icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

denidi
13. feb 2016

@miska_hryzka nevedela si,ze bude test pozitivny,takze uz sa neda dodrzat ta metoda,ale ked uz je to takto,asi by som necakala az do pozajtra vecera,ale zajtra vecer,no neviem,to uz je na vas 🙂

senselinka
13. feb 2016

@miska_hryzka hej, nic ste nepokaslali, nesnaz sa len plodit a hlavne sa vobec nemusis bezhlavo riadit niecim, co vyslo inemu. Tak ste sa milovali rano, a co? My sme spominanu vychvalenu metodu skusali uz parkrat a nic z toho... Kludne sa milujte aj zajtra, aj pozajtra, hadam nebudes brat spontanne milovanie ako tragediu, to uz kde by sme boli? 😉 💜😍
Ved je Valentin, uzite si ho ako sa patri 😍

sara34valentina
13. feb 2016

@miska_hryzka dnes rano? Nevadiiiiii,,,,,zajtra sa milujte poobede 😉

kakatulik
14. feb 2016

@miska_hryzka akoze pokaslali,mozno rave pekne vystihli.
Suhlas so @senselinka. A vazne je jedno kedy,hlavne dnes.😉

janka654
14. feb 2016

ahojte chcem sa opytať ak mi 6 dni po sebe vychadza test uplne rovnaky s dvoma čiarkami čo to znamena? Jedna je troška slabšia. Nefunguje to na mna či ako? Testy mam najcitlivejšie ďakujem

sara34valentina
14. feb 2016

@janka654 ze este nemas pozitivny.....pridaj Foto😄

lauritka
14. feb 2016

@janka654 tie dve ciarky su rovnakej intenzity ??

janulka_1
14. feb 2016

@lauritkatesty minuly cyklus som citila bolesť a aj mokro

janulka_1
14. feb 2016

Ďakujem za ❤️

lauritkatesty
14. feb 2016

@janulka_1 nie kazdy cyklus musia byt rovnako intenzivne prejavy ovulacie .

janka654
14. feb 2016

@lauritka ja sa informujem pre švagrinu ona mi hovorila že ma tie čiarky skoro rovnake uź dlhši čas, jedna je svetlejšia ako druha foto nemam.

dejna20
14. feb 2016

@denidi nemerala ani vcera ani dnes. Ale vcera ma trocha bolelo brucho ako pred menzesom, tak asi prichadza. Dnes ma brucho sice neboli ale nervna som ako pitbull. Takze asi zase nic.
Po menzese ma chce doki vidiet, tak ratam s tym, ze mi navrhne laparku 😒

lauritka
14. feb 2016

@janka654 to je v poriadku,llh hormón je prítomný počas celého cyklu.pozitívny sa berie len vtedy ak sú obidve rovnakej intenzity,pripadne testovaciu ešte silnejšia

janulka_1
14. feb 2016

@lauritkatesty takze bude asi najlepsie od toho 12DC testovat

zunajda
14. feb 2016

Baby,ktoré sa vyznáte v ovu testoch...je posledný pozitívny alebo ešte nie?

july_pk
14. feb 2016

@zunajda este pockaj skus vecer, alebo zajtra

zunajda
14. feb 2016

@july_pk určite večer skúsim

kakatulik
14. feb 2016

@zunajda ja si skomne myslim,ze zajtra zu bude blednut. 😉

july_pk
14. feb 2016

@kakatulik mozne to je, ale mozno este stmavnu... Aj tak ma cas kedze ovulacia prebieha az do 48 hodin

majrab
14. feb 2016

@sara34valentina viem,ze prispevok od temy, ale dostala som sa tu,ked si bola asi v 6.tt ( ak sa dobre pamätam) a uz si v 32. Dobre sa nato pozera,ze ti to takto v poriadku ubieha 🙂

zunajda
14. feb 2016

@kakatulik o ôsmej robím ovu test...dám vedieť 😉

sara34valentina
14. feb 2016

@majrab dakujem,ano ubieha onedlho rodim 😀

lauritkatesty
14. feb 2016

@janulka_1 jj. radšej skor no .

adika84
14. feb 2016

@butterfly333 aha tak potom to je ok, moze to byt ovulacne spinenie 🙂

11lili11
14. feb 2016

@denidi ahoj,je to vyše 500 stránok, tak nechce sa i prezerat všetko. Prosím ťa ako je to s pohlavným stykom a ovu?každý druhý deň a keď vyjdú dve čiarky tak o dva dni ci ako?nechcem sa tým riadiť presne,len tak orientacne, lebo naposledy co sme skúšali, tak 2x za deň, aj v čase ovulácie, ktorú mi síce nepotvrdili testy ale cítila som to tzv bolesť, a nič. ...

denidi
14. feb 2016

@11lili11 ahoj,najlepsie je mat sexik v den pozitivneho testiku a potom den pauza a zasa,ale ak je chut,nebranila by som sa a proste by som sla podla toho,ako citis 🙂 a robis si ovu testy a este nebol pozitivny?

miska_hryzka
14. feb 2016

@11lili11 častý sex je kontraproduktívny. Spermie nestíhajú dozriet.

jaruska18
15. feb 2016

Baby preco ja mam stale rovnake teploty? 🙂 minuly cyklus som mala na 11 dc pozitivny ovu test a tento cyklus zatial nic 🙂

rula
15. feb 2016

@jaruska18 každý cyklus je iný, ovu príde, len meraj a testuj. A rovnaké guličky sú v poriadku, proste máš ustálenú teplotu. 🙂

denidi
15. feb 2016

@jaruska18 ja som mala tento cyklus az 11 dni po sebe tu istu teplotu a ovu prisla,vraj sa to stava