icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

usiatko308
10. okt 2013

@lauritka Ahoj lauritka, mam otazku, mozno hlupu, ale nemam v tom uplne jasno: Chapem, ze ovulacia sa moze posuvat a ze je plno faktorov, ktore na nu vplyvaju. A tiez, ze vajecniky sa v produkcii vajicok striedaju. Ale mna by zaujimalo, ze ci je mozne, ze jeden mesiac (jeden vajecnik) by bola ovulacia v jeden den a dalsi mesiac (druhy vajecnik) v uplne iny den. Za idealnych okolnosti vzdy ten isty den a kazdy druhy mesiac zase ten isty den.

Testujem sa a viac sa pozorujem 🙂 len treti mesiac, ale vsimla som si, ze minuly mesiac som mala krce a pichanie v bruchu na 13. a 14. den, ale test neukazal nic (v podstate v ten mesiac nevyslo vobec nic, ale mozno som niekde spravila chybu). Tento mesiac bol test pozitivny na 15. den, ale bolesti a pichanie sa nevyskytli vobec, ani vtedy ani skor/neskor. Co si myslis, je to len nahoda? Dakujem 🙂

lauritka
10. okt 2013

@usiatko308 ahoj, ano urcite len nahoda.. nie kazdy cyklus je na chplrovnaky, ja tiez mavam niekedy bolesti a niekedy ovu presvihnem, co sa tyka testikov, lebo pride skor a uz ho nemam pozitiv.. cize nikdy to nemusi byt rovnake 🙂

petraa85
11. okt 2013

@lauritka nič také som nebrala a ani som o tom nepočula... to je čo?

lauritka
11. okt 2013

@petraa85 clostylbegyt davaju zenam,ktore neovuluju.. navodi to ovulaciu, stimuluje FSH hormon.

orionka1
11. okt 2013

@viera84 u mna je to uz jasne , nic tam nie je , uz mam kramy krciky a neviem sa dojest sladkeho , takze tak 🙂

miselkawm
12. okt 2013

@lauritka Ahoj Lauri, dnes som 10DPO, ms cakam v pondelok. Skusila som dnes ovu test z ranneho mucu a lala. Myslis, ze by to mohlo byt tehu? Predtym som nikdy nemala taku silnu ciarku pred ms, iba slabucke

lauritka
12. okt 2013

@miselkawm no ak este zosilnie zajtra rano tak mozne to je ;) musi byt obidve rovnake.. tak vtedy uz mozes cikat aj na tehu testik

viera84
12. okt 2013

@orionka1 pridavam sa k tebe, uz som zacala spinit a aj som testla a nic, krasne biely testik ☹ Teplotka je sice este pekne hore ale uz vidim ako rano grafik pojde volnym padom 🙂

orionka1
12. okt 2013

@viera84 to mi je lute, viem presne ako sa citis , she na tom rovnako , mneee este cervena nedorazila ale uz ju citim 3 dni ze sa chysta , uz chcem aby sa spustila nech cochvila mozme skusat nova, mozno tentokrat to klapne 😉

miselkawm
13. okt 2013

@lauritka Ahoj Lauri, tak dnes asi takto

miselkawm
13. okt 2013
lauritka
13. okt 2013

@miselkawm jeej, tak vidis ;*) je to tam. 😅

miselkawm
13. okt 2013

@lauritka ano 🙂 ale prekvapilo ma to, lebo som bola v tom, ze sme ovu tento mesiac prepasli 😀
Dufam len, ze tentokrat to uz dotiahneme do stastneho babetkovskeho konca 😉
Verim, ze coskoro na fore uvidim pozit tehu aj u teba Lauri. Tak sa tu o nas snazilky krastne staras, dakujem ti, ze si tu pre nas, ked potrebujeme pomoc a radu 🙂

lauritka
13. okt 2013

@miselkawm tak asi ked sa clovek nesustredi, ide to lahsie ;) dakujem pekne a drzim palce, nech je vsetko ok. 😅

mirka251
13. okt 2013

@miselkawm gratulujem aj ja mam dnes taketo 😉

miselkawm
13. okt 2013

@mirka251 dakujem Mirka, aj ja ti gratulujem 🙂 super, takze ideme tehulkovat spolu 😉

mirka251
13. okt 2013

@miselkawm dakujem ano budeme tehulkovat spolu 😉

baritus
14. okt 2013

baby toto je môj dnešný testík 😀. Neodolala som, musela som s kontrolovať. Testík vyzeral takto po minúte

lauritka
14. okt 2013

@baritus to uz je jasne sko slnko;) gratulujeeem. 🤐

baritus
14. okt 2013

@lauritka ďakujem

miselkawm
14. okt 2013

Zienky, tu su moje. Uz len aby pekne silneli... 🤐
@mirka251 Mirka podelis sa s nami o svoje testiky? 🙂

mirka251
14. okt 2013

@miselkawm krasne to silnie 😉 a tu su moje 😀

miselkawm
14. okt 2013

@mirka251 krastne silneju 🙂 Mirka to su s citlivostou 10 alebo 20?

lauritka
14. okt 2013

@mirka251 ten one step je odomna ?? je silnejsi nie na 11 dpo ako ten lady max ci ?

mirka251
14. okt 2013

@miselkawm ano silneju tesim sa 😉 su to citlivost 10

mirka251
14. okt 2013

@lauritka ano tie su od teba,aj ja som rano kukala ako krasne to vybehlo 😉 sice ukazal trosku neskor ,ale silnejsie 😉

miselkawm
14. okt 2013

@mirka251 prepac, nejak sa to v odpovedi nezobrazilo.. aku citlivost maju? 🙂

miselkawm
14. okt 2013

@mirka251 Aha, teraz uz vidim 🙂
Ako si to inak oznamila polovicke ak sa smiem opytat?

mirka251
14. okt 2013

@miselkawm no povedala ani nie,len som mu ukazala testik a kazdy den mu ukazujem ,ze silnie 😀 uz 5 mesiac snazenia ,tak sa aj obavame a mam aj nieco na maternici vrodene,tak mam strach trosku aby to dobre dopadlo 😉

mirka251
14. okt 2013

@lauritka zlatko a tebe sa chcem podakovat za rady a trpezlivost,si neuveritelna zena,ktora pomaha babam na MK,velmi ti prajem,aby si sa dockala svojho uzlicka 😉 budem ti drzat palce,a plujem na teba zvlast tehu bacilky 😀 a dakujem aj za testiky 🙂