icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

maryennn1
25. feb 2016

@zabulka1 no nemusí ... lebo fáza kým sa vajíčko zahniezdi a začne vylučovať hormón HCG.. môže trvať aj dva týždne... podľa mňa je to tehu 🙂

zabulka1
25. feb 2016

tak keby to bola tehu by bolo parada normalne sa mi zlepsila nalada,ach uz meskam idem do roboty dakuem dievcata dam vediet ako to dopadne

kakatulik
25. feb 2016

@zabulka1 presne ako pise dejna....to je dost mozne,lebo ak stemali sex 5.2.,ovulka bola mozno 9.2.,tak spermie mohle v phode prezit tie styri dni....cize teraz si 15-16 DPO ak som dobre pocitala.....haaa...takze pockaj a zopakuj tes z ranneho,alebo skus digi,tam ti to uz ukaze. 😀

kchan
25. feb 2016

@kakatulik no upravila som tie dve teploty čo som merala neskôr ako zvyčajne a teraz mi ovulku označilo už na 14DC, nechápem tomu

kakatulik
25. feb 2016

@kchan no vies coooo,nevadi ja si mysli,ze ak este dva dni zmerias a bude hore prekoprcne sa to.Aj tak si myslim,ze ovulka bola 20.ty az 21DC...ono to preto tak ukazuje,lebo je tam taky velky vzostup medzi tymi meraniami.A co keby si este dopisala nejaku teplotunapr 36,3 v den,ked si nemerala....mozno to uplne dohovadis,ale ...jeminacky....

kchan
25. feb 2016

@kakatulik sorryyyyy zle som to označila v tom grafe vyššie 😱 teraz je to už správne 😀😊

miska_hryzka
25. feb 2016

@kchan vymysli teploty a dopíš dopredu nejaké dva dni teplotu ešte nech tri dni po sebe je pekne zvýšená a hoď to sem 🙂

dzanem
25. feb 2016

Co myslite,este kolko dni?

kakatulik
25. feb 2016

@kchan no prosiiiim,takze tak 🙂

kakatulik
25. feb 2016

@dzanem dva dni?

kchan
25. feb 2016

@kakatulik ja som strašný popleto 😂 čiže teraz je to už správne a môžem sa tešiť aspoň z toho že mám ovulku hej? 😝

dzanem
25. feb 2016

@kakatulik to by bola skoro,mavam 12-15 ale clovek nikdy nevie,som zvedavaaa

kakatulik
25. feb 2016

@kchan ale aj tak si myslim,ze bola skor toho 22-23

kchan
25. feb 2016

@dzanem to je strašne individuálne, ja som takéto testy mala pomaly celý cyklus a pozitívny bol až na 19DC... Ale meraj aby si neprepasla 😉

kakatulik
25. feb 2016

@dzanem no ved ked pozitivny bude 10-11 DC tak ovulka aj vychadza tak ako pises.... 🙂

dzanem
25. feb 2016

@kakatulik jajj lebo meriam prvykrat,nevyznam sa v tom)

kakatulik
25. feb 2016

@kchan ja si myslim,ze ten dnesny vzostup znamena,ze ovulka urcite bola ako som citala,tak ste sa aj snazili,cize si urobila vsetko,co si mohla 🙂

kchan
25. feb 2016

@kakatulik ja si tiež myslím, lebo ak si pamätáš tak na 18DC som si myslela že mám pozitívny test a 19DC keď som testovala tak bol ešte silnejší že mi skoro oči vybil 😜

dzanem
25. feb 2016

@kchan
Jj budem,aj meriam Bt

karolina196
25. feb 2016

@zabulka1 Na testiku urcite nieco je a skus kupit iny testik z lekarne. 😉

vajicko0210
25. feb 2016

@zabulka1 tabuľka ,veď na tehu teste máš ducha 🙂 🙂 🙂 ked bol sex 5.2 ovu test 7.2 pozitívny 🙂 tak myslím ze to vyšlo 🙂 🙂 🙂

kudusko
25. feb 2016

@zabulka1 presne tak aako baby pisu pred ovu bol sex spermie odtali do ovu a si tehu gratulujem kup si dr.max test a uvidis tie kolqjnice tento test slabo ukazuje 💋💙

lululka22
25. feb 2016

@miska_hryzka nebola som nikde a ani sa nechystam. Kedze po tej antiko mam kazdy cyklus iny takze este to necham aspon do leta a budem sa sledovat a uvidime co bude... Mozno prekvapko a dockame sa aj my. 😉

zunajda
25. feb 2016

@kchan zajtra označí 😉

zunajda
25. feb 2016

@kchan dnes zas cítim vaječníky...čo to?

lululka22
25. feb 2016

@kakatulik 😀 👍 ano ano to som myslela ..len som uz s tolkych nazvou domotana. Dakujem.. A ja som ju nejedla dlho ale odvtedy mam cykli kazdy mesiaac ine... Hej opytam sa ho a uvidime co povie. Som myslela ze zeny zistuju u ENDO... az ked su tehotne .ze maju daco zo stitnouu.tak aspon budem vediet ako som na tom a potom uvidime ci sa zadari. 😉

kchan
25. feb 2016

@zunajda moja ja ich tiež cítim, a cítim sa ako nafuknuty balón 🎈 už som pomenila dve teploty čo som merala neskôr ako zvyčajne a vyznačilo mi už aj na fertility aj women zone 😀

zunajda
25. feb 2016

@kchan nemala si pozitívny ovu test 22.2. ??? Ja som práve prišla domov z práce...včera som necítila nič a dnes zas vaječníky a bolia ma bradavky ...som zvedavá či dôjde MS a pokračujeme v snažení

kchan
25. feb 2016

@zunajda áno aj 21.2 aj 22.2 som mala pozitívny, čiže buď som 3 alebo 4 dpo, ja mám len ten pocit nafuknutia a všetko vo vnútri ma bolelo, aj kŕčok na dotyk, ale to môže byť asi tým "snažením" 😮

zunajda
25. feb 2016

@kchan už sa nechať len prekvapiť 😄