Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby, ja som uz z toho blba momentalne vsetky príznaky ovu: citlive prsia, bolest v lavom vajecniku, hlien ako bielok, BZ ako ma byt a moj ovu test protestuje, som 20DC a meriam od 10DC. Meriam prvy cyklus s ovu testami. Asi to robim zle ☹
@kakatulik takze pani Anicka je straaaasne zlatucka,najskor sme pokecali a nasmiala som sa,keby ju mam dennodenne pri sebe,prisam tri otehotniem uz len z tej dobrej energie,co rozdava,pytala som sa na ten vitex a treba ho pit cely cyklus,ale nie kazdej zene ho odporuca,pretoze vajecniky mozu vyprodukovat sice viac,ale nekvalitnych vajicok,takze fakt treba asi nechat na nu,co naordinuje 🙂
@denidi Ahoj ,kde si to bola? U koho?kto je to? 🙂
@denidi no a tebe konkrétne čo povedala????
@vajicko0210 u pani Anky Kopacovej,bylinkarka 🙂
@senselinka naordinovala caje,obklady na brusko a odporucila wobenzin,aby sa mi neporobili zrasty po mmt co som mala v septembri,gynastan,vitamin E,k.listovu a femibion
@denidi skvelé, máš toho požehnane, ale určite to bude super :*
@senselinka hej,hej velmi verim,ze ano,dakujem 😉 snad ta zachvilku budeme nasledovat 🙂
@janulka_1 No dnes som dostala také silné krámy ako málokedy, asi po tom duphastone. Ale zacala som uzivat aj Gynex, tak aj to ma mozno nejaké ucinky. A velmi dufam, že tento cyklus budem mať konečne ovulku. Ja som merala BT tento cyklus tiež 1x a len ma to utvrdilo v tom, že to s ovulou hapruje. A to som si naivne myslela, že po tej laparke otehotniem hneď. Tak, ale ide sa ďalej.
@131313 hmm , no mozno mas viac estrogenu tento cyklu a test si tiez robila ???
baby mate skusenosti s digitalnym ovulacnym testom clearblue?
@dzanem je 🙂
@lauritkatesty jupiii,takze sexovat dnes a pozajtra?)

Dúfam že nás čaká to najkrajšie prekvapenie 😊