icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

milkaz
29. feb 2016

@jaana47
Dakujem moc. Jaj, keby sa dalo, nakazim tehu bacilkami cele toto forum 😄😄😄

milkaz
29. feb 2016

@jaana47
este len bude pozitivny. Ja som ho tiez mala na 18 DC😊

lauritkatesty
29. feb 2016

@milkaz 😵

jaana47
29. feb 2016

@milkaz no ved to, keby sa to dalo nakazit cez obrazovku, tak sa neodlepit odtialto, kym by sa nepodarilo 😀 ale musime vsetky verit....no hadam ta nestastna ovulka pride drzim moc palce

vajicko0210
29. feb 2016

@milkaz ďakujem 🙂 všetko BUDE v poriadku ,na zle sa ani myslieť nemôže 😉 a kolko ste sa snažili? 🙂

milkaz
29. feb 2016

@vajicko0210
Od septembra 2015 😊

dudenka
29. feb 2016

@milkaz tiez gratulujem ku krasnemu tehu testiku. Mozem sa opytat, ci uz mas nejake tehu priznaky? Napr. bolest v podbrusku, alebo biely vytok?

vajicko0210
29. feb 2016

@milkaz tak to super 🙂 sikovno 🙂

milkaz
29. feb 2016

@dudenka
No prave dnes citim sem tam bolest v podbrusku. Prsia mam take nafuknute, to mavam ale vzdy pre MS a ked pride MS splasnu 😊 A predvcerom sa mi dost tocila hlava. Tak som mala male tusenie, lebo aj v predchadzajucich tehotenstvach som mala tocenie hlavy, ale len na zaciatku😊

miska_hryzka
29. feb 2016

@lauritka pekný len škoda ☹ bolo by to ešte krajšie keby nezacnem hneď 6 DPO špiniť a potom už som špinila aj 9.,11.,12.,13.DPO a zajtra 14DPO príde MS. Inak pekne každý mesiac 20DC ovu a 34 DC príde MS. Keby to špinenie nebolo.

miska_hryzka
29. feb 2016

@kakatulik ja budem zajtra 1DC, tak ideme do toho spolu 😉

kakatulik
29. feb 2016

@miska_hryzka,no vies,ja to snazenie odkladam az od maja,lebo v aprili mam jedno kontrolne MRT. Ale testujem a meriam dalej,aby som nevysla z cviku.😀

lauritka
29. feb 2016

@miska_hryzka jj a nespminala si to lekarovi, mozno by nebolo zle nasadit dufik

miska_hryzka
29. feb 2016

@lauritka nespomínala minule som sa tu o tom bavila s kakatulik, že ešte sa snažíme 8 mesiacov, tak neviem či má s tým gynekológ neposle kade ľahšie keďže väčšina rieši takéto veci až po roku snaženia.

miska_hryzka
29. feb 2016

@kakatulik tak budeme testy a grafy aspoň porovnávať 😉 ty vždy dobre poradíš 😉

evinqua
29. feb 2016

Dievcata,mam otazku: ked teplota bola rano stupnuta o 0,3 stupna,je este vhodne sa snazit aj dnes?

evinqua
29. feb 2016

Dievcata,mam otazku: ked teplota bola rano stupnuta o 0,3 stupna,je este vhodne sa snazit aj dnes?pozitivne testy boli v piatok a sobotu

lauritka
29. feb 2016

@miska_hryzka aha. tak mu zaklam 😝

lauritka
29. feb 2016

@evinqua no uz je po.. ako skusit mozte. ale aj spermiam to este trva kym tam dojdu, a kedze sa meria len raz za den, tak je tazko urcit , kedy presne prebehla vcera ovulka..
a vajko zije ledva 24 hodin, skor len tych 12...

evinqua
29. feb 2016

@lauritka myslela som si, skusali sme kazdy den posledny tyzden,tak snad nieco z toho bude

dejna20
29. feb 2016

@milkaz wau to je uzasne 😀 tesim sa ked tu tehotne pribudaju, aspon taka nadej, ze za chvilu vas budeme vsetky ostatne nasledovat 😀

dejna20
29. feb 2016

Ale tak po roku snazenia, ked je vsetko ok, nie?
A spinit od 6dpo viac dni, neni uplne ok. Aspon horm profil by ti mohol spravit.

dejna20
29. feb 2016

@miska_hryzka to nad tym bolo tebe, alebo ako lauri pise, povedz ze sa snazite rok

miska_hryzka
29. feb 2016

@lauritka asi bude v záznamoch vidieť vysadenie antibaby tabletiek či?

lauritka
29. feb 2016

@miska_hryzka jaj aha.. to ma nenapadlo 😕

miska_hryzka
29. feb 2016

@dejna20 nechcem tam pred ním vyzerať ako taký mudrlant. To lekári nemajú radi.

dejna20
29. feb 2016

@miska_hryzka 😂 no tu hak som zabudla 😆 to by vyzeralo divno. Ale vsak mozes tam ist s tym, ze aj 5dni pred kramamy mas spinenie hore dole a ze sa snazite 8 m a nic. Podla mna ak je dobry gyn to spinenie riesit bude.
Ja som mojmu povedala, ze mam ovu az okolo 20teho dna a od 9dpo spinenie a neriesil nej mudrovanie. Ale ja mam mladeho zlateho gyna a on neni povysenecky ako bola napr moja byvala

kakatulik
29. feb 2016

@miska_hryzka no ja si tiez myslim,ze take dlhe spinenie nie je fyziologicke. Asi by som tiez sla ku gyn.
Inak by som bola rada,keby tie moje rady padli na urodnu podu.😀😝

zunajda
1. mar 2016

Vadí pokles teploty?

kchan
1. mar 2016

@zunajda mne dnes tiež klesla, takže tento mesiac asi nič....