Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@adika84 vies preco,lebo pred ovulkou väcsinou llesne teplota a potom vystupi. Graf zaznamena kazdy vzostup o viac ako 0,2 ako ovulku. Ked si ale vsimnes jej graf,tak ta akoze podla grafu poovulacna je rovnaka ako ta pred poklesom,pretosa to este neda brat vazne. Az dalsi vzostup potvrdi,ze bola ovulka,ale to vidi iba ludske oko. Preto treba pozerat,ako ta teplota stupa.
baby ked som mala ovu potvrdenu medzi 14dc a 15dc kedy by ste sa snazili
A tu je to o com som dnes pisala. Povodne som si myslela, ze ovu test bol pozitivny 10dc, ale akonahle som zbadala oba dnesne (obedny uz suchy a vecerny este mokry), tak bolo nad slnko jasnejsie, ze ovu sa prave hlasi. Mozem uz len tipovat, ci teplota vyskoci zajtra, ci pozajtra. Uz len aby ten moj chlap konecne domov prisiel... 😀
@elliottka skvele 🙂
Ahojte, neviete prosim poradit, ci je 10 dni lutealnej fazy dost alebo malo? Snazime sa uz vyse 1,5 roka. Partnera som konecne dokopala na spermiogeam. Ja mam zatial vsetky vysledky oka. Robim si ovu testy. Predtym som si len sledovala hlien. No odkedy sme 100 % trafili ovulku mam rozhadzany cyklus. Inac mi to ziaden pozadovany uspech neprinieslo...je to cele na figu...:'(
@lauritkatesty ahoj čitala som tu namk si pisala že mavaš po ms migrenu ja tiež som to spozorovala už pr mesiaco vvžy po ms 5-6Dc mam migrenu nevieš z čoho to je prečo??
@salmas ďakujem, tak uvidím ako to dopadne, keďže mávam ovu 20DC a kázal mi dávať si Duphaston od 15DC.
@butterfly333 ahoj, ano, aj som si to odsledovala a vzdy je to tak zaciatkom cyklu.. myslim ze to bude hormonalnymi zmenami.
@lauritkatesty takže je to ok?Ja si to zaznamenavam do ms kalendara v mobile a ako si ho pozeram tak ju mam vždy po ms asi 1-2dni po ms.
@butterfly333 ano.. ja si davam mig400 to mi zabera
teplota sa drzi stale na jednej urovni, nechce sa jej hore, takze snazit sa treba aj dnes 😀
@butterfly333 ja som zvykla mavat migrenu 1-2 dni pred menstruaciou pred prvym tehotenstvom,takze ked som ju raz nemala,vedela som,ze ms sa asi nedostavi a ja som tehotna.po tehotenstve sa uz migreny nevratili.
@evinqua ja si to zapisujem a mám je vždy po ms 1_2dni dnes som tiež rano mala ale už je mi lepšie,dufam že sa aj mne podarí tehu čím skor.

@denidi Ale ak pôjde teplota hore, tak ovulka pravdepodobne bola? Celé to mam akési divné, už len to, že pozitívny test na 7 deň. No uvidím, čo sa z toho vykľuje 😀