Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@milkaz 😵
@milkaz ďakujem 🙂 všetko BUDE v poriadku ,na zle sa ani myslieť nemôže 😉 a kolko ste sa snažili? 🙂
@vajicko0210
Od septembra 2015 😊
@milkaz tak to super 🙂 sikovno 🙂
@dudenka
No prave dnes citim sem tam bolest v podbrusku. Prsia mam take nafuknute, to mavam ale vzdy pre MS a ked pride MS splasnu 😊 A predvcerom sa mi dost tocila hlava. Tak som mala male tusenie, lebo aj v predchadzajucich tehotenstvach som mala tocenie hlavy, ale len na zaciatku😊
@lauritka pekný len škoda ☹ bolo by to ešte krajšie keby nezacnem hneď 6 DPO špiniť a potom už som špinila aj 9.,11.,12.,13.DPO a zajtra 14DPO príde MS. Inak pekne každý mesiac 20DC ovu a 34 DC príde MS. Keby to špinenie nebolo.
@kakatulik ja budem zajtra 1DC, tak ideme do toho spolu 😉
@miska_hryzka,no vies,ja to snazenie odkladam az od maja,lebo v aprili mam jedno kontrolne MRT. Ale testujem a meriam dalej,aby som nevysla z cviku.😀
@miska_hryzka jj a nespminala si to lekarovi, mozno by nebolo zle nasadit dufik
@lauritka nespomínala minule som sa tu o tom bavila s kakatulik, že ešte sa snažíme 8 mesiacov, tak neviem či má s tým gynekológ neposle kade ľahšie keďže väčšina rieši takéto veci až po roku snaženia.
@kakatulik tak budeme testy a grafy aspoň porovnávať 😉 ty vždy dobre poradíš 😉
Dievcata,mam otazku: ked teplota bola rano stupnuta o 0,3 stupna,je este vhodne sa snazit aj dnes?
Dievcata,mam otazku: ked teplota bola rano stupnuta o 0,3 stupna,je este vhodne sa snazit aj dnes?pozitivne testy boli v piatok a sobotu
@miska_hryzka aha. tak mu zaklam 😝
Ale tak po roku snazenia, ked je vsetko ok, nie?
A spinit od 6dpo viac dni, neni uplne ok. Aspon horm profil by ti mohol spravit.
@miska_hryzka to nad tym bolo tebe, alebo ako lauri pise, povedz ze sa snazite rok
@lauritka asi bude v záznamoch vidieť vysadenie antibaby tabletiek či?
@miska_hryzka jaj aha.. to ma nenapadlo 😕
@dejna20 nechcem tam pred ním vyzerať ako taký mudrlant. To lekári nemajú radi.
@miska_hryzka 😂 no tu hak som zabudla 😆 to by vyzeralo divno. Ale vsak mozes tam ist s tym, ze aj 5dni pred kramamy mas spinenie hore dole a ze sa snazite 8 m a nic. Podla mna ak je dobry gyn to spinenie riesit bude.
Ja som mojmu povedala, ze mam ovu az okolo 20teho dna a od 9dpo spinenie a neriesil nej mudrovanie. Ale ja mam mladeho zlateho gyna a on neni povysenecky ako bola napr moja byvala
@miska_hryzka no ja si tiez myslim,ze take dlhe spinenie nie je fyziologicke. Asi by som tiez sla ku gyn.
Inak by som bola rada,keby tie moje rady padli na urodnu podu.😀😝

@jaana47
Dakujem moc. Jaj, keby sa dalo, nakazim tehu bacilkami cele toto forum 😄😄😄