacia uz potom si stupala..
dnesna teplota je sice trosku nizsia, ale stale relativne hore.
hlien mas husty a kremovy ?

petkovamiruska
2. feb 2016

@lauritka no neviem ci som mala ovu kedze som nikdy taky test nemala ako tu vy pridavate ukazkovy :(
A hlien mam taky hustejsi dost....a to nevadi ze ta teplota kolise?

lauritka
2. feb 2016

vyzeraju uplne rovnake.

lauritka
2. feb 2016

staele si hore, zajtra by si mala stupnut. mierne vykyvy mozu byt. dnes by si mala byt 4 dpo

kakatulik
2. feb 2016

@petkovamiruska mne sa zda ten z 27.1. hore najpozitivnejsi,ale je podobny ako ten z 28.1.To by aj k tej teplote celkom sedelo.

petkovamiruska
2. feb 2016

@lauritka myslis? Ja som uz z toho merania dost mimo a kedze minuly mesiac mi meskala MS 9 dni z neznameho dovodu vobec neviem co sa ma kedy diat...a este som si merala teplotu v ustach cely cas...od buduceho cyklu budem uz len dolu ;)

petkovamiruska
2. feb 2016

@lauritka
@kakatulik vy uz ako dlho meriate, ze ste v tom take proficky? 🙂

lauritka
2. feb 2016

@petkovamiruska 100rokov 😀

lauritka
2. feb 2016

@petkovamiruska tak preto moze aj skakat.. a merias aspon rovnaky čas ?

petkovamiruska
2. feb 2016

@lauritka verim, ze ti to tak pride :D

kakatulik
2. feb 2016

Ja iba rok,proti lauritke som este len plienkac 🙂

petkovamiruska
2. feb 2016

@lauritka snazim sa, ale dnes som spala strasne dlho oproti normalo mozno aj o 4 hodiny viac 🙂

kakatulik
2. feb 2016

@petkovamiruska ber tento cyklus ako taky treeeningovy a buduci uz budes proficka aj ty 😉

petkovamiruska
2. feb 2016

@kakatulik ale zato sa vyznas 🙂

kakatulik
2. feb 2016

@petkovamiruska ocas sa strafim 😉

petkovamiruska
2. feb 2016

@kakatulik no inak sa asi ani brat neda 🙂 ved tomu ani nerozumiem celemu 🙂

lauritka
2. feb 2016

no este som upravila, takze podla mna bol regulerne pozitivny.

lauritka
2. feb 2016

@petkovamiruska no treba meriat rovnaky čas to je dolezite.. ak nahodo zaspiš, tak radej vynechaj teplotu.

petkovamiruska
2. feb 2016

@lauritka ty si zlata ja dufam ze mas pravdu a tym padom ze aspon ovulujem 🙂 dakujem...len to je test z 28.1 stale je datum az pod 🙂

petkovamiruska
2. feb 2016

@lauritka ale ja som merala v rovnaky cas len som zaspala o par hodin skor ;)

lauritka
2. feb 2016

@petkovamiruska jj, tak potom ovulu pocitaj 30.1
a dnes si 3 dpo 😝