Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty jasne OK ved ked kazda potrebujeme pomoct, poradit, stane sa ze ked chces kazdej poradit sa pomyli clovek 😉 no dufam ze to moc nebude klesat, asi mensi pokles nevadi ale nemala by teplota klesnut na predovulacne teploty vsak?to by znamenalo nedostatok hormonov alebo slaba funkcia telieska ano?
@lauritkatesty ja cakam na ovu tak uz som nedockava, ze aspon u inych sa daco deje 😆
@dejna20 to je len zbožne prianie.. ale uvidime čo test .. :-P zatial som len cca tyzden po ovu
@jaana47 Presne na týmto som dnes rozmýšľala. Minuý cyklus som zacala užívať Duphaston, asi som bola bez ovu a teplota mi vybehla až pocas užívania Duphastonu. A tento cyklus mi ukázalo ovu uz na 7DC, teraz v stredu, teplota sa zvýšila už vcera, ale dnes trošku klesla. Tak tiež rozmýšľam, či mám začať užívať Dup. už teraz alebo až od 16 dňa.
@lauritkatesty Má Duphaston vplyv na zvýšenú teplotu?
@salmas no nemal by mat.. me teplotu nezvyšoval vobec.. pozeram graf, a tiez si to mala take všelijake tam minule. on ako nema taku silu, aby urobil dvojfazovu krivku ---- to akor agolutim, kde je mega davka progesteronu- vyvolavacka, zdvihne teplotu na par dni, ale tiez sa nedrzi dlho
@salmas pockaj este na zajtrajsiu teplotu, ci sa potvrdi a potom si nasad dufik.
@lauritkatesty No mala som ho takmer ukážkový 😂.
Tak uvidím zajtra, čím ma prekvapí teplota. Inak, dnes som skúsila zmerať 3x po sebe a vždy mi ukázalo inú teplotu. Tvrdohlavo som nechcela akceptovať, že išla dole 😀 Mám brať tú prvú a neriešiť? Lebo najskôr bola 36,74 a potom len 36,67. Tak som zaznačila tú strednú
@salmas ano aj ja tak robim 😝 urobim stred z tych merani, uplne presne na chlp nikdy eukaze za sebou.. tych par dielikov tam stale lieta
@lauritkatesty
@salmas takže najlepšie nasadiť Duphaston až po ovu? Na nete som sa dočítala všeličo. :-/ mne kázal od 15-24 DC a ovu podľa merania BT mám 20DC.
@kakatulik no keď vezmem do úvahy podľa grafu, že ovu sa mi posunula o cca 4-5 dní tak včera alebo dnes mala ms dôjsť. A vždy som ju dostala ráno.. Snažím sa to brať s nadhľadom a optimizmom preto som napísala že čakanie na nič nakoniec 😊 každopádne ak nedostanem ms, a testnem zajtra a pozajtra tak by už niečo mohlo byť vidieť, nie?
@miska_hryzka ano staci po ovulke na 10 dni.. zbytočne pred. oni predpisuju podla tabuliek, ved ako inak.
zabudaju, ze nie kazda zena ovuluje ako robot na 14 dc.

@jaana47 nemas za co, tak berem spat tie porovnania 😀
36,7 mas a to by mala byt poovulačna. 😉 uz len sa drzat hore aspon 10 dni