icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
3. feb 2016

@kakatulik neviem. Pytala som sa v teme endometrioza a tam boli na ivf aj bez lps a mali endometr cysty. Na druhej strane si myslim, ze oni radi vezmu prachy. Len ci to bude mat bez lps zmysel, lebo neviem ci su vajecniky priechodne

andrejta
3. feb 2016

@dejna20 caves, vajcovody dokazu vysetrit aj bez laparky. Ale ked zistia daku zradu, tak sa laparke nevyhnes

kakatulik
3. feb 2016

@dejna20 no ved to.Tiez si myslim ze radi vezmu prachy,ale pri IVF nepotrebujes mat priecho dne vajcovody,tam sa stimuluju vajrcniky a vajicka sa ziskavaju punkciou tusim.A ktovie ako spravaju taketo vajecniky s cystami pri stimulaciii.Ale ved uvidis ako co.

janulka_1
4. feb 2016

Baby dnesny pokles znamen, ze mi pride mrcha? 😢

janulka_1
4. feb 2016

@dejna20
@salmas ja som hak brala 8r. A tiež nad tým rozmýšlam či to nebude tým, však je to samá chémia a svinstvo. Už nikdy viac...

kakatulik
4. feb 2016

@janulka_1 to je divne,to by si mala dost kratku LF . Uvidis zajtra.

mamee
4. feb 2016

@jaruska18 mojo no akooo ? Testikovala si? Teplota je ako na tom?

kakatulik
4. feb 2016

@janulka_1 alebo ti takto postupne zacina klesat pred mrchou a bude to trvat par dni,alebo je to len taky bezvyznamny pokles.

janulka_1
4. feb 2016

@kakatulik ja uz sa nicomu necudujem ☹. Uz mi zacina aj moja predkramova nadcha ako kazdy cyklus, to mam vzdy par dni pred kramamy a 2DC mi prestane, ako keby obranny mechanizmus alebo ja neviem. Este som to nehovorila gyn

kakatulik
4. feb 2016

@janulka_1 to s tou nadchou je fakt sranda,ale ako som tu uz citala niektore baby to tu mavaju. Mozno sa aj ta nosova sliznica chce obnovit,nielen maternica.

janulka_1
4. feb 2016

@kakatulik no ja neviem, ja som to hladala na nete a nic som nenasla, ale ked to niekomu poviem tak ma vysmeje, ze to s tym nesuvisi ale ja to sledujem uz par cyklov. Mam to ako keby alergiu, len sa mi zle dycha a ako keby som mala zvacsenu sliznicu a ani vyfukat to nejde... Divne to je cele, ale po MS pojdem ku gyn a uz to zacnem inak riesit

denidi
4. feb 2016

@janulka_1 moze to byt jednodnovy poklrs teploty a nemusi nic znamenat,aj ked teda na druhej strane moze,uvidis podla zajtrajsej teploty,to s tou nadchou je zaujimave teda,hm

janulka_1
4. feb 2016

@denidi uvidime zajtra, zatial mrcha nedorazila tak uvidime co bude. Kiez by to nic neznamenalo 😢

denidi
4. feb 2016

@janulka_1 ja som zasa na prasky z tej mojej ovulky,vcera stale testy biele,teploty klesli uz na 36,3

denidi
4. feb 2016

@janulka_1 takvuvidime,kedy sa jej uraci a ci teda vobec,uz pred tyzdnom videl dom.folik,aj citim vajecnik,no tak cakam,cibrim si trpezlivost 🙂

michhaela
4. feb 2016

@janulka_1 Ahoj moja kamoska otehotnela hned ako vysadila antikoncepciu a to brala vyše 10r :'( a zadarilo na prvú supu.... ja ju neberiem vôbec /brala v 16r len pol roka a hned mi ju vysadili zo zdravotných dôvodov som mala z nich silné závraty odpadavala som a vracala jak blazon/ je to vyse 10r čo ju neberiem tiež sa nepodarilo...:'( ma ničí že stale nič ani u vás ach baby veeelmi držím palce nech ste tehu modlim sa za vás nech už pošle toho drobceka vám 😉

janulka_1
4. feb 2016

@michhaela aj ja som brala hak 8r, je to velke svinstvo a sama chemia, uz nidy viac si ju nedam predpisat, fuj...

janulka_1
4. feb 2016

@denidi aj mne pred ovu klesla Bt na 36,3 ale nemerala som cely cyklus tak ktovie ako som mala vtedy. Pobolieva ma podbrusko ale to uz od ovu a ta nadcha nieje az taka ako minule cykly, resp bola len rano a inoked ju mam nepretrzite a to celu noc prefukam co sa mi neda spat a mam opuchnutu sliznicu v nose. Je to cele zaujimave, tak uvidime. Inak horim a to mam otvorene okno a stiseny radiator

adika84
4. feb 2016

@michhaela a kolko sa snazite?

michhaela
4. feb 2016

@adika84 Od polky augusta ale teraz pauza koli prestupu novej roboti 😉 potom v lete opäť ďalej snažíme a uvidíme či sa vydarí...Blízka rodina tvrdí že to nešlo stoho že skoro stavam a cestovanie ma vycerpavalo vraj stres môže byť že sa nedarilo.....Netuším iba ten hore asi vie prečo a možno vie kedy ma poslať drobceka...Väčšinou to tak býva že príde to vtedy keď to najmenej budeme čakať...

adika84
4. feb 2016

@michhaela no ja tiez skoro vstavam a stresy kazdy den v robote ale tento svet je asi taky cely stresov a potom su tu taketo problemy :( budem drzat palce nech sa podari 🙂.

jaruska18
4. feb 2016

@mamee ja dnes 1 dc..tak snad nabuduce 🙂

miska_hryzka
4. feb 2016

Môj graf teraz vyzerá dosť divne aj keď je to len začiatok cyklu nejak to skáče :-/

mamee
4. feb 2016

@jaruska18 jooj 😕 a aj bazalka uz klesla?

kakatulik
4. feb 2016

@miska_hryzka ,preco.Mne sa to zda stale v norme.
toto je asi tvoje úredovulacna teplote.rozdiel 0,2 moze pokojne byt si myslim.

miska_hryzka
4. feb 2016

@kakatulik minulý mesiac som mala podľa teploty a hlienu až na 20 DC ovulácii, tak uvidíme, čo bude teraz :-/

zunajda
4. feb 2016

@kakatulik ...po ovu ide teplota hore?

miska_hryzka
4. feb 2016

@zunajda áno po ovu ide hore aha

kakatulik
4. feb 2016

@zunajda ano,tak by to malo byt.Skutocnu ovulaciu podla teploty ti graf vyznaci az po troch zvysenych teplotách.Toto je ibe spriemerovane podla kalendara.Testy nerobis?

kakatulik
4. feb 2016

@miska_hryzka tebe podla grafu tusim mrska prichadza. 😒