icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
2. feb 2016

@andrejta tak ten 4ty to bola nehoda 😂 ale posledny mi tiez pride rozmazany. Asi skusim menej namacat.

andrejta
2. feb 2016

@dejna20 to su asi take testy, co vyzeraju rozmazano 🙂. Hlavne nech ukazuju, to co treba

lauritka
2. feb 2016

@dejna20 😅 to staci na 10 sekund dat do nadobky, nemusiš močit dlho

kakatulik
2. feb 2016

@domi4nika takze vrchol bol o tej 14.tej....cize ovulka dnesaz zajtra. 😉

kakatulik
2. feb 2016

@dejna20 ja by som ten posledny brala ako pozitivny.

janulka_1
2. feb 2016

@denidi spravidla ma kazda zena bolesti pocas menstruacie a pohlavneho styku a ako ja pri vyprazdnovani, ale su aj pripady ked zena nema ziadne bolesti

janulka_1
2. feb 2016

@dejna20 ak je odbornik tak nechod k inemu. Ja mam teoriu, radsej nech to potvrdia dva-traja doktory ako jeden a zle. IVF je umele oplodnenie mimo tela zeny a to sa robi v centre asistovanej reprodukcie ale tomu predchadza mnozstvo vysetreni. LPS je laparoskopia, operacny zakrok, 3 male jazvicky, rychle zotavenie. Ja mam este par cyklov na spontanne otehotnenie a ked sa nepodari tak uz len IVF

dejna20
2. feb 2016

@janulka_1 a nevies neda sa robit ivf bez laparoskopie?
Mne skor vadi predstava lps ako ivf. Muz ma lps zlcnika a teda sa mi tie dierky nepacia, ale nielen zato (ja mam jazvu po cs takze nie som nej estet, ale hentie dierky su mimo gatiek. A este narkoza 😁 pri ivf asi neni narkoza, ci tiez?
Ty mas kolko rokov? Ja som uz vcelku stara rakva tak sa mi moc nechce otalat. Ved to, ze nez to ivf vybavim aj rok v prdeli. Teraz v marci budem mat 34

dejna20
2. feb 2016

@kakatulik hmm druhy som spravila pred hodinou, je este pozitivnejsi, tak dnes treba ci zajtra?

kakatulik
2. feb 2016

@dejna20 dneeees 🙂...ale mozete aj zajtra aj pozajtra....🙂,ale podla slavneho rceptu by mala byt zajtra pauza a pozajtra rano.

denidi
2. feb 2016

@dejna20 ak mozem pridat,tak ivf ti urobia aj bez laparoskopie,ale musi sa pre poistovnu zadat nejaky dovod 😉 a k tym dierkam po laparke,mne ju robkli,lebo som mala mmt a mozem povedat,ze po 4 mesiacoch mi ich vobec nieje vidno,ani ta v pupku a ani tie dve po krajoch,to su mini asi centimetrove rezy,takze ani ked mam plavky,nic nepoznat,a jaaj vek,ja uz 37 tak nehadzme sa do srotu :- D

kakatulik
2. feb 2016

@denidi ...a co ty dnes na sone,....ci az zajtra?

denidi
2. feb 2016

@kakatulik az zajtra idem 🙂

denidi
2. feb 2016

@kakatulik vcera som si myslela,ze dnes uz bude pozitivny ovu test a aka som ostala zaskocena,ked dnes nic,ato nieze testovacia ciarka aspom slaba,keby bola,ale skoro ziadna,no tento cyklus same prekvapenia mi robi

dejna20
2. feb 2016

@denidi sorry nemam po tych vysledkoch moc pozitivnu naladu. No endometrioza je vcelku dobry dovod na ivf.
Mne sa ale jszva po cisarsku vcelku skaredo zhojila. Teda vstrede mam taku miernu vystupeninku- keloid. Tak mam asi k tomu sklon. A ty uz riesis to ivf, ci sa ti s niekym pletiem?

