Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@usiatko308 ahoj, ano urcite len nahoda.. nie kazdy cyklus je na chplrovnaky, ja tiez mavam niekedy bolesti a niekedy ovu presvihnem, co sa tyka testikov, lebo pride skor a uz ho nemam pozitiv.. cize nikdy to nemusi byt rovnake 🙂
@lauritka ano 🙂 ale prekvapilo ma to, lebo som bola v tom, ze sme ovu tento mesiac prepasli 😀
Dufam len, ze tentokrat to uz dotiahneme do stastneho babetkovskeho konca 😉
Verim, ze coskoro na fore uvidim pozit tehu aj u teba Lauri. Tak sa tu o nas snazilky krastne staras, dakujem ti, ze si tu pre nas, ked potrebujeme pomoc a radu 🙂

@lauritka Ahoj lauritka, mam otazku, mozno hlupu, ale nemam v tom uplne jasno: Chapem, ze ovulacia sa moze posuvat a ze je plno faktorov, ktore na nu vplyvaju. A tiez, ze vajecniky sa v produkcii vajicok striedaju. Ale mna by zaujimalo, ze ci je mozne, ze jeden mesiac (jeden vajecnik) by bola ovulacia v jeden den a dalsi mesiac (druhy vajecnik) v uplne iny den. Za idealnych okolnosti vzdy ten isty den a kazdy druhy mesiac zase ten isty den.
Testujem sa a viac sa pozorujem 🙂 len treti mesiac, ale vsimla som si, ze minuly mesiac som mala krce a pichanie v bruchu na 13. a 14. den, ale test neukazal nic (v podstate v ten mesiac nevyslo vobec nic, ale mozno som niekde spravila chybu). Tento mesiac bol test pozitivny na 15. den, ale bolesti a pichanie sa nevyskytli vobec, ani vtedy ani skor/neskor. Co si myslis, je to len nahoda? Dakujem 🙂