Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty mojaa ??? !!! Povedz ze sa mi to nezdaa ....ma prehnalo rano ako som si sla robit test ...
@laauraa 😵 😵 😵
@chmurkaxy
@korytnacka1981 oki dievcata dakujem , dufam ze vydrzim 🙂 aj ked som chcela este zajtra rano lebo priatel ma meniny 🙂 ale asi pockam 🙂
@laauraa tak 1 test zajtra hore dole 😵
@zunajda to si 13DPO? ja som mala alebo mávam takto pokles každý mesiac pomaličky to klesa aj ked neklesla na predovulačne ams vždy prišla.No držím palce.
@butterfly333 pozitívny ovu test som mala 22.2. ... nezostáva mi nič iné len čakať. Večer som sa zmierila s MS ale zatiaľ nedošla.
@zunajda držím palce aby neprišla.
@baja28 a BT nemeriaš ?
@lauritkatesty nie :( robim na smeny takze by to nebolo presne
@lauritkatesty ahoj prosim ta porad mi ☹ doktor mi vravel ze mam 3cm cystu na lavom vajecniku ale moze to bit vraj aj plod 😕 chcem nazor aj tu niekoho 😅 dakujem aj ked je to tu pre vas od veci 😀
@kubik12 ja som mala to iste v prvom tehu, vedla plodu 1,5 cm bola cysta 2,2 cm a vsetko ok. Ale ja som uz mala tehu potvrdené bola som 8+1
@korytnacka1981 dakujem 🙂 ale on tam vidi len 3cm cystu alebo plod 😠 nie aj to aj to 😕 len jedno 😀
@lauritkatesty dakujem ☹ tak asi nebudem ☹
@korytnacka1981 a cystu si mala na maternici?

@laauraa oukej, tak uvidime co ti povedia 🙂 ale mas to silne.. aj ke neviem ci som unyvena, prisahal by som ze sa mi duch zazdal 😀 na tom tehu teste.
skus urobit rano aj ovu aj tehu