icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

milkaz
29. feb 2016

@dzanem
sexík bol 17DC, ovu test pozitívny 18 DC - tiež bol večer sexík, 19 DC pauza a 20 DC naobed 🙂 🙂 🙂

denidi
29. feb 2016

@milkaz no nadhera,gratulujem 🙂

milkaz
29. feb 2016

@butterfly333
dakujem mooooc 🙂 🙂 🙂
den pred pozitívnym, v den pozitívneho, potom den pauza a potom ešte raz okolo jednej poobede

milkaz
29. feb 2016

@denidi
ďakujem moooc. všetkým vám to prajem a verím, že sa určite zadarí, len sa netreba vzdávať 🙂 🙂 🙂

dzanem
29. feb 2016

@milkaz my takto,+ je poz test no uvidime

milkaz
29. feb 2016

A ak môžem poradiť určite z čajíkov pite alchemilku, teda ak niekto nemá z nej nejaké vedľajšie účinky, lebo aj to som počula, že niekto túto bylinku nemôže piť. Otehotnela som s ňou aj s prvým synom a teraz jej dávam tiež veľkú zásluhu. U mňa teda určite pomohla. 🙂 🙂 🙂 Pred prvým tehotenstvom som ju pila len jeden cyklus a teraz dva cykly. Pila som ju 3 x denne po 2 dcl. Ráno som si dala zvaril 6 dcl vody a do nej 2 PL sypanej alchemilky vyluhovať na 15 min. Vy ktoré ju pijete, určite viete, ako si ju pripraviť, ale sú dievčatá, ktoré nevedia 🙂 🙂 🙂

milkaz
29. feb 2016

@dzanem
tak to by tiež mohlo vyjsť, držííííím palce 🙂 🙂 🙂

dzanem
29. feb 2016

dakujem, neviem uvidime,ak bude vajko ok tak by sa mohlo zadarit 😝
@milkaz

milkaz
29. feb 2016

@milkaz
ale pozor, alchemilku piť od prvého dňa cyklu a len do ovulácie, dva možno aj tri dni pred ovuláciou som ju už nepila. mávala som MS dosť bolestivú a aj bolesti som po nej vôbec nemala. 🙂 🙂 🙂

milkaz
29. feb 2016

@dzanem
ale bude aj vajko ok, neboj. teplota ti krásne stúpa. 🙂

milkaz
29. feb 2016

@denidi
ozaj a ešte o tých bolestivých prsiach. tentokrát ma boleli, ešte teraz trochu cítim, ale o niečo menej už. 🙂

butterfly333
29. feb 2016

@milkaz ja som začala alchcemilku už pred rokom a pol a mne veru nepomohla,teraz od januara ju už nepijem ale gynastan tak uvidím čo pomože a či vobec niečo pomože,A je mi to už jedno som si povedala že od tohoto cyklu už nič neriešim,

dzanem
29. feb 2016

@milkaz dakujem 😎 uz to budu pomaly dva roky tak uvidime,prvykrat som testovala

j.a.n.e.7
29. feb 2016

Ahojček, prosím Vás odkiaľ si kupujete ovulačné testy? Mne úplne stačia obyčajné prúžky... ďakujem za tipy.

kchan
29. feb 2016

@milkaz ahoj, no neviem či sme sa aj my tak neposnažili ako ty 😁 a gratulujem ku krásnym kolajničkám 💕😊

denidi
29. feb 2016

@kchan graf vyzera super,drzim palcekyyy 🙂

kchan
29. feb 2016

@denidi ďakujem moja😊 čo myslíš kedy skúsiť testnúť? mrchu čakám zajtra ale keďže ovulku som mala posunutú o minimálne 5-6 dní tak neviem či zajtra ju čakať 😀

milkaz
29. feb 2016

@butterfly333
hmmm, a tu je dôkaz toho, že každé telo je iné

milkaz
29. feb 2016

@dzanem
aj ja som teraz testovala prvýkrát 🙂

milkaz
29. feb 2016

@kchan
ďakujem mooooc 🙂 , držím palčeky, graf máš ukážkový 🙂 🙂 🙂

baska1
29. feb 2016

@j.a.n.e.7 ak chceš mam v bazari,co mi zostali😊

denidi
29. feb 2016

@kchan este necakaj,aj mne sa to posunulo o 5 dni a aj mrcha prisla presne o 5 dni meskor,ale ty uz cakaj dve // 😉 neviem,zajtra si 9dpo ze,tak niekomu uz ukazalo ducha a niekomu az na 11dpo,kazdipadne prajem ti ten najkrajsi vysledok 😉

denidi
29. feb 2016

@j.a.n.e.7 ja kupujem od @lauritka,mozem len odporucit 🙂

kchan
29. feb 2016

@denidi a to IP špinenie nemusí mať každá však? Ach nech sa to už každej z nás podariiiii 😊

adika84
29. feb 2016

caute baby mam otazku je bazalny teplomer iny ako normalny digitalny?

july_pk
29. feb 2016

@kchan vyskusala by som utobit aj dnes. Mamatest klasicky co palicku namocis na 10sek do mocu je velmi citlivy a mal by ukázať. Drzim palce

kchan
29. feb 2016

@july_pk asi skúsim zajtra z ranného moču, teda pokiaľ teplota neklesne 😃

adika84
29. feb 2016

@july_pk mamatesty su najhorsie, tie duchuju uz ked ich namocis do cistej vody, jedna baba to sem davala...

july_pk
29. feb 2016

@kchan kludne mozes aj cez den ak chces. Ked nebudes 2-3 hodky nic pit, tak budeš mať koncentrovany moc a mozes testovat. Tak ako aj pri ovu testoch

july_pk
29. feb 2016

@adika84 podla mna nie. Možno jedna zla skusenost pri 1000 dobrych... Mne ako aj iným vzdy ukazal pravdu. A to uz aj keď som mala hcg okolo 60. Cize pár dpo