icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
2. mar 2016

@dejna20 😂😂😂😂😂😂😂

denisa1711
2. mar 2016

@dejna20 noo ved to je ten problém no neviem jako to vyriesit inak by som to skusila preco nie

patka33
2. mar 2016

@dejna20 🙂

dudenka
2. mar 2016

Ahojte, dnes som 10 dpo a mam spinenie. Asi sa mi rozbieha menstruacia. Je zle ak lutealna faza trva len 10 dni? Co sa s tym da urobit?

kakatulik
2. mar 2016

Jednoduche riesenie. Na tuto proceduru by som potiahla postel igelitom a dala na to taku papierovu jednorazovu podllozku. a na co by mu boli slipy?😝😝😝

denisa1711
2. mar 2016

mozem sa spytat mam 4 dni po menstruacii a mala som 2 dni hnedkasty vytok včera som mala biely co to znamena? spinenie po menstruacii ci?

miska_hryzka
2. mar 2016

Dievčatá aké máte skúsenosti s tým Duphastonom? Ďakujem 🙂

stanuska777
2. mar 2016

@miska_hryzka No, ja asi taku ze sa mi urobila cysta, tak som ho musela prestat uzivat :( ale na kadzeho ma ine ucinky si myslim

denidi
2. mar 2016

@dejna20
@lauritka bistu zeny dobry link,ja som to uz davnejsie citala,aj ricinovy olej mam 😀 len som este neskusila mastit tie muzske partie,ale ked ma pomoct,tak namazeme niekedy 😀 😀 😀 hm mozno prvy a hned aj posledny krat a posle ma niekam,ale tak co 😀

denisa1711
2. mar 2016

@miska_hryzka ja tiez nemam dobru skusenost s nim ja som ho prestala brat bola som z neho uplne rozhadzana asi vela hormonov a taktiez som mala potom cystu neviem ci prave z neho ale mala som

korytnacka1981
2. mar 2016

@denidi u mna ricinovy olej zabral hned prvy mesiac, ja som si ho davala teply na podbrusko od ms do ovu, stačila 1 lyžička poctivo vmasirovana a stačil 1 mesiac 🙂 je mastny ale rychlo sa vstrebe a vyschne

denisa1711
2. mar 2016

@korytnacka1981 dakujem za radu a novu moznost 🙂 a tebe to pomohlo? davala si iba ty ci aj muzovi?

denidi
2. mar 2016

@korytnacka1981 ja som si ho tiez vlastne kupila pre seba,ze si budem natierat brusko a nakoniec som to nerobila a mohla som teda,no ak sa tento mesiac nepodari,od dalsieho cyklu to vyskusam 🙂 super,ze ti takto zaucinkoval 🙂

korytnacka1981
2. mar 2016

@denisa1711 iba ja, mm mi to len vmasiroval 😉

denidi
2. mar 2016

@denisa1711 clovek sa tu super veci dozvie a ani nevies,ako a bum budeme tehulky 🙂 vsetkyyyy

denisa1711
2. mar 2016

@korytnacka1981 ok dakujem vyskusam aj ja 🙂 a kde si ho kupila? ci objednala z netu?

korytnacka1981
2. mar 2016

@denidi ano a k tomu som brala GS MIMI , akurat som dostala 3 balenia gratis od jedneho obchodneho zastupcu GS 🙂 2 balenia som posunula kamoskam a 1 som vybrala

denisa1711
2. mar 2016

@denidi no tak to dufam ako po 3 rokoch by sa patrilo uz

denidi
2. mar 2016

@denisa1711 ved toto,my uz vyse tri roky,ale uz to roztocime

korytnacka1981
2. mar 2016

@denisa1711 v bio obchode v bio verzii, ale maju v kazdej lekarni 🙂 inac spickovy je aj na mihalnice a vlasy 🙂

denisa1711
2. mar 2016

@korytnacka1981 🙂 🙂

denisa1711
2. mar 2016

@denidi a co si vsetko skusala prosim?

denidi
2. mar 2016

@denisa1711 myslis uzivat? lebo toho bolo naozaj dost a tento mesiac mam prvykrat clostil a ideme skusit IUI,aj ked ja to moc ruzovo nevidim,ale aj tak vyskusame 🙂 a ty?

denisa1711
2. mar 2016

@denidi ja? par navstev u lékařky svojej ale moc mi nepomohla ta mi dala duphaston a viac nic tak som to zacala riesit inak isla som na hormonalny profil priatel na spermio a teraz mam ist na laparku ale trochu sa obavam ty si bola? brala som femibion, kyselinu listovu, papam goji semienka,gynex kvapky, pijem caje ale stále nic.. a rozmyslala som aj nad liecitelom ale neviem.. aj ja som rozmyslala nad iui ale neviem

denisa1711
2. mar 2016

@denidi chceme este vyskusat ovu testy a fertil a uvidíme co a ako .. kotvicnik k tomu a aj macu a potom uvidíme po 3 mesiacoch ci sa nieco podarilo a kde nie tak pojdeme na iui

denidi
2. mar 2016

@denisa1711 my sme sa tri roky snazili,ku dr. som chodila,ale ten nevidel ziadny problem,ovulka bola ms pravidelna,stale sa nedarilo,zmenila som doktora a ten zasa nic a potom som si kupila inofolic a otehotnela som hned prvy cyklus,stastie bolo chvilkove,lebo som mala mimomaternicove ☹ nuz a potom zacal moj kolotoc vitaminov a dplnkov,tak teraz beriem gynex,femibion,k listovu,vit. E a D a vitex jahnaci a pijem gynex cajik,ten mi odporucila bylinkarka

denisa1711
2. mar 2016

aj inofolic som pila ale nic proste ja neviem ale aj ten vitex som teraz vycitala no uvidíme budeme snazilkovat spolu my ideme vyskusat teraz fertilman a fertil pre mna, macu,kotvicnik a aj conceive plus-librigacny no uvidíme ci sa tento rok podari

denidi
2. mar 2016

@denisa1711 na diagnostickej laparke som nebola,mala som len laparku,ked som mala mmt,ja som aj chcela,ale vraj druhy vajcovod vyzeral v poriadku,tak som to neriesila. Aj ja som mojmu nasadila macu a kotvicnik a zensenovy caj a este chudak musi taky odvar v ktorom je kotvicnik,goji,ocot a voda a varis to pol hodinu 🙂

denisa1711
2. mar 2016

@denidi chudaci naši 😀 😀

denisa1711
2. mar 2016

@denidi a to ti niekto poradil?? a kolko coho tam davas?