Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dzanem každý deň 😀
Dakujem baby🙂 posnazime sa
@lauritkatesty pozri ako mi išla pekne hore teplota, teším sa z toho jak blázen 😁😁😁 len tým že na môj cyklus som mala dosť neskoro ovulu tak teraz vôbec neviem kedy čakať mrchu 😏
@kchan no superr. tak LF trva vacsinou do tych 14 dni 🙂
@lauritkatesty inak ja som tie dve teploty znížila v grafe čo som merala neskôr ak si pamätáš, a takto to označilo, čiže mám brať že dnes som 5dpo?
@dzanem nám to nepomohlo každý druhý deň tak tento mesiac každý deň 😀 aj keď teploty sa držia hore čakám na MS špinim už druhý deň. :-/
@lauritkatesty a nevieš prosím čo znamená v grafe v tom uplbe poslednom riadku to označenie 54321T?
@kchan odrátava ti dni do MS. V deň keď je tam T máš testovať 🙂
@miska_hryzka drzim palce nech ms nepride,no dufam ze mojho zdolam kazdy den teraz,budem ho nahanat)
@dzanem len mu daj 😀 odporúča sa večer pred spanim a už neísť na WC, aby spermie V tele vydržali celú noc 🙂 veľa šťastia 🙂
@miska_hryzka ďakujem za vysvetlenie 😊 jooooj dúfam že tá mrcha už nepríde, dala by som mm krásny darček na meniny a o niekoľko mesiacov ešte krajší na narodeniny 😊😊
jj tak ako pise miska.. odratava dni do testovania 🙂
@miska_hryzka jj dakujem, neujde mi :D
@kchan držím ti palce nech to vyjde 🙂 ja budem ešte dúfať, že sa to v marci podarí nech je to ako vianočný darček 🙂
@miska_hryzka aj ja ti držím palce tak ako všetkým tu 😊😊
@11lili11 ja myslím že ani jeden nieje pozitívny.
@denidi
ahoj, prosim ta, myslim, ze ty si mi pisala, ze si mala tak ako ja na 18DC pozit.ovu test. Kolky den cyklu si potom dostala MS? Ja mavam cyklus tych 28 - 29dni. Ale uz som 31DC a stale nic. Teplota je stale hore. Niezeby som chcela, aby prisla,len ma zaujima,ci sa posuva aj MS ked som mala pozit.ovu test na 18DC
@milkaz hm,neviem,cim to moze byt,aj mne sa natiahol o 5 dni,nic inecsom neuzivala,len som bola 4 krat behom dvoch tyzdnov,v case pred ovulkou na masaznoliecebnom lehatku ceragem,tak ma napadlo,ci to to neposunulo,ty si nic nezacala uzivat,co by ti to posunulo? Ale aj tak to neni take zle,ved kolkokratvmaju babeny ake dlhe cykly

@dzanem jj mozte tak, alebo aj zajtra 😝