icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 muž sa ma podľa mňa o chvíľku začne báť a tam dolu si dá velikansky zámok 🔐 😂😂😂😂😂😂

kchan
22. feb 2016

@lauritka silno verím že áno 😉

kchan
22. feb 2016

@miska_hryzka teploty máš ešte stále relatívne hore, tiež sa pripájam k dievčatám a verím že to omeletka sa ti tam uhniezďuje 👶👣🍼😊😜

miska_hryzka
22. feb 2016

@kchan nech máte pravdu nech to nie je MS veľmi predčasne. ☹

vajicko0210
22. feb 2016

@miska_hryzka nemyslím že to bude ms... ak sa ti to stalo prvý krát a nemáš žiaden iný problém... tak len čakať na // 🙂

kchan
22. feb 2016

@miska_hryzka tak ako napísala
@vajicko0210 myslím že zajtra už budeš ok a pomaly si mädliť ruky na tehu test 😊😊

vajicko0210
22. feb 2016

@kchan 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si trulo 🙂🙂🙂to málo ktorý muž odmietne 🙂 🙂 🙂 Vsak mu povedz že potom mu dáš pokoj 😀

vajicko0210
22. feb 2016

@miska_hryzka *nebude ms* oprava 🙂

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 😁😁😁niečo dobré mu uvarím na večeru a snáď potom nezahrá mŕtveho chrobáka 😁😁😁😁😁

vajicko0210
22. feb 2016

@kchan 😀 😀 😀 musíš vyjednávať za dobrú večeru dobrý sexik 😀 😀 😀

bobulazelena
22. feb 2016

@lauritka ahoj prosim ta, ty mas na predaj ovu testy? Ci to je ina lauritka 🙂

kchan
22. feb 2016

@vajicko0210 prinajhoršom ho o niečo priviažem 😝😝😝

lauritka
22. feb 2016

@bobulazelena ja ja 🙂

vajicko0210
22. feb 2016

@kchan to ti moc nepomôže 😀 😀 😀

sunnybaby15
Autor odpoveď zmazal
miska_hryzka
22. feb 2016

@vajicko0210
@kchan ďakujem dievčatá dúfam, že to tak bude a nie je to nejaká predzvesť MS.

zunajda
22. feb 2016

@kchan predtým som mala 32 dňové cykly...takže nebolo treba. Zhruba od novembra pijem alchemilku a ženský čaj....ale asi ju nejdem piť...praveze sa mi zdá, že mám silnejšie PMS ako bez nej

laauraa
22. feb 2016

Babulky mam pcos ,malu maternicu a nevytvara sa mi sliznica kde by sa malo male uhniezdit a nepravidelnu ms tym paadom chcela by som vyskusat bylinnu tinkturu poradte ze ktoru .. lebo vobec neviem .. mate z tymto nejake skusenosti dakujem

kchan
22. feb 2016

@zunajda aha.. A prečo si nedáš spraviť hormonálny profil? z neho ti ľahko vyžitia či dochádza k ovulke...A kvapky gynex si neskúšala?

kchan
22. feb 2016

@laauraa ja som začala tento mesiac užívať kvapky gynex (čítala som o ňom chvály a aj predavačka mi vravela že jej dve kolegyne po ňom po dlhej dobe otehu 😉) teraz sa cítim tak trocha ako pokusny králik lebo papám všetko možné 😂

senselinka
22. feb 2016

@sunnybaby15 ano, moze sa to stat, ze folikul nepraskne. Potvrdila by ti ti teplota, keby si merala. Ak stupne, folik praskol

butterfly333
22. feb 2016

@kchan aj ja som brala gynex dve balenie a žial mne nepomohlo,možno tebe pomožu,

laauraa
22. feb 2016

@kchan aj nad nimi som sa pozastavila 🙂 len tie prve odoricke su na tvorbu plodnostneho hlienu a na zvyseniee zivotnosti spermii .. a tie druhe za na otehotnenie a na cysticky atd ja to citam dookala a neviem sa medzi mini rozhodnut 🙂

kchan
22. feb 2016

@miska_hryzka nemyslím si že by to mala byť MS, veľmi skoro je na ňu ak si iba 6DPO, preto sa prikláňam skôr k tomu uhniezdeniu, a okrem toho každá žena sme iná a nemusíš mať pri ňom len hnedý výtok, veď už len to že koľko žien malo ms a pritom už boli tehotné 😉 keď toto je možné... Tak možné je všetko 😉 do týždňa nám tu všetkým ukážeš krásne kolajnice, treba veriť 😊😊

butterfly333
22. feb 2016

@laauraa čo je na tvorbu plodneho hlienu??

zunajda
22. feb 2016

@kchan robila som si práve ovu test...žeby bol pozitívny?

kchan
22. feb 2016

@butterfly333 ja ešte neviem posúdiť či pomôžu alebo nie, beriem ich len dva týždne a dačo a aj to iba dva krát denne a o polovicu menej kvapiek ako je písané.. Ale pravdou je že minulý mesiac mi ovu testy poriadne nič neukázali, akurát len skoro pozitívny o ktorom som si myslela že som len nezachytila vrchol, a tento mesiac od včera mi ukazujú testy pozitívne, aj pred chvíľou som testla a stále je čiarka mega silná, tak len čakám že aj bt ovulku potvrdí...sorry za dlhú správu 😁

denidi
22. feb 2016

@laauraa ak mas menej hlienu,skus tie odoricke kvapky,ale neviem ci pomozu pri raste sliznice..a tie druhe,co su akoze z pupenov rastlin,tak tam je ake zlozenie

kchan
22. feb 2016

@zunajda uuuuplne 😉 aj ja som pred chvíľou robila a presne takýto mám 😁 😊😊

denidi
22. feb 2016

@zunajda no veru ze ano 🙂 🙂 🙂