Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@denidi kotvičník na dozrievanie vajíčok?? to som nikde nenašla že je to pisane,
@denidi ale asi tabletky či aj čaj z kotvičnika je na to?
@denidi
@butterfly333
@kchan Kotvicnik som naordinoval sebe aj muzovi do toho mám ja ešte macu a muž este DAA a sel zinok 🙂 som zvedavá na ten Kotvicnik som čítala samé chváli naň,tak uvidíme... ale vsetko máme v tabl forme... 🙂
@butterfly333
@kchan
@denidi inak po tom Kotvicniku mám zaujímavé sny a celkom dobré chute na sexik 😀 😀 😀
@butterfly333
@kchan
@denidi
@laauraa neviem či prečítate ale mozno 🙂
@vajicko0210 ano,aj ja som presne takto citala,mam sice len cajik a tinkturu zatial,ale aj cajikom verim,ale zabezpecim nam tiez kapsulky 🙂
@denidi ja zatial 2 týždnen na ňom má sa 3 týždne a pootm pauza 3 tyzdne 🙂 a bolo výhodné balenie teraz za fajn cenu 🙂
@vajicko0210 a kde si ho zohnala?
Na nete, je to 3 bal. Po 120 - 1tab500mg. 90% sapoinov. Denná dávka 2 tabletk. Takže obaja to mame asi na pol roka 🙂
@vajicko0210 ja som kotvičnik len mm davala od novembra to berie aj zinko sel vitE C.nevedel som že je vhodný aj pre ženy,Ja macu si davam rano do smoothy,
@butterfly333 mno tak ho skús aj ty , zatiaľ čo vnímam je vážne zvýšenie toho libida. Lebo chute mám podstatne väčšie 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210 no tak to budem musiet skusit aj ja ale až od 1DC,počkam si ešte 5dni.
@butterfly333 a možno ani nebude treba 🙂
@vajicko0210 Moja to by bolo to najlepšie nechámsa prekvapit,meriam iba Bt tak uvidím zatial je stale hore 37,2-37,1
Tak to faaaajn 🙂 držím palce 🙂 🙂 🙂,mne dnes prišla na večer tak už aj pijem alchemilku 🙂 ale muz aj tak 5 týždňov nebol doma ,takže pohoda 🙂
@vajicko0210 noja viem že ms pride,necítim podbruško že by nejak bolelo alebo že by sa niečo dialo tak ako ine to maju tak už viem že si počkam na ms.čo už.
@butterfly333 ale no,veď vela bab písalo ze presne tie isté príznaky mali ked boli tehu,že ako kedy mala prísť na mrcha hnusna 🙂 tak čo? VERIME 🙂 🙂
@vajicko0210 ano ale mna neboli ani ked ma prist ms iba v ten den ked ju už mám. 😉
@butterfly333 Ale to neznamená ze nie si,keď maju baby rovnaké príznaky ako ked ma prísť tak ty budeš mať rovnaké,podla seba 🙂 chapes? 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210 no chápem 😉 len či to tak aj bude verím že ano.
@butterfly333 Ja ti hlavne držím palce 🙂
@vajicko0210 Dakujeem aj ja tebe aj nám všetkým aby sa nám konečne zadarilo,
ja idem v piatok doktorovi musim sa ho spytat kde je problem co sa deje ked sa mi tak dlho nedari i napriek pozitivnym ovu testom tak neviem brala som inofolic clostil tak neviem

@denidi nejde ? ☹ ja som ti presne vypisala ze ake bylinky ma ta druha tinktura , tie odoricke skusim asi objednam tie 🙂