icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
25. feb 2016

Dúfam že nás čaká to najkrajšie prekvapenie 😊

darka252
25. feb 2016

Ahojte baby, ja som uz z toho blba momentalne vsetky príznaky ovu: citlive prsia, bolest v lavom vajecniku, hlien ako bielok, BZ ako ma byt a moj ovu test protestuje, som 20DC a meriam od 10DC. Meriam prvy cyklus s ovu testami. Asi to robim zle ☹

zunajda
25. feb 2016

@darka252 aj ja som robila ovu testy od 9 DC a herečka bola na 34DC...nnevzdávaj to a meraj aj BT

laauraa
25. feb 2016

Babulky ☹ to co to ? Naa prvejj foto je test odfoteny do 10min a na druhej fotke ten posledny je foteny po 10minutach je pozitivny ci len mne sa zda ??

janulka_1
25. feb 2016

A nie a nie stamvnut :-/, wrrrr. Posledne dva su z dnes, posledny je z pred 20min (dnes 17DC)

kakatulik
25. feb 2016

@laauraa vyzera pozitivne.

kakatulik
25. feb 2016

@janulka_1 musis testovat dalej,nic ine Ti nezostava.

denidi
25. feb 2016

@kakatulik takze pani Anicka je straaaasne zlatucka,najskor sme pokecali a nasmiala som sa,keby ju mam dennodenne pri sebe,prisam tri otehotniem uz len z tej dobrej energie,co rozdava,pytala som sa na ten vitex a treba ho pit cely cyklus,ale nie kazdej zene ho odporuca,pretoze vajecniky mozu vyprodukovat sice viac,ale nekvalitnych vajicok,takze fakt treba asi nechat na nu,co naordinuje 🙂

denidi
25. feb 2016

@laauraa stale pozitivny 😉

vajicko0210
25. feb 2016

@denidi Ahoj ,kde si to bola? U koho?kto je to? 🙂

senselinka
25. feb 2016

@denidi no a tebe konkrétne čo povedala????

denidi
25. feb 2016

@vajicko0210 u pani Anky Kopacovej,bylinkarka 🙂

denidi
25. feb 2016

@senselinka naordinovala caje,obklady na brusko a odporucila wobenzin,aby sa mi neporobili zrasty po mmt co som mala v septembri,gynastan,vitamin E,k.listovu a femibion

senselinka
25. feb 2016

@denidi skvelé, máš toho požehnane, ale určite to bude super :*

salmas
25. feb 2016

@janulka_1 Joj moja, tento cyklus som mala podobné testy, len ja som musela od 16 dňa brať Duphaston, tak som opäť bez ovulky a dnes som 1DC. Ja mám pocit, že neovulujem z vaječníka, kde mi robili tú laparku. Ty si mala ovulku zatiaľ vždy?

denidi
25. feb 2016

@senselinka hej,hej velmi verim,ze ano,dakujem 😉 snad ta zachvilku budeme nasledovat 🙂

janulka_1
25. feb 2016

@salmas to ti neviem potvrdit, len jeden mesiac som si zatial potvrdila cez BT a toto by mal byt druhy mesiac. Ty sa ako citis?

salmas
25. feb 2016

@janulka_1 No dnes som dostala také silné krámy ako málokedy, asi po tom duphastone. Ale zacala som uzivat aj Gynex, tak aj to ma mozno nejaké ucinky. A velmi dufam, že tento cyklus budem mať konečne ovulku. Ja som merala BT tento cyklus tiež 1x a len ma to utvrdilo v tom, že to s ovulou hapruje. A to som si naivne myslela, že po tej laparke otehotniem hneď. Tak, ale ide sa ďalej.

kakatulik
25. feb 2016

@denidi a ake cajiky ti nairdinovala?
Ale podla coho to vobec robi?

kakatulik
25. feb 2016

@denidi vies,myslela som to tak,ze tam prides a ty jej pvies...taaak,mne sice nic nie je,ale aj tak sa nedariiii 🙂

denidi
26. feb 2016

@kakatulik ano v podstate to tak aj bolo,tak dobre si si myslela,mam ten gynastan,alchemilku a obklady na brusko a mm ma pit zensen a kotvicnik 🙂

jaja018
26. feb 2016

Podla testov ovu bol 24-25 DC ale teplota je nejaka nizka... Ja tomu nechapem a zajtra by mala teoreticky prist mrcha... To som vedava ci pride alebo bude meskat kedze ovu bola len teraz teda ak bola

janulka_1
26. feb 2016

@salmas aj ja som si to myslela a zatial nic. Ale tak urcite sa nam to podari a bude dobre 🙂 bolesti uz nevamas?

131313
26. feb 2016

@lauritka Moze bielkovy hlien pretrvavat este aj par dni po ovulacii? BT nemeriam ale podla odsledovanych priznakov uz ovu prebehla.. Mala som skusenost, ze v den ovu sa uz zacal menit ale teraz stale pretrvava...

lauritkatesty
26. feb 2016

@131313 hmm , no mozno mas viac estrogenu tento cyklu a test si tiez robila ???

dzanem
26. feb 2016

Baby, je pozitivny?

dzanem
26. feb 2016

Este jedna foto

adika84
26. feb 2016

baby mate skusenosti s digitalnym ovulacnym testom clearblue?

lauritkatesty
26. feb 2016

@dzanem je 🙂

dzanem
26. feb 2016

@lauritkatesty jupiii,takze sexovat dnes a pozajtra?)