Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik no kotvicnik je dobry na estrogen, dozrievanie vajicok a alchemilka na sliznicu myslim,ze ked rano vecer das alchemilku tak naobed kotvicnik moze byt,ja som tak robila a teraz po ovulke som chcela ten vitex jahnaci,ten zasa priaznivo posobi na progesteron,len som ho nezohnala a cez net som neobjednala,asi sa po nom mrknem
@kakatulik ovu väčšinou podľa teploty na 19. alebo 20. DC
Baby a čo ste si ešte okrem alchemilky a kotvičnika "naordivovali" sebe a chlapom? Ja beriem ešte kys.listovu čistú a b-komplex a muž okrem vývaru vitamíny b + horčík, ale chcela by som mu ešte zinok a selén dať. Nebude toho veľa??
@kchan ja mám inofolic a manžel folandrol a ja pijem ešte alchemilku
@miska_hryzka tak potom staci zacat tak az od 11DC s testikmi.
@denidi lebo lauritka mi tu písala že alchemilku až po ms a čítala som niekde že by to mohlo predĺžiť krvácanie.. Neviem co je na tom pravdy.. A ďakujem za tip, ten zinkosel hneď zajtra pôjdem kúpiť 😊 a alechemilku si ako zarábaš? Lebo mam sypanú a neviem koľko množstva mám dať...
@denidi a cítiš aj čo sa týka plodneho hlienu účinok z toho malinika?
@miska_hryzka
@adika84 ďakujem za tipy všetkým dievčatá 😊 dúfam že ani jedna z nás to nebude nadlho potrebovať 😉😉
@kchan ja pijem alchemilki viac ako vodu uz od 1DC a krvacanie vobec nepredlzila,skor zmiernila.Mavala som pred tym est dlho spinenie,teraz take 4dni MS dva dni spinenie a koniec.Vseobecne vraj moze sposobova stahy maternice tak asi preto,ale u mna tento ucinok nesledujem.A vraj este aj maca moze mat pozitivny vplyv na plodny hlien.
@kakatulik každy deň raz testovať asi O akom čase?
@baska1 to máš šťastie nám sa stále nedarí ☹
@miska_hryzka a po zdravotnej stranke vsetko o.k?

@baska1 tak to je super,gratulujem 🙂 uz sme skusali vseliak veru,tak teraz castejsie dame a mozno to vyjde 😉