icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

senselinka
5. mar 2016

@zunajda vobec nemas nizke teploty, uplne krasne su... Nemozes porovnavat vysku teploty s niekym, kto ma predovulacne 36,6 ked ty mas 36,3... Mas medzi nimi minimalne 5 stupnov rozdiel a to je uplne v pohode

zunajda
5. mar 2016

@kchan nemali by byť vyššie? Väčšinou majú baby cez 37. Mám tušenie, že nič z toho nebude...dnes ma nebolí ani brucho. 😕

zunajda
5. mar 2016

@senselinka meriam o pol piatej ...môže to byť aj tým? Zajtra skúsim test...podľa LF by v pondelok najneskôr v stredu mala prísť MS, však?

lauritka
5. mar 2016

@zunajda ale ty mas aj predovulace nizsie, tak nemozes mat poovulacne 37.to je zauzivany mytus.

zunajda
5. mar 2016

@lauritka ... doteraz som ovu testy a BT neriešila. Prvýkrát som otehotnela hneď...no 6tt som potratila a dcéra sa nám podarila pol roka po. Chceme druhé ale nejak nie a nie sa dočkať,tak som začala merať. Ešte otázočka...aj pred MS môže silnieť čiarka na ovu testoch?

kakatulik
5. mar 2016

@zunajda uplne krasny grafik.

kchan
5. mar 2016

@zunajda ja mám predovulačné tiež dosť nízke a poovulačne viď graf mi neprekročili teplotu 36,9... Mne tiež moja gyn povedala že aby bola ovu potvrdená MUSÍ sa teplota vyšplhať nad 37 ale to je blbosť, veď kopa žien má teploty tak ako ja alebo ty.. To sú všetko len tabuľkové výpočty.

lauritka
5. mar 2016

@zunajda ano moze

zunajda
5. mar 2016

@lauritka posledný z 3.3.

lauritka
5. mar 2016

@zunajda stale to je negativne. nic to neznamena, LH sa vyplavuje v navaloch

mimka11111
5. mar 2016

ahojte baby, som trochen mimo 😀 , takýto pozitívny ovu testík som nemala ani po clostyle 😀

kakatulik
5. mar 2016

@mimka11111 tak sup,sup na to😀

ninkababika
5. mar 2016

Baby mozno sa spitam sprostu otazku, ale ked som vistihla ovulaciu na kolko percet mam zarucene ze sa to podarilo. A ak sa to nepodarilo znamena to ze mame nejaky problem. Je tu nejaky pripad ktoremu sa nedarilo a ked vistihon ovulku tak sa zadarilo?

butterfly333
5. mar 2016

@ninkababika takých nas tu je viac,ja s mm sme obaja v poriadku viem kedy mam presne ovu no aj tak sa nám nedarí skoro dva roky.No su take že sa im zadarí hned.

lauritka
5. mar 2016

@mimka11111 tak to je mega 😀

vajicko0210
5. mar 2016

Inak baby,mne sa snívalo že som si obzerala brucho a zec som ho mala väčšie a tu čiarku cez pol brucha a ze v tedy som si uvedomila ze som tehotná 😀 a ešte som videla bociana ako nesie dieťatko a že som malému dieťaťu ukazovala,že aha takto bocian nosí deti...chápete to? Ved mne už aj v snoch sibe s toho všetkého,ta túžba je riadne silná 😀 😀 😀

zunajda
5. mar 2016

@lauritka viem,že je to negatívny ovu test...len po ovu bola čiarka skoro neviditeľná a teraz ju vidieť 😞

lauritkatesty
5. mar 2016

@zunajda to nevadi

vajicko0210
5. mar 2016

Inak baby kolko dni ,pred ovu sa vám zacne tvoriť hlien? Lebo ako ja som 13 dc a už ho mám a cyklus mávam tak 32-36 .... takže ovu mávam tak cca 18-21...

salmas
5. mar 2016

@miska_hryzka Ja neviem, ja ak som ovulovala takto skoro, tak sa bojím, že budem mať kratku lutealku, tak preto rozmýšľam či cakať alebo zacať už užívať.

@lauritkatesty No dnes teplota 36,82 . Graf mi vsak stále neukazuje ovu, musí tam byť viac vyssích teplôt? Dnes mi vsak vyšiel takmer pozitívny ovu test, viem,že nie je pozitívny ,aj podľa teploty, ale doteraz som mohla o takýchto silných ciarkách snívať . Dve ovulky sú asi nepravdepodobné, že?

lauritkatesty
5. mar 2016

@salmas ahoj, ano musi byt viac teplot, 36,82 je uz poovulačna či ? daj este raz grafik.

lauritkatesty
5. mar 2016

@vajicko0210 moze aj skor pripadne sa aj ovula moze posunut 🙂

vajicko0210
5. mar 2016

@lauritkatesty mno a to sme dnes dali pauzu ze az zajtra :-\ ak to preserkam tam má slahne,ale včera sa mi nezdal ten hlien a ak zajtra nebude... tak sa fakt naserem 😀

vajicko0210
5. mar 2016

@lauritkatesty a testy su na ceste a teplotu nemeriam ach jaaaj 😀

lauritka
5. mar 2016

@vajicko0210 ale neboj.,,

silviaaa21
5. mar 2016
laauraa
5. mar 2016

@lauritka ahoj moja no skusala som testik aj ovu ajj tehu cize dnes teda cca 8-9dpo .. asi je este skoro ,,ale co zas ten ovu tesik ? 😀

lauritkatesty
5. mar 2016

@silviaaa21 no zatial to vyzera naozaj na ten 7 dc

lauritkatesty
5. mar 2016

@laauraa no ja neviem ty maš velmi často tie pozitivne ovu testy. pocuj bola si na hormonalny profil ?

laauraa
5. mar 2016

@lauritkatesty este nie mam ist vraj az ked budem 2-3dc