icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
17. feb 2016

@adika84 nesnažíme sa nejak dlho, tiež mi to bolo divné. Robila mi preventivku, tak som sa jej zmienila o tom že sa snažíme otehu, pozrela mi cez ultrazvuk vaječníky, ževraj sú v poriadku, aj vajíčka videla že sú pekne veľké (som zvedavá kedy príde ovulka teda) a dala mi taky svoj kalendár kde si mám tri mesiace všetko zaznamenávať a potom prísť aj s výsledkami s sperm. za ňou ak sa dovtedy nepodarí

jaruska18
17. feb 2016

Baby test zacal uz blednut..som 14 dc
Zeby som len nezachytila vrchol alebo ovu nebude? Vcera o pol 5 vecer bol dost silny no nie ako kontrolna. Na prvej fotke je ten o pol 5 posledny. Na druhej o 7 a to bol dost bledsi. Na poslednej je dnesny. Co poviete? Prsia bolia, podbrusko iba tak jemno 🙂

kchan
17. feb 2016

@lauritka ahoj, prosím ťa čo hovoríš na môj graf? Myslíš že keď zajtra a pozajtra budem mať vyššiu teplotu tak mohla ovulka prebehnúť včera či dnes? Lebo zrovna včera ma aj straaašne boleli vaječníky, ale zas testy mi nič poriadne neukazuju :(

sara34valentina
17. feb 2016

@jaruska18 ten o pol piatej bol pozitivny a silnejsi v noci.....cize dnes vecer SA snazte

jaruska18
17. feb 2016

@sara34valentina myslis? Bol najsilnejsi z nich no o 7 vecer bol uz negativny..

lauritka
17. feb 2016

@kchan ešte testuj,zatiaľ si dole,až tri zvýšené potvrdia ovulu

dejna20
17. feb 2016

Ja hlasim 1dc

adika84
17. feb 2016

@kchan no to povedala aj moja 🙂 ze ked sa nepodari dovtedy tak mam prist so spermiogramom ale tak si urobim podla seba ze dokonca roka pockam a potom pôjdeme na spermiogram. Lebo mne tiez povedala ze ja som ok a ukazkovu maternicu mam :D

lululka22
17. feb 2016

@zunajda ahoj kolko sa snazite? Ake mavas dlhe cykli?? Pozeram tvoje testiky a su jak moje raz tak a raz tak mala si uz ovu?? Ja stale asi nie a to som uz 26DC. :'( nechapem co to

lululka22
17. feb 2016

@lauritka ahoj vcera si mi radila a pozerala moje testiky . skusala som dalej dnes je teplota 36,5 co je u mna este pred ovulacne a testik bol znovu trochu tmavsi ako vcera. Myslis ze este moze byt ovu?? Ale som uz 26DC aj ked posledny cyklus som mala az 42dnovy.

jaana47
17. feb 2016

ahojte baby, chcem sa opytat, mam dva druhy testov, z predchadzajuceho mesiaca ma 5 od znacky Wondfo a teraz mam nove od korytnacky1981 mozem urobit prvych 5testov a potom pokracovat s druhymi?ci radsej nie? dakujem (skusame druhy mesiac testy prvy mesiac bol neuspesny)

lauritka
17. feb 2016

@lululka22 Áno moze

mia295
17. feb 2016

@lauritka pozrieš sa mi prosím na testíky čo som dala včera večer? ďakujem ti 🙂

lauritka
17. feb 2016

@jaruska18 Tak asi tak, zrejme to rýchlo stúpllo

lauritka
17. feb 2016

@mia295 No myslím že ešte im chýba či? Ale snažiť sa môžte a dnes máš aky

kchan
17. feb 2016

@lauritka okej budem testovať ďalej, hádam sa už aj na testoch niečo objaví..
@adika84 no ja počkám tie tri mesiace a ak dovtedy neotehotniem tak za ňou s tým pôjdem 🙂

jaruska18
17. feb 2016

@lauritka skusim este vecer..to ze takmer vobec neboli spodok brucha nevadi? Vsade citam ze citia bolest len ja zatial necitim nic 🙂 teplota by uz mala stupat?

lauritka
17. feb 2016

@jaruska18 nemusíš cítiť, tak teplota napríklad mne stúpa až o dva dni po
Pozitivnom

jaruska18
17. feb 2016

@lauritka no som ja teda zvedava na zajtrajsiu 🙂

sara34valentina
17. feb 2016

@jaruska18 aky dlhy maß cyklus

jaruska18
17. feb 2016

@sara34valentina fuuu teraz som brala duphaston 3 mesiace tak bol tych 29-30 dni..predtym boli aj 115 dni a koncili vyvolavackou alebo duphastonom..snazime sa skoro 2 roky..a minuly cyklus som mala prvykrat pozitivny ovu test 🙂

sara34valentina
17. feb 2016

@jaruska18 ja som mala tiez 29 a pozovu bol na 16-17dc 😉 tak radsej testuj este

jaruska18
17. feb 2016

@sara34valentina hej hej este budem 🙂 ale meriam aj bt tak ak by ovu bola tak to zbadam na teplote 🙂

sylvine
17. feb 2016

@jaruska18 tiez radim este testovat...pozri moje testy, tiez som si myslela vcera o 15,30, ze je pozitivny a ked som robila dalsi o 19,20, tak ciarku pomaly nebolo vidiet...myslela som, ze som len nevystihla vrchol, lebo som testovala vcera trocha neskor, snazim sa testovat vzdy okolo 14,00... a dnes som iba tak nahodou testla a ciarka zacala nabiehat rychlostou blesku 😀, tiez mam priblizne 30-dnove cykly a v decembri pozitivny 17DC, v januari 16DC a teraz 15DC

jaruska18
17. feb 2016

@sylvine supeer drzim palce nech to vyjde 🙂 ja som robila aj dnes na obed a slabsia ako vcera vecer. No skusim o taku hodinku ze co mi ukaaze 🙂

sylvine
17. feb 2016

@jaruska18 dakujem....aj ja ti drzim palce nech to vyjde 😉.... ja som sice uz iny vekovy level, ale aj tak este tajne dufame, ze ten "nas" bocian iba poplietol adresu a s prichodom jari nas uz konecne najde 🙂... a ak by to ciste nahodou vyslo, tak by som mala asi najkrajsi narodeninovy darcek, kedze mrcha ma prist prave v tom obdobi 🙂

kchan
17. feb 2016

@jaruska18 no pozri, konečne mi začína trocha tmavnúť, som zvedavá čo z toho bude 😂

jaruska18
17. feb 2016

@kchan tu su moje. Posledny je teraz okolo 7 robeny 🙂 neboj zosilneju ti 🙂

jaruska18
17. feb 2016
kchan
17. feb 2016

@jaruska18 no tebe pekne zosilneli 😉 a ktorý si brala ako pozitívny?