Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby, som tu nová, práve som sa sem zaregistrovala, kamoška mi vás odporučila. O bábetko sa snažíme s manželom už asi dva roky. Bola som aj minulý rok v iscare na umelom oplodnení a nič. Mám problém v tom, že nedostávam menštruáciu, a preto sa mi nevytvárajú vajíčka ☹ Chodím stále od lekára k lekárovi, všetci len skúšajú, stále beriem rôzne lieky a už ma to nebaví. Hrozne priberám z tých všetkých hormónov a už sa ani necítim dobre... Dostávam sa do depresii, som zúfalá a neviem čo už mám robiť...
@lauritka no keď som bola v centre tak som si pichala nejaké injekcie, ale už si moc nepametám ako sa volajú... prvý krát mi dali slabé dávky, tak to som nebola ani na odbere vajíčok a druhý krát ma zase predávkovali hormónmi, vybrali mi 11 vajíčok, ale museli mi ich zamraziť, nakoľko som bola v hyperstimulácii a keď mi ich potom začali odmrazovať, tak ledvaj z tých všetkých boli dve schopné na vloženie... teraz som dobrala trojmesačnú dávku antikoncepcie, aby mi aspoň neako vyvolali menštruáciu, ale dostala som len prvý mesiac... také mám nervy, nič na mňa nezaberá... ☹

@baritus myslim, ze si tehulka ;) 😵 😵