Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lululka22 no uvidime kolko dni potiahneš.
@salmas neboj take poklesy mozu byt, zajtra to zase stupne. este si stale realtivne hore.
@lauritkatesty Dík, mne sa zdá, ze tá predovulačná je vysoká vzhľadom na poovulačnú. Veď uvidím ☺
@senselinka super kolajnice. Ja som take mala pri prvom uz prvy den meskania ms, ale tiez potom sj o 2tyzdne, uz nejak nemala kam silniet ta ciarka 😆
@salmas vies co ja by som aj kludne povedala ze ovulka uz bola 7 dc. 🤐
Ja inak tento mesiac nejako divno. Vzdy som mala ovu v 17-21dc. (Testujem od oktobra).
Tak som zacala robit testy az 16dc. Len 19dc som nemala cas merat. Teraz som 21dc a furt negativne 😒
Tak teraz neviem ci akurat v ten 19dc bola ovulka alebo este len bude alebo aj vobec nebude 😁 co by ma teda nasralo, lebo kazdy mesiac som mala vyrazne pozit test. A tento cyklus je posledny pred laparkou. Vrrr asi sa jej nevyhnem fuck 😖
A este ani bt nemeram, som sa spolahla na testy a terat takto. Najlepsie, ze do toho 18dc silneli-ale este boli neg a od 20dc tam pomaly druhu ciarku ani nevidno.
@dejna20 ides tez na laparku ?
@lauritkatesty no ja mam endocysty dost velke. Ty ides preco?
@lauritkatesty @kakatulik vy mi neviete ohľadom tej teploty poradiť?
@dejna20 ja uz som bola, ale davno, tiez som mala endo.. ale v nie rozsiahlom štadiu, len take loziska v podbrušnici a tie mi pri laparo odstranili
@miska_hryzka a kde mas grafik
@lauritkatesty nechápem prečo mám také vysoké predovulačné teploty dnes 36,4 keď poovulačné mávam okolo 36,6 max.
@miska_hryzka ano vidim.. oni su este aj tak predovulacne. aj ked vyssie. neberies clostyl nahodou ?
@lauritkatesty nie až 15DC si mám dať Duphaston prečo sa pýtaš?
@miska_hryzka no lebo costyl zvykne niekedy mierne zvyšovat teploty a začiatku cyklu.
tak len meraj dalej. moze byt ze este ti klesnu, ani cas merania si nemenila ?
@lauritkatesty inak dnes ma tak napadlo,aké teploty majú baby,ktoré majú v prvých mesiacoch tehu aj MS???
@zunajda no mali by byt tiez vysie 🙂
@lauritkatesty nie práveze každé ráno o pol šiestej ani chorá nie som, tak nechápem. Nenaznacuje to anovulacny cyklus?
Baby? 🙂 ked som mala vcera večer o siedmej ešte negatívny ovu test,dnes o 13 uz pozitívny a o pol šiestej(mala som menej koncentrovaný moc ako na obed) je už test negatívny... co teda????
@miska_hryzka ale kde to uz vobec neboj sa. len meraj dalej 😉
@vajicko0210 mas foto bol klasicky pozitivny ?
@lauritkatesty myslím že áno 🙂 kukni 🙂 inak dobre že prisli 🙂
@vajicko0210 no a čo sa ti nezda 😝 krasny vrchol dnes a ovulacia bude do 48 hodin 😅
@lauritkatesty takže aj keď bol viac koncentrovaný moč? 🙂 to môžem brať ako pozit hej? 🙂 A že tak sikovno uz pozitívny nie je je dobre HEJ? 🙂 🙂 🙂
@vajicko0210 a nemá uz hlien :'(
@lauritkatesty to čo som poslala sebe,malo byť tebe 🙂
@lauritkatesty ty si mi tuším aj spomínala, že Duphaston až po ovu?
@miska_hryzka ano, staci nasadit az ked stupne teplota po ovulke.

Kočky, myslíte, že mi dobre vyznačilo ovulku? Ak sú poovulačné teploty nad čiarou je to ešte OK?