icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

salmas
3. mar 2016

@denidi Ale ak pôjde teplota hore, tak ovulka pravdepodobne bola? Celé to mam akési divné, už len to, že pozitívny test na 7 deň. No uvidím, čo sa z toho vykľuje 😀

denidi
3. mar 2016

@salmas ty si nemala nahodou tento cyklus predtym taky dlhsi? ci to si pletiem? no mozno sa ti to tam nejak nastartovalo,ale ved to je len dobre 🙂 ano,ak pojde teplota hore,tak uz ovulka bola 😉

kakatulik
3. mar 2016

@adika84 vies preco,lebo pred ovulkou väcsinou llesne teplota a potom vystupi. Graf zaznamena kazdy vzostup o viac ako 0,2 ako ovulku. Ked si ale vsimnes jej graf,tak ta akoze podla grafu poovulacna je rovnaka ako ta pred poklesom,pretosa to este neda brat vazne. Az dalsi vzostup potvrdi,ze bola ovulka,ale to vidi iba ludske oko. Preto treba pozerat,ako ta teplota stupa.

denidi
3. mar 2016

@kchan je super,ze si stupla,bud spokojna,je to len a len dobre 🙂 a nech to tak pokracuje dalej 😉
ja som dnes bola zasa na folikulometrii,tak zajtra ideme na to IUI tesim sa a aj mam trosku zvlastny pocit,ale verim,ze to bude dobre

kakatulik
3. mar 2016

@salmas ja ovulujem 12 max 24 hodin po poz.teste,cize moze kludne byt.

denidi
3. mar 2016

@kakatulik aj citis,kedy ovulujes presne,alebo podla teploty to vies?

kakatulik
3. mar 2016

@denidi no niekedy to citim viac,niekedy menej,ale teplota mi to väcsinou potvrdi.

patka33
3. mar 2016

baby ked som mala ovu potvrdenu medzi 14dc a 15dc kedy by ste sa snazili

kchan
3. mar 2016

@denidi ja veľmi dúfam že tak bude pokračovať 😊 a tebe silno silno držím palčeky ✊✊✊ nech to výjde a o dva týždne bude krásny výsledok. 😊😊😊

elliottka
3. mar 2016

@patka33 13, 14, 15

patka33
3. mar 2016

@elliottka ja som chodila na folikulometriu a snazila som sa 14 vecer 15 poobede dufam ze nieco bude 🙂

denidi
3. mar 2016

@kakatulik aha,ja to neviem az tak odhadnut,boli ma sice podbrusko,ale tak zo 4dni,ale ktory den je ten spravny,vydedukujem az potom podla teploty,ale niektore zeny vraj citia presne,kedy sa vajicko uvolni

kakatulik
3. mar 2016

@denidi ja tiez citim dlhsie podbrusko,ale ked je ovulka,tak mi ide bok vyvalit na strane jde je ovulka.

baja28
3. mar 2016

@lauritka ahoj prosim ta ak by som ti poslala IP poradila by si mi v mojich ovu testoch , tiez som zaciatocnik a trosku blbecek z toho 😀 🙂

elliottka
3. mar 2016

A tu je to o com som dnes pisala. Povodne som si myslela, ze ovu test bol pozitivny 10dc, ale akonahle som zbadala oba dnesne (obedny uz suchy a vecerny este mokry), tak bolo nad slnko jasnejsie, ze ovu sa prave hlasi. Mozem uz len tipovat, ci teplota vyskoci zajtra, ci pozajtra. Uz len aby ten moj chlap konecne domov prisiel... 😀

lauritkatesty
3. mar 2016

@elliottka skvele 🙂

baja28
3. mar 2016

A co si myslite o tomto? Cyklus mam iba kazde tri mesiace ... tak som zacala testovat neskor

dudenka
3. mar 2016

Ahojte, neviete prosim poradit, ci je 10 dni lutealnej fazy dost alebo malo? Snazime sa uz vyse 1,5 roka. Partnera som konecne dokopala na spermiogeam. Ja mam zatial vsetky vysledky oka. Robim si ovu testy. Predtym som si len sledovala hlien. No odkedy sme 100 % trafili ovulku mam rozhadzany cyklus. Inac mi to ziaden pozadovany uspech neprinieslo...je to cele na figu...:'(

adika84
3. mar 2016

@kakatulik aha dakujem za vysvetlenie 🙂

butterfly333
3. mar 2016

@lauritkatesty ahoj čitala som tu namk si pisala že mavaš po ms migrenu ja tiež som to spozorovala už pr mesiaco vvžy po ms 5-6Dc mam migrenu nevieš z čoho to je prečo??

miska_hryzka
3. mar 2016

@salmas ďakujem, tak uvidím ako to dopadne, keďže mávam ovu 20DC a kázal mi dávať si Duphaston od 15DC.

lauritkatesty
3. mar 2016

@butterfly333 ahoj, ano, aj som si to odsledovala a vzdy je to tak zaciatkom cyklu.. myslim ze to bude hormonalnymi zmenami.

butterfly333
3. mar 2016

@lauritkatesty takže je to ok?Ja si to zaznamenavam do ms kalendara v mobile a ako si ho pozeram tak ju mam vždy po ms asi 1-2dni po ms.

lauritkatesty
3. mar 2016

@butterfly333 ano.. ja si davam mig400 to mi zabera

salmas
3. mar 2016

@denidi Nie,praveže mávam krátke cykly. Ale som rada, dúfam,že teplota pôjde ešte hore a konečne si budem môcť byť istá, že som mala ovulku.

lauritka
3. mar 2016

@baja28 no tomu poslednemu uz skoro nic nechyba 🙂
skus este zajtra okolo obeda , ak bude slabsi, pocitaj ten posledny ako vrchol

baja28
4. mar 2016

@lauritka dakujem... takze vlastne vlastne ak by bol vcerajsi vrchol tak by sme sa mali snazit vcera a dnes? 🙂

elliottka
4. mar 2016

teplota sa drzi stale na jednej urovni, nechce sa jej hore, takze snazit sa treba aj dnes 😀

evinqua
4. mar 2016

@butterfly333 ja som zvykla mavat migrenu 1-2 dni pred menstruaciou pred prvym tehotenstvom,takze ked som ju raz nemala,vedela som,ze ms sa asi nedostavi a ja som tehotna.po tehotenstve sa uz migreny nevratili.

butterfly333
4. mar 2016

@evinqua ja si to zapisujem a mám je vždy po ms 1_2dni dnes som tiež rano mala ale už je mi lepšie,dufam že sa aj mne podarí tehu čím skor.