icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritkatesty
4. mar 2016

@jaana47 nemas za co, tak berem spat tie porovnania 😀
36,7 mas a to by mala byt poovulačna. 😉 uz len sa drzat hore aspon 10 dni

jaana47
4. mar 2016

@lauritkatesty jasne OK ved ked kazda potrebujeme pomoct, poradit, stane sa ze ked chces kazdej poradit sa pomyli clovek 😉 no dufam ze to moc nebude klesat, asi mensi pokles nevadi ale nemala by teplota klesnut na predovulacne teploty vsak?to by znamenalo nedostatok hormonov alebo slaba funkcia telieska ano?

lauritka
4. mar 2016

@jaana47 ano presne. nejaky jednodnovy pokles nie je tragicky. hlavne aby sa to drzalo v tych hornych liniach 🙂

dejna20
4. mar 2016

Tak jako? Su tu nejake dalsie tehule?

lauritkatesty
4. mar 2016

@dejna20 vydrz par dni 😀

dejna20
4. mar 2016

@lauritkatesty ja cakam na ovu tak uz som nedockava, ze aspon u inych sa daco deje 😆

lauritkatesty
4. mar 2016

@dejna20 to je len zbožne prianie.. ale uvidime čo test .. :-P zatial som len cca tyzden po ovu

salmas
4. mar 2016

@jaana47 Presne na týmto som dnes rozmýšľala. Minuý cyklus som zacala užívať Duphaston, asi som bola bez ovu a teplota mi vybehla až pocas užívania Duphastonu. A tento cyklus mi ukázalo ovu uz na 7DC, teraz v stredu, teplota sa zvýšila už vcera, ale dnes trošku klesla. Tak tiež rozmýšľam, či mám začať užívať Dup. už teraz alebo až od 16 dňa.

@lauritkatesty Má Duphaston vplyv na zvýšenú teplotu?

lauritkatesty
4. mar 2016

@salmas no nemal by mat.. me teplotu nezvyšoval vobec.. pozeram graf, a tiez si to mala take všelijake tam minule. on ako nema taku silu, aby urobil dvojfazovu krivku ---- to akor agolutim, kde je mega davka progesteronu- vyvolavacka, zdvihne teplotu na par dni, ale tiez sa nedrzi dlho

lauritkatesty
4. mar 2016

@salmas pockaj este na zajtrajsiu teplotu, ci sa potvrdi a potom si nasad dufik.

salmas
4. mar 2016

@lauritkatesty No mala som ho takmer ukážkový 😂.
Tak uvidím zajtra, čím ma prekvapí teplota. Inak, dnes som skúsila zmerať 3x po sebe a vždy mi ukázalo inú teplotu. Tvrdohlavo som nechcela akceptovať, že išla dole 😀 Mám brať tú prvú a neriešiť? Lebo najskôr bola 36,74 a potom len 36,67. Tak som zaznačila tú strednú

lauritkatesty
4. mar 2016

@salmas ano aj ja tak robim 😝 urobim stred z tych merani, uplne presne na chlp nikdy eukaze za sebou.. tych par dielikov tam stale lieta

miska_hryzka
5. mar 2016

@lauritkatesty
@salmas takže najlepšie nasadiť Duphaston až po ovu? Na nete som sa dočítala všeličo. :-/ mne kázal od 15-24 DC a ovu podľa merania BT mám 20DC.

kchan
5. mar 2016

Čo myslíte baby? 😓 asi nič čo?

kakatulik
5. mar 2016

@kchan graf vyzera dobre,ale ja na teste nibd nevidim. Este by som ale pockala ci pride mrcha a potom by som este testla.

kchan
5. mar 2016

@kakatulik hej hej ešte počkám, ms mala podľa všetkeho dôjsť včera, no namiesto toho mám biely husty výtok..

miska_hryzka
5. mar 2016

@kchan ešte počkaj keď teplotu máš stále hore 🙂 držím palce!!!! 🙂

kchan
5. mar 2016

@miska_hryzka ďakujem 😊 a nakoniec to bude čakanie na nič ne? 😂😂😝😝

kakatulik
5. mar 2016

@kchan hmmm,no netvrdila by som ze cakanie na nic. Husty hlien moze znamenat ze si tehu.

kakatulik
5. mar 2016

@kchan a si si ista ze si uz mala dostat? Lebo podla grafu si este len13DPO,aj ked ja by som povedala,ze 11-12😔

kchan
5. mar 2016

@kakatulik no keď vezmem do úvahy podľa grafu, že ovu sa mi posunula o cca 4-5 dní tak včera alebo dnes mala ms dôjsť. A vždy som ju dostala ráno.. Snažím sa to brať s nadhľadom a optimizmom preto som napísala že čakanie na nič nakoniec 😊 každopádne ak nedostanem ms, a testnem zajtra a pozajtra tak by už niečo mohlo byť vidieť, nie?

kakatulik
5. mar 2016

@kchan testni az pozajtra.

zunajda
5. mar 2016

@kchan...ty máš aspoň pekné teploty, mne sa zdajú moje nízke 😳

jaana47
5. mar 2016

@salmas no ved ja som si tiez myslela, ze to kvoli tomu duphastonu sa zvysilo, ale asi nie. tak uz fakt neviem uvidime, ako nam budu stupat teploty, ja tento mesiac bez duphastonu tak uvidim 😉 drzim palce

janulka_1
5. mar 2016

Tak u mna to vyzera takto, mohli spermijky vydrzat 2-3dni pokym bola ovu?

kakatulik
5. mar 2016

@janulka_1 pekny grafik,fakt. Nech to tak uz zostane.urcite mohli vydrzat.

lauritka
5. mar 2016

@miska_hryzka ano staci po ovulke na 10 dni.. zbytočne pred. oni predpisuju podla tabuliek, ved ako inak.
zabudaju, ze nie kazda zena ovuluje ako robot na 14 dc.

denidi
5. mar 2016

@kchan grafik mas velmi pekny,tak drzim palceky,aby najblizsie aj test ukazal ciarocku 🙂

denidi
5. mar 2016

@janulka_1 ked je dobre prostredie,aj 4dni mozu vydrtat 😉

kchan
5. mar 2016

@zunajda nemáš nízke teploty, tiež sa ti držia pekne hore 😉
@denidi zbláznim sa od šťastia keď ju tam raz nájdem 😁