icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

domkagucci
8. mar 2016

Ahojte baby chcela by som sa opýtať či je do možné aby som mala plodné dní od začatia menštruácie 25 deň až po 31? A plodné sú vtedy keď mám najvyššiu teplotu že?

zunajda
8. mar 2016

@kchan už aj mne sa rozbieha MS 😢😢😢

lauritkatesty
8. mar 2016

@domkagucci nie plodne dni mas pred zvyšenim teploty, pripadne este prvy den ked sa zvyši.. tak dlho nie.
meriaš BT ?

lauritkatesty
8. mar 2016

@vajicko0210 len sa posnazte dnes a zajtra ešte

kakatulik
8. mar 2016

@miska_hryzka ahoj,tazko povedat,ale az take vysoke este nie su...mozno sa ti jednoducho zvysila telesna teplota,zahriala si sa v noci viac ako obycajne...meraj dalej a uvidis.

kchan
8. mar 2016

@zunajda hm 😔 ale neboj, niektorí cyklus to dáme, mne priateľ včera povedal neboj láska najneskôr pod stromčekom budeme mať ten najkrajší najdrahší a najvzácnejši darček 😊 ma to prijemne zahrialo a idem ďalej s nádejou 💞

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritka lekár povedal 15DC bavila som sa o tom s kamoskou z lpp.sk a povedal, že na tretí deň zvýšených teplôt po ovu. Tak teraz neviem :-/

miska_hryzka
8. mar 2016

@kakatulik ďakujem za odpoveď dúfam, že cyklus nebude bez ovu keď takéto zvláštne vysoké teploty mám.

kakatulik
8. mar 2016

@miska_hryzka to sa nemusis bat teplota pred ovu moze klesnut z jedneho dna na druhy.Ak sa mi podari pridat jeden graf tak pridam.

lauritkatesty
8. mar 2016

@miska_hryzka no lebo lekari stale počitaju tabulkovy cyklus 😀
ano v podstate aj taky by stacilo, lebo treti den sa vlasten uz potvvrdi teplotou, ze ta ovulacia uz naozaj prebehla.

miska_hryzka
8. mar 2016

@kakatulik ako potom rozoznať cyklus bez ovu? Teplota je stále celý mesiac v jednej rovine?

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritkatesty nijak si tým neuškodim keď to nezacnem brat ten 15DC ako mi to naordinoval gynekológ?

kakatulik
8. mar 2016

@miska_hryzka ....aj takyto som mala...

kakatulik
8. mar 2016

@miska_hryzka noo asi tak nejak,alebo len velmi minimalne rozdiely,alebo aj velke,ale chaoticke...ale to len hadam.

lauritka
8. mar 2016

@miska_hryzka nema vyznam to brat skor.. nie je sice dokazena, ze to stopne ovulaciu.. ale uz som pocula x nazorov.. ze moze potlačit hormony, ktore su v prvej casti cyklu.
duphaston zas nie je taky zazrak, to sa nemusis bat ze nieco zanedbas 🙂
a mas si myslim aj dost svvojho progesteronu. či .

miska_hryzka
8. mar 2016

@kakatulik veď ten je fajn nie? Pekne ti vyznačil ovu.

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritka neviem HP mi nerobil mala som problémy s tým, že 20DC ovu a minulý mesiac 26DC už špinenie až do 34DC a potom začala menštruácia tak z toho dôvodu mi ho dal. Tak ani neviem ako som na tom s progesteronom.

lauritkatesty
8. mar 2016

@miska_hryzka no škoda. mohl ti aspon jeden cyklus odsledovat spolu s hormonmi aj folikulometriu

miska_hryzka
8. mar 2016

@lauritkatesty uvidíme, čo toto spraví.
Možno sa stane zázrak 🙂 a Duphaston niekomu pomôže.

kakatulik
8. mar 2016

@miska_hryzka ano jasne oznacilo,iba som ti chcela ukazat,ze predovulacne ako u teba a potom zrazu cez ovuku pokles.....ze to est emoze prist aj u teba.Inak netreba sa krcovito drzat toho co ukaze graf.Ten je iba na orientaciu 😉

miska_hryzka
9. mar 2016

@kakatulik @lauritkatesty tak dnes už klesli na hodnoty aké mávam pred ovu. Môže to byť tým, že som mala horúčku? Lebo aj na ústach sa mi vyhodila zima.

vajicko0210
9. mar 2016

@lauritkatesty laurika prosím ta,pozri sa ....

lauritkatesty
9. mar 2016

@miska_hryzka ano tak predsa.. urcite to malo vplyv.. aj vnutorny zapal a horucka to moze zvysit.

@vajicko0210 zase pozitiv 😨 😕 tak este sa posnazte. zeby si mala nachystane dva foliky ? 😝
hlien este mas ?

vajicko0210
9. mar 2016

@lauritkatesty neviem,ale bolia ma obe strany a aj maternica. Tak som s toho paf... hlien uz nie...boa a je to možné??? Ze by dozreli na oboch stranách ???

lauritkatesty
9. mar 2016

@vajicko0210 no teoreticky sa to moze stat takto ratko po sebe. ese by som sa posnazila

vajicko0210
9. mar 2016

@lauritkatesty hlien som mala 13-14 dc dnes uz je 17ty...ja som s toho mimo 🙂 si mi poslala pozitívne testy 🙂 🙂 🙂 mohla by si aj tehotenske také poslať 🙂 a stalo sa to už nejakej holke,nemáš skúsenosti?

lauritkatesty
9. mar 2016

@vajicko0210 ano stalo.. zial nebolo z thoho tehu ale u teba moze byt 😀 😉

vajicko0210
9. mar 2016

@lauritkatesty Hej? Mno toto... to si ma nepotesila....A to len jednej ? 😀 😀 😀 😀

butterfly333
9. mar 2016

@vajicko0210 máš ovu test pozit na 16 a 17dc? ja som tiež mala dva dni pozit.

vajicko0210
9. mar 2016

@butterfly333 hore som ich dala,vidíš? Ale mala som pozitívny potom negatívny včera a dnes zas na obed aj teraz pozitívny... tak tomu nerozumiem 🙂