icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dejna20
1. mar 2016

@janulka_1 jani tvoj uz bol na spermiograme? Rozmydlam, ze mojho vyslem hned po laparke, nez zbytocne nenatahujem cas. Ak nebudu kvalitne hned idem do umeleho. Lebo ked budem 3 m cakat ze mozno motyka vystreli a on bude strielat slepymi tak zbytocne minuty cas a cysty zatial budu rast

kchan
1. mar 2016

@zunajda ahoj, ja som testla ráno a veľké nič..cítim sa tak normálne, ako pred MS, chuť na sladkeee a sem tam pichanie vo vaječníkoch. Veľkú nádej tomu tento cyklus už nedávam..A ten výtok mám aj ja, no neviem. Nemyslím si že to vyšlo. Tak ako som mala od ovu do včera dobrý pocit že to určite vyšlo, tak dnes som naopak presvedčena že nič

kakatulik
1. mar 2016

@zabulka1 no supeer,tesim sa!

kakatulik
1. mar 2016

@dejna20 ake ved vy uz dieta mate,preco by mal stridlat slepimi?

janulka_1
1. mar 2016

@dejna20 ano moja bol pred mojou laparkou aby sme vedeli ci cakat po laparke alebo hned ist na umele. Nemal s tym problem lebo veril, ze ma bojovnikov a aj tak bolo, resp je 🙂

janulka_1
1. mar 2016

@kakatulik aj mm ma a predsa musel ist na spermio. Ono sa to moze zmenit, tak ako sa nase telo meni, hormony tak aj chlapy maju svoje a tiez spermie mozu zlenivuet, z roboty/sportu/hobby mat nejaky patologicky nalez, dnesna technicka doba to tiez velmi ovplyvnuje a nieje zarucene, ze ked jedno dieta splodil tak moze o par rokov splodit dalsie

adika84
1. mar 2016

baby no MS nikde dnes som mala dostat, vcera som mala asi 3 kvapky na intimke a uz nic. Test biely tak nechapem co so mnou je. Dnes som 14 DPO tak by uz test asi ukazal nie? Mam doma len Pepino test tak zajtra rano este testnem.

zunajda
1. mar 2016

@kchan ja sa práve dnes cítim zvláštne...v robote som ledva stála na nohách /kebyže si ľahnem...zaspim. V ústach mám čudnú chuť. LF by mala byť 14 dní, či môže byť aj dlhšia?

kchan
1. mar 2016

@zunajda to neviem presne moja, keď je LF dlhšia môžeš byť tehotná alebo mať nejaký problém.. Si teda myslím ale neviem či správne

kakatulik
1. mar 2016

@zunajda myslim ze 14-16dni je v poho.

patka33
1. mar 2016

Prosim Vas kedy je najlepsie sa snazit pred ovu ci po ovu?

kakatulik
1. mar 2016

@patka33 pred,pocas a aj hned. Pn.

patka33
1. mar 2016

@kakatulik pondelok som mala 19mm dnes som bola na folikulometrii a povedal ze praskol a ovulovala som myslis ze ked sme sa snazili vcera a dnes mohlo by sa podarit?

kakatulik
1. mar 2016

@patka33 jasne.

patka33
1. mar 2016

@kakatulik dufam lebo uz sa nedari 9mesiacov

dejna20
1. mar 2016

@kakatulik tak to bolo v r 2012 ked strielal, vtedy som ani ja nebola zrejme takato porouchana 😆 lebo sa na prvykrat podaril.
A on dost vela robi, ma stresy, unaveny je. V 2012 bolo vsetko inak.

kakatulik
1. mar 2016

@dejna20 ahaaaa😀

babulkka
1. mar 2016

@dzanem ja chodím teraz ku ginekologovi na sono, pozerá ze kedy a či mi vôbec prebieha ovulacia. Doktor tvrdí ze som úplne v poriadku tak už tomu vobec nechápem. A beriem aj inofolik ale skúsim aj tie pre manžela dakujem za radu.

dzanem
2. mar 2016

@babulkka urobit aj spermiogram teda

zunajda
2. mar 2016

@kchan dobré ránko...ja som dnes zas poskočila hore...už nech je víkend a testujem

kchan
2. mar 2016

@zunajda dobré ránko, vyzerá to dobre 👌 budem držať silno palčeky aby to dopadlo ešte lepšie 😊 ja z môjho grafu už neviem vydedukovať nič 😁

kakatulik
2. mar 2016

@kchan na tvoje predovulacne teploty si stale este hore. To nemusi nic znamenat.

kchan
2. mar 2016

@kakatulik uvidíme, nechám sa prekvapiť. Ale už od toho nejak nič neočakávam, nemám taký ten pocit že by sa to podarilo

sylvine
2. mar 2016

@kchan drzim prsty aby to vyslo🙂...ja napriek vsetkym priaznivym sprievodnym javom a prejavom dnes 1DC...mrcha prisla o 2 dni skor, cize narodkove prekvapenie sa nekona... ☹

elliottka
2. mar 2016

Dufam, ze ovulacia vcera prebehla ako mala a uz mozem len a len cakat. Bojim, bojim...

kchan
2. mar 2016

@sylvine ďakujem, hádam sa stane zázrak 😁

patka33
2. mar 2016

baby poculi ste nieco ze ananas je dobry na uhniezdovanie?

margotka112
2. mar 2016

@patka33 Ahoj dačo k tomu ananásu : Ananas
Ananas podporuje uhnízdění embrya. 1 - 2 dny po ovulaci může žena buď začít užívat Bromelain v tabletách (po 5 dní) (Bromelain je enzym obsažený v ananase). Nebo může žena užívat čerstvý ananas. Vyřízne tvrdý střed ananasu, rozdělí ho na 5 částí a každý den jednu část sní. Začne také 1 - 2 dny po ovulaci.

patka33
2. mar 2016

@margotka112 a ked budem jest denne polku ananasu a pit liter dzusu tak to bude v pohode?

margotka112
2. mar 2016

Tak to neviem ja si nakrájam polku a beriem do roboty, od 16 DC do 20DC. Beriem aj Soju od 3DC do 7 DC,teraz som akurát druhý deň na Grepoch. Predtým som brala Clostil a duphaston priebežne vyše roka no nič z toho. Tak teraz som na pokusoch s ovocím a spol 🙂 Dr. ma posiela do CAR-u no už nemám vôbec chuť behať po lekároch :(
@patka33