Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka teploty máš ešte stále relatívne hore, tiež sa pripájam k dievčatám a verím že to omeletka sa ti tam uhniezďuje 👶👣🍼😊😜
@kchan nech máte pravdu nech to nie je MS veľmi predčasne. ☹
@miska_hryzka nemyslím že to bude ms... ak sa ti to stalo prvý krát a nemáš žiaden iný problém... tak len čakať na // 🙂
@miska_hryzka tak ako napísala
@vajicko0210 myslím že zajtra už budeš ok a pomaly si mädliť ruky na tehu test 😊😊
@kchan 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si trulo 🙂🙂🙂to málo ktorý muž odmietne 🙂 🙂 🙂 Vsak mu povedz že potom mu dáš pokoj 😀
@miska_hryzka *nebude ms* oprava 🙂
@vajicko0210 😁😁😁niečo dobré mu uvarím na večeru a snáď potom nezahrá mŕtveho chrobáka 😁😁😁😁😁
@kchan 😀 😀 😀 musíš vyjednávať za dobrú večeru dobrý sexik 😀 😀 😀
@lauritka ahoj prosim ta, ty mas na predaj ovu testy? Ci to je ina lauritka 🙂
@vajicko0210 prinajhoršom ho o niečo priviažem 😝😝😝
@bobulazelena ja ja 🙂
@kchan to ti moc nepomôže 😀 😀 😀
@vajicko0210
@kchan ďakujem dievčatá dúfam, že to tak bude a nie je to nejaká predzvesť MS.
@sunnybaby15 ano, moze sa to stat, ze folikul nepraskne. Potvrdila by ti ti teplota, keby si merala. Ak stupne, folik praskol
@kchan aj ja som brala gynex dve balenie a žial mne nepomohlo,možno tebe pomožu,
@miska_hryzka nemyslím si že by to mala byť MS, veľmi skoro je na ňu ak si iba 6DPO, preto sa prikláňam skôr k tomu uhniezdeniu, a okrem toho každá žena sme iná a nemusíš mať pri ňom len hnedý výtok, veď už len to že koľko žien malo ms a pritom už boli tehotné 😉 keď toto je možné... Tak možné je všetko 😉 do týždňa nám tu všetkým ukážeš krásne kolajnice, treba veriť 😊😊
@laauraa čo je na tvorbu plodneho hlienu??
@butterfly333 ja ešte neviem posúdiť či pomôžu alebo nie, beriem ich len dva týždne a dačo a aj to iba dva krát denne a o polovicu menej kvapiek ako je písané.. Ale pravdou je že minulý mesiac mi ovu testy poriadne nič neukázali, akurát len skoro pozitívny o ktorom som si myslela že som len nezachytila vrchol, a tento mesiac od včera mi ukazujú testy pozitívne, aj pred chvíľou som testla a stále je čiarka mega silná, tak len čakám že aj bt ovulku potvrdí...sorry za dlhú správu 😁

@vajicko0210 muž sa ma podľa mňa o chvíľku začne báť a tam dolu si dá velikansky zámok 🔐 😂😂😂😂😂😂