icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

salmas
8. mar 2016

Kočky, myslíte, že mi dobre vyznačilo ovulku? Ak sú poovulačné teploty nad čiarou je to ešte OK?

lauritkatesty
8. mar 2016

@lululka22 no uvidime kolko dni potiahneš.

lauritkatesty
8. mar 2016

@salmas neboj take poklesy mozu byt, zajtra to zase stupne. este si stale realtivne hore.

salmas
8. mar 2016

@lauritkatesty Dík, mne sa zdá, ze tá predovulačná je vysoká vzhľadom na poovulačnú. Veď uvidím ☺

dejna20
8. mar 2016

@senselinka super kolajnice. Ja som take mala pri prvom uz prvy den meskania ms, ale tiez potom sj o 2tyzdne, uz nejak nemala kam silniet ta ciarka 😆

lauritkatesty
8. mar 2016

@salmas vies co ja by som aj kludne povedala ze ovulka uz bola 7 dc. 🤐

dejna20
8. mar 2016

Ja inak tento mesiac nejako divno. Vzdy som mala ovu v 17-21dc. (Testujem od oktobra).
Tak som zacala robit testy az 16dc. Len 19dc som nemala cas merat. Teraz som 21dc a furt negativne 😒
Tak teraz neviem ci akurat v ten 19dc bola ovulka alebo este len bude alebo aj vobec nebude 😁 co by ma teda nasralo, lebo kazdy mesiac som mala vyrazne pozit test. A tento cyklus je posledny pred laparkou. Vrrr asi sa jej nevyhnem fuck 😖
A este ani bt nemeram, som sa spolahla na testy a terat takto. Najlepsie, ze do toho 18dc silneli-ale este boli neg a od 20dc tam pomaly druhu ciarku ani nevidno.

lauritkatesty
8. mar 2016

@dejna20 ides tez na laparku ?

dejna20
8. mar 2016

@lauritkatesty no ja mam endocysty dost velke. Ty ides preco?

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritkatesty @kakatulik vy mi neviete ohľadom tej teploty poradiť?

lauritkatesty
8. mar 2016

@dejna20 ja uz som bola, ale davno, tiez som mala endo.. ale v nie rozsiahlom štadiu, len take loziska v podbrušnici a tie mi pri laparo odstranili

lauritkatesty
8. mar 2016

@miska_hryzka a kde mas grafik

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritkatesty nechápem prečo mám také vysoké predovulačné teploty dnes 36,4 keď poovulačné mávam okolo 36,6 max.

lauritkatesty
8. mar 2016

@miska_hryzka ano vidim.. oni su este aj tak predovulacne. aj ked vyssie. neberies clostyl nahodou ?

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritkatesty nie až 15DC si mám dať Duphaston prečo sa pýtaš?

lauritkatesty
8. mar 2016

@miska_hryzka no lebo costyl zvykne niekedy mierne zvyšovat teploty a začiatku cyklu.
tak len meraj dalej. moze byt ze este ti klesnu, ani cas merania si nemenila ?

zunajda
8. mar 2016

@lauritkatesty inak dnes ma tak napadlo,aké teploty majú baby,ktoré majú v prvých mesiacoch tehu aj MS???

lauritkatesty
8. mar 2016

@zunajda no mali by byt tiez vysie 🙂

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritkatesty nie práveze každé ráno o pol šiestej ani chorá nie som, tak nechápem. Nenaznacuje to anovulacny cyklus?

vajicko0210
8. mar 2016

Baby? 🙂 ked som mala vcera večer o siedmej ešte negatívny ovu test,dnes o 13 uz pozitívny a o pol šiestej(mala som menej koncentrovaný moc ako na obed) je už test negatívny... co teda????

lauritkatesty
8. mar 2016

@miska_hryzka ale kde to uz vobec neboj sa. len meraj dalej 😉

lauritkatesty
8. mar 2016

@vajicko0210 mas foto bol klasicky pozitivny ?

vajicko0210
8. mar 2016

Takto...

vajicko0210
8. mar 2016

@lauritkatesty myslím že áno 🙂 kukni 🙂 inak dobre že prisli 🙂

lauritkatesty
8. mar 2016

@vajicko0210 no a čo sa ti nezda 😝 krasny vrchol dnes a ovulacia bude do 48 hodin 😅

vajicko0210
8. mar 2016

@lauritkatesty takže aj keď bol viac koncentrovaný moč? 🙂 to môžem brať ako pozit hej? 🙂 A že tak sikovno uz pozitívny nie je je dobre HEJ? 🙂 🙂 🙂

vajicko0210
8. mar 2016

@vajicko0210 a nemá uz hlien :'(

vajicko0210
8. mar 2016

@lauritkatesty to čo som poslala sebe,malo byť tebe 🙂

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritkatesty ty si mi tuším aj spomínala, že Duphaston až po ovu?

lauritka
8. mar 2016

@miska_hryzka ano, staci nasadit az ked stupne teplota po ovulke.