Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
tak keby to bola tehu by bolo parada normalne sa mi zlepsila nalada,ach uz meskam idem do roboty dakuem dievcata dam vediet ako to dopadne
@zabulka1 presne ako pise dejna....to je dost mozne,lebo ak stemali sex 5.2.,ovulka bola mozno 9.2.,tak spermie mohle v phode prezit tie styri dni....cize teraz si 15-16 DPO ak som dobre pocitala.....haaa...takze pockaj a zopakuj tes z ranneho,alebo skus digi,tam ti to uz ukaze. 😀
@kchan no vies coooo,nevadi ja si mysli,ze ak este dva dni zmerias a bude hore prekoprcne sa to.Aj tak si myslim,ze ovulka bola 20.ty az 21DC...ono to preto tak ukazuje,lebo je tam taky velky vzostup medzi tymi meraniami.A co keby si este dopisala nejaku teplotunapr 36,3 v den,ked si nemerala....mozno to uplne dohovadis,ale ...jeminacky....
@kchan vymysli teploty a dopíš dopredu nejaké dva dni teplotu ešte nech tri dni po sebe je pekne zvýšená a hoď to sem 🙂
@zabulka1 Na testiku urcite nieco je a skus kupit iny testik z lekarne. 😉
@zabulka1 tabuľka ,veď na tehu teste máš ducha 🙂 🙂 🙂 ked bol sex 5.2 ovu test 7.2 pozitívny 🙂 tak myslím ze to vyšlo 🙂 🙂 🙂
@miska_hryzka nebola som nikde a ani sa nechystam. Kedze po tej antiko mam kazdy cyklus iny takze este to necham aspon do leta a budem sa sledovat a uvidime co bude... Mozno prekvapko a dockame sa aj my. 😉
@kakatulik 😀 👍 ano ano to som myslela ..len som uz s tolkych nazvou domotana. Dakujem.. A ja som ju nejedla dlho ale odvtedy mam cykli kazdy mesiaac ine... Hej opytam sa ho a uvidime co povie. Som myslela ze zeny zistuju u ENDO... az ked su tehotne .ze maju daco zo stitnouu.tak aspon budem vediet ako som na tom a potom uvidime ci sa zadari. 😉

@zabulka1 no nemusí ... lebo fáza kým sa vajíčko zahniezdi a začne vylučovať hormón HCG.. môže trvať aj dva týždne... podľa mňa je to tehu 🙂