Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka hej, nic ste nepokaslali, nesnaz sa len plodit a hlavne sa vobec nemusis bezhlavo riadit niecim, co vyslo inemu. Tak ste sa milovali rano, a co? My sme spominanu vychvalenu metodu skusali uz parkrat a nic z toho... Kludne sa milujte aj zajtra, aj pozajtra, hadam nebudes brat spontanne milovanie ako tragediu, to uz kde by sme boli? 😉 💜😍
Ved je Valentin, uzite si ho ako sa patri 😍
@miska_hryzka dnes rano? Nevadiiiiii,,,,,zajtra sa milujte poobede 😉
@miska_hryzka akoze pokaslali,mozno rave pekne vystihli.
Suhlas so @senselinka. A vazne je jedno kedy,hlavne dnes.😉
ahojte chcem sa opytať ak mi 6 dni po sebe vychadza test uplne rovnaky s dvoma čiarkami čo to znamena? Jedna je troška slabšia. Nefunguje to na mna či ako? Testy mam najcitlivejšie ďakujem
@janka654 ze este nemas pozitivny.....pridaj Foto😄
@lauritkatesty minuly cyklus som citila bolesť a aj mokro
Ďakujem za ❤️
@janulka_1 nie kazdy cyklus musia byt rovnako intenzivne prejavy ovulacie .
@lauritkatesty takze bude asi najlepsie od toho 12DC testovat
@sara34valentina viem,ze prispevok od temy, ale dostala som sa tu,ked si bola asi v 6.tt ( ak sa dobre pamätam) a uz si v 32. Dobre sa nato pozera,ze ti to takto v poriadku ubieha 🙂
@majrab dakujem,ano ubieha onedlho rodim 😀
@janulka_1 jj. radšej skor no .
@butterfly333 aha tak potom to je ok, moze to byt ovulacne spinenie 🙂
@denidi ahoj,je to vyše 500 stránok, tak nechce sa i prezerat všetko. Prosím ťa ako je to s pohlavným stykom a ovu?každý druhý deň a keď vyjdú dve čiarky tak o dva dni ci ako?nechcem sa tým riadiť presne,len tak orientacne, lebo naposledy co sme skúšali, tak 2x za deň, aj v čase ovulácie, ktorú mi síce nepotvrdili testy ale cítila som to tzv bolesť, a nič. ...
@11lili11 častý sex je kontraproduktívny. Spermie nestíhajú dozriet.

@miska_hryzka nevedela si,ze bude test pozitivny,takze uz sa neda dodrzat ta metoda,ale ked uz je to takto,asi by som necakala az do pozajtra vecera,ale zajtra vecer,no neviem,to uz je na vas 🙂