Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
baby tak koneeeecne pozitivny ovulacny test 😉 tak uz viem aky mame dnes program.... 😀 a pekne nozky dohora aby sa konecne podarilo. taka som stastna uz som si myslela ze bude anovulacny cyklus a dnes to prislo....dakujem baby, dobre ste vraveli ze este len pride ovulka juj tak nech nam to vyjde tento mesiac vsetkym ...
@jaana47 Presne taky som mala ja vcera a tiez sme hned nato sli 🙂 Uvidime ci sa zadari 🙂 Moc drzim palce 🙂
@ninkababika waw super tak sme na jednej lodi 😉 juj stasne moc drzim palce nech nam to vyjde 🙂
@kakatulik tak dnešná návšteva gynekológa mi priniesla Duphaston na tri mesiace. Aké sú z toho nejaké nežiadúce účinky, čo ste mali?
@miska_hryzka a co ti vsetko robil? Ja som brala duphaston v prvom tehu od 6-12tt mne nejak nic nerobil zleho.
@dejna20 nerobil nič. Stačilo, že som povedala, že pred nástupom MS špinim aj 8 dní a hneď povedal, že hormonalna disbalancia a treba upraviť cyklus, tak mi na tri mesiace dal ten Duphaston.
@miska_hryzka aha no vidis, ze ta neposlal dakam 😆
Ale tak hormprofil mohol urobit ale to uz by sme vela chceli.
Odkedy mas ten dufik uzivat? Porad sa aj tuto s babami, ze ked sa da blbo moze blokovat ovulaciu.
@dejna20 povedal, že od 15-24 DC no dúfam, že nebude blokovať povedal práveze dopomaha k otehotneniu.
@miska_hryzka vsak baby ti napisu. Ja nemam konkretne s tymto skusenost. Ja som brala dufik kvoli spineniu v tehu.
Vraj je problem ak mas ovu neskor ako ten 14-16dc. Ale katulik alebo lauritka budu vediet viac
@miska_hryzka ja som mala ovu az na 22 dc ked som otehu, inac normalne som mavala ovu 16-17 dc 🙂
@dejna20 mám ovu až 20DC tak uvidím, čo povedia.
@korytnacka1981 a brala si Duphaston?
@miska_hryzka nie, az potom, po potvrdeni tehu, lebo som bola po MA. Ale ani potom som ho nebrala
@korytnacka1981 lenže ja aj keď mám ovu 20DC, tak špinenie mi začalo už tento mesiac 26DC a spinim až do 34DC keď začne menštruácia, preto mi ho dal.
@miska_hryzka ano, ty spinis dost dlho pred ms, duphaston by to mal upravit 🙂
@miska_hryzka ahoj,ja konkretne skusenosti s duphikom nemam,ale vraj blokuje ovulku,tak neviem ako by si to mala brat.
Asi by som zacala v polovici,teda ten 16-17DC. a odsledovala by som si ci pride ovu.
A ci sa zmierni to spinenie. Ten HP ti zobrat mohol.😊
@kakatulik kázal mi ho brať od 15DC do 24DC dve tabletky denne až tri mesiace. Nehovoril nič, že by mala vynechať ovu práveže hovoril, že to pomáha ženám otehotnieť. Budem robiť ovu testy a uvidíme.
baby mam taku otazku, ked mam malo hormonov v tele, je mozne, ze keby sa pripadne oplodnilo vajicko ze by pokracovalo tehotenstvo?dokaze si telo uz po oplodneni samo vytvorit potrebne hormony na udrazanie, ci je mozne ze sa oplodni a hned vypudi von? dik za odpovede
ma len tak napadlo, lebo tento mesiac nemam duphaston, mam pauzu nachvilu od chemie, tak ci je nejaka sanca, ked uz dnes na 19DC pozitivny ovu test
@korytnacka1981 ahoj tak testik ovu pozitivny dufam ze takto budeme pokracovat aj s tehu testami dakujeme 😉
@jaana47 videla som tvoj testik, topka 😵 a nepochybuj 🙂 urcite budete do jari vsetky tehuuu 😵 😵 😵
@korytnacka1981 mozes mi prosim napisat spravu
Ahojte, som tu dnes prvykrat a testovat som zacala iba tento mesiac tak sa este neorientujem, chcela by som vas teda poprosit o radu. Viem ze LH je v tele cely mesiac ale ciarky by mali silniet a slabnut. Ja mam testovaciu ciarku uz 10 dni rovnako silnu a vobec sa nemeni. Mate to tak aj vy? Je to ok? Mozem mat tak dlho vyssiu hladinu LH? Dakujem vam 🙂
Prosím Vás aká značka ovu testov je najlepšia? Tie digitálne sú aké?

@margotka112 no ved to :( ani mne sa nechce behat po lekaroch uvidime tento cyklus 🙂 dik