Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@jaruska18 ten o pol piatej bol pozitivny a silnejsi v noci.....cize dnes vecer SA snazte
@sara34valentina myslis? Bol najsilnejsi z nich no o 7 vecer bol uz negativny..
Ja hlasim 1dc
ahojte baby, chcem sa opytat, mam dva druhy testov, z predchadzajuceho mesiaca ma 5 od znacky Wondfo a teraz mam nove od korytnacky1981 mozem urobit prvych 5testov a potom pokracovat s druhymi?ci radsej nie? dakujem (skusame druhy mesiac testy prvy mesiac bol neuspesny)
@jaruska18 aky dlhy maß cyklus
@sara34valentina fuuu teraz som brala duphaston 3 mesiace tak bol tych 29-30 dni..predtym boli aj 115 dni a koncili vyvolavackou alebo duphastonom..snazime sa skoro 2 roky..a minuly cyklus som mala prvykrat pozitivny ovu test 🙂
@jaruska18 ja som mala tiez 29 a pozovu bol na 16-17dc 😉 tak radsej testuj este
@sara34valentina hej hej este budem 🙂 ale meriam aj bt tak ak by ovu bola tak to zbadam na teplote 🙂
@jaruska18 tiez radim este testovat...pozri moje testy, tiez som si myslela vcera o 15,30, ze je pozitivny a ked som robila dalsi o 19,20, tak ciarku pomaly nebolo vidiet...myslela som, ze som len nevystihla vrchol, lebo som testovala vcera trocha neskor, snazim sa testovat vzdy okolo 14,00... a dnes som iba tak nahodou testla a ciarka zacala nabiehat rychlostou blesku 😀, tiez mam priblizne 30-dnove cykly a v decembri pozitivny 17DC, v januari 16DC a teraz 15DC
@jaruska18 dakujem....aj ja ti drzim palce nech to vyjde 😉.... ja som sice uz iny vekovy level, ale aj tak este tajne dufame, ze ten "nas" bocian iba poplietol adresu a s prichodom jari nas uz konecne najde 🙂... a ak by to ciste nahodou vyslo, tak by som mala asi najkrajsi narodeninovy darcek, kedze mrcha ma prist prave v tom obdobi 🙂

@adika84 nesnažíme sa nejak dlho, tiež mi to bolo divné. Robila mi preventivku, tak som sa jej zmienila o tom že sa snažíme otehu, pozrela mi cez ultrazvuk vaječníky, ževraj sú v poriadku, aj vajíčka videla že sú pekne veľké (som zvedavá kedy príde ovulka teda) a dala mi taky svoj kalendár kde si mám tri mesiace všetko zaznamenávať a potom prísť aj s výsledkami s sperm. za ňou ak sa dovtedy nepodarí