Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 ak je odbornik tak nechod k inemu. Ja mam teoriu, radsej nech to potvrdia dva-traja doktory ako jeden a zle. IVF je umele oplodnenie mimo tela zeny a to sa robi v centre asistovanej reprodukcie ale tomu predchadza mnozstvo vysetreni. LPS je laparoskopia, operacny zakrok, 3 male jazvicky, rychle zotavenie. Ja mam este par cyklov na spontanne otehotnenie a ked sa nepodari tak uz len IVF
@janulka_1 a nevies neda sa robit ivf bez laparoskopie?
Mne skor vadi predstava lps ako ivf. Muz ma lps zlcnika a teda sa mi tie dierky nepacia, ale nielen zato (ja mam jazvu po cs takze nie som nej estet, ale hentie dierky su mimo gatiek. A este narkoza 😁 pri ivf asi neni narkoza, ci tiez?
Ty mas kolko rokov? Ja som uz vcelku stara rakva tak sa mi moc nechce otalat. Ved to, ze nez to ivf vybavim aj rok v prdeli. Teraz v marci budem mat 34
@dejna20 ak mozem pridat,tak ivf ti urobia aj bez laparoskopie,ale musi sa pre poistovnu zadat nejaky dovod 😉 a k tym dierkam po laparke,mne ju robkli,lebo som mala mmt a mozem povedat,ze po 4 mesiacoch mi ich vobec nieje vidno,ani ta v pupku a ani tie dve po krajoch,to su mini asi centimetrove rezy,takze ani ked mam plavky,nic nepoznat,a jaaj vek,ja uz 37 tak nehadzme sa do srotu :- D
@denidi sorry nemam po tych vysledkoch moc pozitivnu naladu. No endometrioza je vcelku dobry dovod na ivf.
Mne sa ale jszva po cisarsku vcelku skaredo zhojila. Teda vstrede mam taku miernu vystupeninku- keloid. Tak mam asi k tomu sklon. A ty uz riesis to ivf, ci sa ti s niekym pletiem?
Baby a ked vcera u gyna bolo endometrium 6 a dnes mam pozit ovu test neni to nejak malo? Kolko mm ma byt cez ovu vystelka maternice, neviete?
ahojte baby, dnes mi zas trochu klesla teplota, nechapem ale moze to byt a tym, ze akurat za posledne dni vstavam do prace skor o stvrtej predtym okolo siedmej-osmej. Mala by som si zapisovat teploty o 0,1 desatinu viac ci nie?? ma to nejaky vplyv na cyklus po ovulaci ci nie?nasla som takyto clanok na fertility.sk:
Meriame každý deň v rovnaký čas (ideálne v rámci pol hodiny), pretože aj počas dňa a noci bazálna teplota kolíše. Najnižšia je počas spánku nad ránom (3:00 až 4:00 hod v noci). Medzi 4:00 a 10:00 hod. zhruba platí, čo hodina navyše, to o 0.1°C vyššia teplota.
Meriame po prebudení po minimálne 3-hodinovom spánku. Ak normálne vstávame v 7:00, ale jednu noc sa zobudíme o 6:00 kvôli záchodu, meriame o 6:00. (Nameraná teplota potom bude o 0.1°C nižšia ako obyčajne.)
@dejna20 ze take tri mesiace treba pockat, aby bola matetnica zahojena, lebo ma aj cistili popri laparke. Ja som mala mmt, a oni dovod nevedia. Ja viem. Davno sombola na jednom vysetreni, kde mi tekutinou napustali tekutinu asi do maternice a sledovali cez uzv jak to vyteka, a tam zistili, ze lavy je slabsie priechodny a ten mi aj vzali. Tak si myslim, ze toto bol dovod

@andrejta tak ten 4ty to bola nehoda 😂 ale posledny mi tiez pride rozmazany. Asi skusim menej namacat.