Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@miska_hryzka no mne to uz tiez tak pride ze to robime mechanicky :( ale buduci cyklus kupim asi nejaky pobyt a vinko a potom sa hadam zadari 🙂
@adika84 no aj my ideme, kamaráti nám darovali pobyt, tak uvidíme ako to dopadne možno sa zadarí. Držím palce 🙂
dievcata ja uz nicom nechapem meska mi druhy den ms spravila som si ovu test bol uplne pozitivny tak som si spravila tehotensky a ten je negatívny ako to ze mam ovu test pozitivny to by malo byt len pred ovulkou ale ja mam dostat ms,nie je to daka somarina uz sa v tom vobec nesvyznam.ak niekto ma tusenie co to je dajte vediet dakujem
@miska_hryzka jasne chapem....a skuste sa milovat kedy mate chut bez ohladu na recepty atd....jasne ze by boloskvele,keby ta chut prisla prave cez plodne dni 😉
@miska_hryzka
@kakatulik mám aj na women zóne vytvorený graf a tam mi ovulku označuje na 16DC kedy som zrovna nemerala, 17 a 18DC som Merala neskôr ako zvyčajne a pozit test som mala až na 18 a 19DC čiže mi to zle označilo ovulku nie?
@kchan skús dať preč z grafu, ak si si tam zaznačila pozitívny ovu test aj to môže robiť šarapatu. On trošku zblbne ten graf. Daj ho preč a ak budú tri teploty po sebe zvýšené označí ovu.
@miska_hryzka do 30 sa vraj riesi az po foku snazenia. Ale na normalnej preventivke ak si bola alebo ides mozes to spomenut, preco nie. Aj to ze uz sa 8 mes snazite a zatial nic. Mozno ti aspon folikulometriu navrhne.
@kakatulik praveze tomu nechapem pretoze tento mesiac ked bola ovu 8.2. sme nic nerobili nebolo kedy tak som myslela ze mozno este z minuleho mesiaca (ovu 14.1. a potom ms 28.1)aj ked som potom mala ms,kolko dievcat bola tehotna a mala ms,ale zase to uz by som musela mat test pozitivny,tak nechapem
@kchan ahaa az teraz som si vsimla ten pokec k tomu.Ono ti to zaznamenalo podla teplot,ktore ma graf dispoziciii.Podla mna bola ovulka 22.-23DC.Ten graf by sa dal trochu oklamat tym,te tie dva dni kedy sim merala neskor,zaznamenas nizsiu teplotu o 0,2 stupna,alebo menej a uvidis co to urobi.
praveze nemali lebo ked sme mali skusat moj muz bol unaveny a potom som bola na neho nahnevana sme sa pohadali cize sme nic nerobili to je ta zahada
@zabulka1 to je nejake záhadne aby sa za taký kratký čas uhniezdilo a ukazalo ducha na teste nieje to čudne?Nemali ste sex skor??My aj pre ovu cez ovu po ovu a nič. 😒 no tak ked ste mali sex 5.2 a ovu bol pozit 7.2 tak to stačí ved spermie prežiju v tele aj 5dni.

@kakatulik ideme teraz v marci na predĺžený víkend na výlet, tak uvidíme akurát by to malo byť cez plodné dni, tak možno zrovna tam sa zadarí. 🙂 ďakujem za povzbudenie idem do toho opäť s chuťou niekedy sa mi to zdá ako keby sme to už mechanicky robili.. 😖