kakatulik
2. feb 2016

@denidi to nic neznamena,to ti moze vyskocit z jedneho dna na druhy 🙂

andrejta
2. feb 2016

@dejna20 mne teraz posledne robili laparku a dve dierky mam po krajoch cisaraku a jednu mam v pupku. Tu uz vobec nevidno. Nemozes porovnavat zlcnik s gynolaparkou, sak to je inde 😀

denidi
2. feb 2016

@dejna20 uplne ta chapem,to by asi s kazdym zamavalo,a hej tvoje dovody by boli dost opodstatnene,takze asi by s tym nebol problem,my chceme skusit zatial IUI,potom sa uvidi,trva to uz dlho,co sa nam nedari ☹

dejna20
2. feb 2016

Baby a ked vcera u gyna bolo endometrium 6 a dnes mam pozit ovu test neni to nejak malo? Kolko mm ma byt cez ovu vystelka maternice, neviete?

denidi
2. feb 2016

@kakatulik ved dufam,ze zajtra to uz pride,ale aspom ma nemusi trapit,ci nieco nepokaslem zajtrajsim sonom 😉

dejna20
2. feb 2016

@denidi a mate aj zisteny nej problem, ci nic? No co ti poviem rozmaznana uz som. Prvy bol hned, tak toto som necakala aj ked som mala zle tusenie, ze neni vsetko ok, aj ked mna nic neboli cez menzes. Teda nic neznesitelne, sem tam trochu pichne ale to som povazovala za bezne

lauritka
2. feb 2016

@dejna20 tak aspon tych 7mm-. ale ona este dorastie, skus si dat sem tam červene vinko 😉

dejna20
2. feb 2016

@andrejta muz je deravy jak reseto 😂 aj pruh mu uz robili laparo a slepe crevo ma zvisly rez. On ma cele brucho zjazvene ako keby siel na noze s nejakym olasakom v krcme 😂

jaana47
2. feb 2016

ahojte baby, dnes mi zas trochu klesla teplota, nechapem ale moze to byt a tym, ze akurat za posledne dni vstavam do prace skor o stvrtej predtym okolo siedmej-osmej. Mala by som si zapisovat teploty o 0,1 desatinu viac ci nie?? ma to nejaky vplyv na cyklus po ovulaci ci nie?nasla som takyto clanok na fertility.sk:

Meriame každý deň v rovnaký čas (ideálne v rámci pol hodiny), pretože aj počas dňa a noci bazálna teplota kolíše. Najnižšia je počas spánku nad ránom (3:00 až 4:00 hod v noci). Medzi 4:00 a 10:00 hod. zhruba platí, čo hodina navyše, to o 0.1°C vyššia teplota.
Meriame po prebudení po minimálne 3-hodinovom spánku. Ak normálne vstávame v 7:00, ale jednu noc sa zobudíme o 6:00 kvôli záchodu, meriame o 6:00. (Nameraná teplota potom bude o 0.1°C nižšia ako obyčajne.)

dejna20
2. feb 2016

@lauritka aha no ale ked vcera bolo 6 dnes asi poz test tak zajtra asi ovu tak za dva dni hadam moze vyrast. No sranda, ze to endometrium nerastie riadne kde ma, zato inde sa mu svini lubi. Cervene akurat ideme pit len mlaďa musi zalahnut 😂

lauritka
2. feb 2016

@dejna20 😉

andrejta
2. feb 2016

@dejna20 u chlapov asi az tak na estetiku nekukaju 🙂. Ale na to, ze ja som nejake tri tyzdne po, tak je to celkom v pohode, teda zvonka

dejna20
2. feb 2016

@andrejta a kedy ti povedali ze mozete vyrabat? A ty si mala ma alebo mmt? Dovod asi nevedia, ci?
Tu dierku v bruchu mas fest ako pupidierku? Lebo muz to ma aj nad, ale on uz si nepamata pri akej prilezitosti (operacii) vznikla.

andrejta
2. feb 2016

@dejna20 ze take tri mesiace treba pockat, aby bola matetnica zahojena, lebo ma aj cistili popri laparke. Ja som mala mmt, a oni dovod nevedia. Ja viem. Davno sombola na jednom vysetreni, kde mi tekutinou napustali tekutinu asi do maternice a sledovali cez uzv jak to vyteka, a tam zistili, ze lavy je slabsie priechodny a ten mi aj vzali. Tak si myslim, ze toto bol dovod

andrejta
2. feb 2016

@dejna20 len dufam, ze ten pravy je oka, lebo potom uz fakt zostanem len pri jednom certovi, lebo na ivfko sa ja uz nedam