Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333
dakujem mooooc 🙂 🙂 🙂
den pred pozitívnym, v den pozitívneho, potom den pauza a potom ešte raz okolo jednej poobede
A ak môžem poradiť určite z čajíkov pite alchemilku, teda ak niekto nemá z nej nejaké vedľajšie účinky, lebo aj to som počula, že niekto túto bylinku nemôže piť. Otehotnela som s ňou aj s prvým synom a teraz jej dávam tiež veľkú zásluhu. U mňa teda určite pomohla. 🙂 🙂 🙂 Pred prvým tehotenstvom som ju pila len jeden cyklus a teraz dva cykly. Pila som ju 3 x denne po 2 dcl. Ráno som si dala zvaril 6 dcl vody a do nej 2 PL sypanej alchemilky vyluhovať na 15 min. Vy ktoré ju pijete, určite viete, ako si ju pripraviť, ale sú dievčatá, ktoré nevedia 🙂 🙂 🙂
@milkaz ja som začala alchcemilku už pred rokom a pol a mne veru nepomohla,teraz od januara ju už nepijem ale gynastan tak uvidím čo pomože a či vobec niečo pomože,A je mi to už jedno som si povedala že od tohoto cyklu už nič neriešim,
Ahojček, prosím Vás odkiaľ si kupujete ovulačné testy? Mne úplne stačia obyčajné prúžky... ďakujem za tipy.
@butterfly333
hmmm, a tu je dôkaz toho, že každé telo je iné
caute baby mam otazku je bazalny teplomer iny ako normalny digitalny?

@dzanem
sexík bol 17DC, ovu test pozitívny 18 DC - tiež bol večer sexík, 19 DC pauza a 20 DC naobed 🙂 🙂 🙂