Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Mozem sem prilozit aj moj ovu test?
Caute baby!strasne Vám odporúčam ovulacne testy Clearblue,bola som tri mesiace po potrate,ovulacny test veľký smilik a sup bolo zarobene.A slova ze nestresujte a nemyslite na to je blbosť,bo ja som stresovala a nemyslela na nic iné.ako bol smilik rano večer uz sme aj zarobili na prvú supu ;))) a pila som grepovy džús a brala kyselinu listovu aké to uz od prvého tehotenstva a kúpila som si aj Infolic ale ten som si dala len päť dni pred ovulaciou.Sice tie testy stoja dosť ale teraz mám to najkrajšie a aj keby stali neviem koľko sa to oplatilo.Su oveľa jednoduchšie a spolahlivejsie ako tie pásky!Baby všetky to zvládnete držím Vám strašne palce lebo sama viem co je chorobná túžba po babetku...
@miselkawm https://www.modrykonik.sk/group/24/ skus ci ti to otvori
@meinkind takže odporúčaš nám testík clearblue? no ja mám teraz doma tie womansecret tak uvidím miniem a budem pokračovať teda v nejakom inom testíku .....veru nedá sa na to nemyslieť ......a nezávidím babám, ktoré sa snažia o svoje prvé bábätko čo musia prežívať.....ja už dve detičky mám teda chlapcov a chceme ešte jedno a boli by sme radi, keby to bolo dievčatko ....snažíme sa už osem mesiacov ale zatiaľ sa nedarí .....všetci mi hovoria nemysli na to, vyhoď to z hlavy ako keby to bolo také ľahké nedá sa na to nemyslieť......a viem, že pri druhom som zostala na šupu tehotná vysadila som antiku a do mesiaca som bola tehotná a teraz nič tak skúšame ďalej 🙂 tak blahoželám 🙂
@mirka251 jeej dakujem 🙂 krastne sa ti to rozbambulkovalo 😅 len tak dalej 😉
Verim, ze ta ta jazva prestane stipat. Mna tiez na zaciatku druheho tehu akokeby svrbela a tahala jazva po cisarskom a potom to zrazu preslo. Teraz necitim nic. Ale moj druhy mucko sa uz narodil prirodzene, tak asi preto.
@babulinka29 ja ich veru odporúčam lebo zevraj máš plodne dni 12-14DC ale mne Clearblue ukázali na 10.den a hneď sa podarilo.Bola som veľmi spokojná s nimia a cely balík som dala potom kamoske ktorá sa snaží tiež.Takze držím palce správ si testik,nohy hore a vsetko bude ok.a stres? Ja som stresovala strašne a povedala som ze budem testovat ako splasena.a musíš každé rano z ranneho mocu.Neviem koľko stoja u nas na sk ale v Nemecku som dala 25.eur.A aj keby stali 100.To co mám teraz pod srdcom je nezaplatitelné ;) Držím palce!
@meinkind
Dufam, ye mas pravdu 🙂
Ja som tento mesiac prvy krat pouzila ovu test clear blue a veru mi ukazal ovu uz na 11 den, kym tie pruzkove stale na 14 den, juj, bodaj by sa nam zadarilo teraz 🙂
vsetkym kockam drzim palce
@meinkind no ja som si kúpila ten woman secret a ukázal mi ako na fotke v desiati deň cyklu a nechápala som, že tak skoro lebo tak poväčšine tu píšu baby že ovu máš na 14 - 15 DC......no nič teda skúsim ho kúpiť a uvidím a začnem znovu testovať s ním....my sa snažíme tiež tak často ako sa len dá 🙂 manžel je unavený z práce ale tak premôže sa musí skoro každý druhý deň niekedy keď sa mi dá aj každý deň dúfam, že sa to už tento mesiac zadarí hrozne si to prajem a nemyslieť sa na to to sa nedá
@meinkind a testovala si ovu testík z ranného moču? lebo na ovu testoch sa píše že nie z ranného moču ja testujem vždy keď dojdem z práce domov okolo tretej štvrtej snažím sa pred tým nepiť.....a aj si niečo brala na podporu otehotnenia? ja som začala piť alchimelkový čaj a sem tam keď nezabudnem si dám aj kyselinu listovú ale zabúdam na ňu 🙂
@babulinka29
Ja som si tiež strašne zelala zostať tehotna,a na prvý krát sa nám podarilo a ani nevieme ako.Ale bohužiaľ.A teraz mi kamoska poradila ten Clearblue a ona skúšala tiež pól roka a tiež v nespravnu dobu.Mne ukázal na 10.den a len raz sme vyskúšali a bolo,ja som tiež chcela každý den ale ten Moj teraz uz bývalý povedal ze jemu sa nechce ze vcera to klaplo;) a aj tak bolo.Ja som brala Femibion ale uz od prvého tehu každý den a sem tam som si dala aj ja ten čaj.a päť sackou toho Infolicu a pila grepovy džús.Fajcila som ako zerava stresovala ako sprostá a našťastie sa podarilo aj tak.aj keď som verila ze sa nic nepodarilo,a myslela som si ze nie som lebo tie neustále pozorovania,je mi zle?bolia ma prsia?smrdi mi niečo?nic som nemala a vytestovala som asi desať tehu testov,kým mi mala prísť MS.No hovorím ti čistá psycho ;))) Neboj podarí sa keď sa ma.Ja som tiež myslela ze chcem silou mocou babo.drzim palce strašne moc
@luckalucka83
Uvidis podarí a strašne ti držím palce!!!
Ja som tiež vravela ze keby som mohla vidieť do budúcnosti ze vidím ze mám dieťa tak sa nebudem tak stresovat.Tak aj ja dúfam ze vsetko bude ok a ze sa mi narodí zdravé babenko,predsa si uz niečo vytrpelo uz v brusku aké nestracaj nádej.Drzim palce a neboj podarí sa!!!
@meinkind no v to dúfam už ôsmy mesiac a vždy keď dojde mrcha tak len smútok, plač hrozne ma to štve, lebo vždy dúfam, že už sa zadarilo a stále nič niekedy si poviem, že kašlem už na to nebudem na to myslieť ale nedá sa to každý mesiac čakám a čakám kedy uvidím aj ja tie dve čiarky a nič.......ako vravím mám už dve deti a fakt klobúk dolu pred ženami, ktoré sa snažia dva tri roky a viac ako to zvládajú........Ďakujem a držím palce nech všetko dopadne dobre a hlavne nech ste zdravučkí 🙂
@babulinka29 ze gratulujem 🙂

@mirka251 musime verim, ze vsetko dobre dopadne 🙂
Aj ked mam tiez v gatiach po dvoch poslednych potratoch, nesmiem podlahnut strachu. Chcem aby male uz teraz citilo, ze som tu pre neho a tesim sa nan. Aj ked nasledujuce tyzdne budem testovat ako zmyslov zbavena, ci ciarocka silnie... no co uz.. som tiez len slabi clovek... 😒 ale verim v zazraky a mam nadej 😉