icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
29. feb 2016

@july_pk rozhodnem sa po ceste do práce 😁

adika84
29. feb 2016

@july_pk ja len tak na margo, citala som konverzaciu v teme duch na teste str.728 a tam pisali baby ze duchuju..ale osobnu skusenost nemam 🙂

july_pk
29. feb 2016

@adika84 alebo sa mohlo stat ze mali kratke tehotenstvo a test ukazal dobre. Aj to sa stava. Také som mala dve o ktorych viem lebo som sa sledovala a kludne ich mohlo byt aj viac a ani neviem

adika84
29. feb 2016

@july_pk moze byt, ja som zatial este dve palicky nikdy nevidela na tehotenskom teste, asponze su tie ovulacne tam si ich zatial mozem kuknut 🙂

sylvine
29. feb 2016

ahoj @myskahryzka ...ak si dobre pamatam, tak minuly tyzden si pisala, ze 9 DPO si mala spinenie a baby ti pisali, ze to moze byt uhniezdovanie 🙂...ako to u teba dopadlo? Lebo ja na 8 DPO som mala iba jednorazovo na papieri hnedoruzovy flak, na 9 DPO rano o deviatej tiez jednorazovo, ale taky ako jasno cerveny krvavy a teraz na 10 DPO zase taky hnedoruzovy....tak ma zaujima, ci mam zase cakat mrchu alebo si robit nejaku nadej, ze by sa to konecne mohlo podarit... 🙂

vajicko0210
29. feb 2016

@milkaz tak vidíš 🙂 veľká gratulacia 🙂 🙂 🙂

july_pk
29. feb 2016

@adika84 no ja som ich mala dva krat slabucke a potom po par dnoch ms, v decembri som mala silne, casom bolo vidiet aj srdiečko na uzv ale potom bit prestalo a teraz som zasa tehu aj so srdieckom, tak dufam ze tentokrat to bude ok. A predtym sme sa snazili dva roky a nic... Preto som si fakt aj istá tymi mamatest tehu testami, lebo vzdy to bolo u mňa pravdive... A uvidis, aj ty sa ich dockas na tehu teste 😉 drzim palce. Ako dlho sa snažíte??

kchan
29. feb 2016

@july_pk tak ti blahoželám 😊 a koľko dpo si teraz v tomto tehu testovala?

sylvine
29. feb 2016

@myska_hryzka ..prosim, mozes sa pozriet, o dva prispevky vyssie som ti pisala, ale dala som zle nick ☹

july_pk
29. feb 2016

Az ked mi meskala dva dni ms, lebo som ani netusila že môžem byť tehu. Lebo po potrate som mala len jednu ms a lekarka hovorila nech pockame aspon dva až tri cykly, tak sme si dávali pozor a aj tak som z niečoho otehotnela 🙂

july_pk
29. feb 2016

@kchan ale v minulých som testovala aj 9dpo a mamatest mi ukázal aj nieco

kchan
29. feb 2016

@july_pk tak ti držím silno palčeky aby toto tehu prebiehalo tak ako má 😊 no ja som dnes iba 8dpo tak neviem či sa oplatí testovať... A zároveň sa tak podvedome chcem vyvarovať sklamania z jednej paličky 😏

sylvine
29. feb 2016

@kchan tak s tym podvedomím sme na tom rovnako 🙂, ja som 10DPO a jednorazovo spinim a prsia boliaaaa ☹, pisala som pred chvilou spravu @myska_hryzka, lebo ona tu tiez pisala, ze spinila, tak som chcela vediet ako dopadla...

adika84
29. feb 2016

@july_pk no my sa snazime tak od minulého roku ale to som mala ureaplazmu tak mozno preto sa nedarilo a teraz od nového roku to pocitam. A dnes som zacala spinit prsia bolia tak asi sa rozbehne mrchana ☹

kchan
29. feb 2016

@sylvine tak v tvojom prípade by som už bežala očúrať testik 😃 keďže si 10dpo a mala si také to špinenie, tak hádam tam to už teoreticky mohlo vyjsť 😉 ja som ešte si myslím krátko dpo a nemala som ani špinenie, no ale byť tebou už testujem 😉😉😊

elliottka
29. feb 2016

@sylvine ja som tiez tak mala minuly cyklus obden 2x rano spinenie na toaletnom a nakoniec som normalne dostala ms 😒

adika84
29. feb 2016

@july_pk aj si robila ovu testy?

miska_hryzka
29. feb 2016

Tak zase nič ☹

july_pk
29. feb 2016

@kchan dakujem, veľmi by som si želala aby toto uz bolo OK. A počkaj teda dokedy chces, ale aj keby bola len jedna ciarka, až kým nepríde ms, stále je nádej. Kazdej rastie hcg inak 😉 daj potom vedieť.

@adika84 ale to moze byt aj znak tehu. Drzim palce. Áno, robila som v minulosti ovu testy. Akurat som si po potrate objednala nove, nech mozem v marci testovat a tak zrejme ich uz nebudem potrebovať 🙂

sylvine
29. feb 2016
sylvine
29. feb 2016

@kchan pokusenie mam s tym testikom 😉, ale obavam sa dalsieho sklamania....som si povedala, ze sa necham prekvapit, lebo o 7 dni mam narodky a to by bol pre mna naozaj velky zazrak keby to vyslo, kedze deticky nemam a mam uz dost rokov, tak v takom malinkom kutiku duse tajne dufam 🙂

kakatulik
29. feb 2016

@miska_hryzka nic si z toho nerob. Ja tiez hkasim 1DC.😊

jaana47
29. feb 2016

ahojte baby, dnes mam 17DC a ovu testy negatine, zacinam sa bat ze tento mesiac bude anuovulacny ☹ a to teraz je akurat manzel skoro mesiac doma a ak to nevyjde, tak to bude ako naschval.....no mozno to este pride, ale neviem, aj teploty mam take divne, skacu hore dole ☹ musim sa nejak naladit pozitivne

jaana47
29. feb 2016

@milkaz moc gratulujeeeeem nech vsetko dobre dopadne 😉 😀 a poposielam na nejake bacilky, nech sa nakazime vseeeeetky 😀

kakatulik
29. feb 2016

@jaana47 to este moze stale prist. Ja som sice ovu test tento mesiac pozitivny mala,ale teploty boli tiez dost divne.

adika84
29. feb 2016

@kakatulik tento cyklus chcem zacat merat bazalnu teplotu mozem ju merat aj obycajnym digi teplomerom?

lauritka
29. feb 2016

@miska_hryzka oh tak škoda, krásny graf to bol

kchan
29. feb 2016

@sylvine ani my ešte bejby nemáme a ak by to vyšlo teraz tak mm dám oneskorený darček k meninkám 😊

milkaz
29. feb 2016

@vajicko0210
Dakujeeeeem moc. Aj tebe to z celeho srdiecka prajem 😊 Teraz hlavne nech je vsetko ok a malinke v poriadku donosim 😊

jaana47
29. feb 2016

@kakatulik ked ja uz neviem...ved moze to este prist dufam ze ano ale to ako naschval, ked je manzel doma tak sa to natahuje, a ked bol minule ovulacny test pozitivny, tak sme to len tak tak stihlim kebi na druhy den musel ist do prace na tyzden. ale asi fakt treba len skusat a skusat a snazit sa 😉