icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
7. feb 2016

@baska1 tak to je super,gratulujem 🙂 uz sme skusali vseliak veru,tak teraz castejsie dame a mozno to vyjde 😉

denidi
7. feb 2016

@kakatulik a ty mas malinik ako caj?

denidi
7. feb 2016

@kakatulik no kotvicnik je dobry na estrogen, dozrievanie vajicok a alchemilka na sliznicu myslim,ze ked rano vecer das alchemilku tak naobed kotvicnik moze byt,ja som tak robila a teraz po ovulke som chcela ten vitex jahnaci,ten zasa priaznivo posobi na progesteron,len som ho nezohnala a cez net som neobjednala,asi sa po nom mrknem

kakatulik
7. feb 2016

@denidi ano,ja mam malinnik ako cajik.....vitex som si kupila ako kapsle.To je ten agnus cactus ci ako...

miska_hryzka
7. feb 2016

@kakatulik ovu väčšinou podľa teploty na 19. alebo 20. DC

kchan
7. feb 2016

@kakatulik
@denidi alchemilku som si len teraz kúpila a začnem piť keď mi skončí ms, tak hádam mi to bude viac chutiť 😁 mm si myslí že tá hnusná chuť toho vývaru je hnusná kvôli octu 😁

kchan
7. feb 2016

Baby a čo ste si ešte okrem alchemilky a kotvičnika "naordivovali" sebe a chlapom? Ja beriem ešte kys.listovu čistú a b-komplex a muž okrem vývaru vitamíny b + horčík, ale chcela by som mu ešte zinok a selén dať. Nebude toho veľa??

miska_hryzka
7. feb 2016

@kchan ja mám inofolic a manžel folandrol a ja pijem ešte alchemilku

adika84
7. feb 2016

@kchan ja mam femibion alchemilku gynex a manzel kotvicnik a z toho mu odpijem aj ja niekedy 🙂

denidi
7. feb 2016

@kchan asi ano koli tomu octu to je,lenze ono to je horke a kotvicnik samotny nieje horky ani goji su neni horke,ale asi zato,ze sa tam viac tych ucinnych latok uvolni,ako ta baba pisala,ktovie preco to tak je 😨 a alchemiilku mozes pit uz od 1DC kludne,aj jaju tak davam 😉

denidi
7. feb 2016

@adika84 presne toto iste mam aj ja plus do ovulky este malinik tinkturu,je dobry na dozrievanie vajicok a na plodny hlien
@kchan a mm mozes dat zinkosel,tam je zinok,selen,vit C a vit,E vsetko dobre pre chlapa

denidi
7. feb 2016

@kakatulik vitex pijes cely cyklus,ci iba po ovulke?

kakatulik
7. feb 2016

@miska_hryzka tak potom staci zacat tak az od 11DC s testikmi.

kakatulik
7. feb 2016

@denidi ten vitex nepijem,ten mam ako kapsule.Tu mi bolo poradene,ze vraj ho piju az po ovulke,ale neviem,asi sa moze pocas clwho cyklu.Ja som este nezcala,lebo mam teraz tu moju ocistu...,ale zasobena zu som.

kchan
7. feb 2016

@denidi lebo lauritka mi tu písala že alchemilku až po ms a čítala som niekde že by to mohlo predĺžiť krvácanie.. Neviem co je na tom pravdy.. A ďakujem za tip, ten zinkosel hneď zajtra pôjdem kúpiť 😊 a alechemilku si ako zarábaš? Lebo mam sypanú a neviem koľko množstva mám dať...
@denidi a cítiš aj čo sa týka plodneho hlienu účinok z toho malinika?
@miska_hryzka
@adika84 ďakujem za tipy všetkým dievčatá 😊 dúfam že ani jedna z nás to nebude nadlho potrebovať 😉😉

kakatulik
7. feb 2016

@kchan ja pijem alchemilki viac ako vodu uz od 1DC a krvacanie vobec nepredlzila,skor zmiernila.Mavala som pred tym est dlho spinenie,teraz take 4dni MS dva dni spinenie a koniec.Vseobecne vraj moze sposobova stahy maternice tak asi preto,ale u mna tento ucinok nesledujem.A vraj este aj maca moze mat pozitivny vplyv na plodny hlien.

kchan
7. feb 2016

@kakatulik síce som už 4dc a zajtra by mala ms skončiť ale idem si ju hneď vylúhovať teda 😁

denidi
7. feb 2016

@kchan ano mne urcite malinik zabera,aj spolu s fenyklom 🙂 predthm som da nalievala grepovym dzusom,ale ten mi nezabera,takze ho pijem len preto,zebmi chuti 🙂

miska_hryzka
7. feb 2016

@kakatulik každy deň raz testovať asi O akom čase?

kchan
7. feb 2016

@denidi a kde to zoženiem? V lekárni? A kedy a ako sa to pije prosím? 😊

baska1
7. feb 2016

@denidi nam sa zadarilo na druhy mesiac,pila som alchemilku a uzivala Femibion

denidi
7. feb 2016

@baska1 tak to splnam,uz len to pocatie naplnit 🙂femibion som zacala pit minuly cyklus,ale az po ovulke. Vy ste sa ako dlho predtym snazili o babatko

baska1
7. feb 2016

@denidi pri oboch dva mesiace,ale robila som ovu testy,lebo mam nepravidelny cyklus

denidi
7. feb 2016

@baska1 to je uzasne 🙂

baska1
7. feb 2016

@denidi veru,som stastna,ze to tak vyslo😊

miska_hryzka
7. feb 2016

@baska1 to máš šťastie nám sa stále nedarí ☹

baska1
7. feb 2016

@miska_hryzka a po zdravotnej stranke vsetko o.k?

denidi
7. feb 2016

@baska1 dvoch synov mam na prvykrat,ale to uz je davno a teraz sa nie a nie zadarit,tak snazilkujeme dalej 🙂 raz to vyjde

baska1
7. feb 2016

@denidi aspon mate o vecerny program postarane😆ak by si este potrebovala ovu testy,tak predavam,co mi zostalo

denidi
7. feb 2016

@baska1 ano to je pravda 😀 a to pozitivum je este jedno,ze pozor nemume davat 😀 okik dakujem za ponuku 😉