Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@domkagucci nie plodne dni mas pred zvyšenim teploty, pripadne este prvy den ked sa zvyši.. tak dlho nie.
meriaš BT ?
@vajicko0210 len sa posnazte dnes a zajtra ešte
@miska_hryzka ahoj,tazko povedat,ale az take vysoke este nie su...mozno sa ti jednoducho zvysila telesna teplota,zahriala si sa v noci viac ako obycajne...meraj dalej a uvidis.
@lauritka lekár povedal 15DC bavila som sa o tom s kamoskou z lpp.sk a povedal, že na tretí deň zvýšených teplôt po ovu. Tak teraz neviem :-/
@kakatulik ďakujem za odpoveď dúfam, že cyklus nebude bez ovu keď takéto zvláštne vysoké teploty mám.
@miska_hryzka to sa nemusis bat teplota pred ovu moze klesnut z jedneho dna na druhy.Ak sa mi podari pridat jeden graf tak pridam.
@miska_hryzka no lebo lekari stale počitaju tabulkovy cyklus 😀
ano v podstate aj taky by stacilo, lebo treti den sa vlasten uz potvvrdi teplotou, ze ta ovulacia uz naozaj prebehla.
@kakatulik ako potom rozoznať cyklus bez ovu? Teplota je stále celý mesiac v jednej rovine?
@lauritkatesty nijak si tým neuškodim keď to nezacnem brat ten 15DC ako mi to naordinoval gynekológ?
@miska_hryzka ....aj takyto som mala...
@miska_hryzka noo asi tak nejak,alebo len velmi minimalne rozdiely,alebo aj velke,ale chaoticke...ale to len hadam.
@miska_hryzka nema vyznam to brat skor.. nie je sice dokazena, ze to stopne ovulaciu.. ale uz som pocula x nazorov.. ze moze potlačit hormony, ktore su v prvej casti cyklu.
duphaston zas nie je taky zazrak, to sa nemusis bat ze nieco zanedbas 🙂
a mas si myslim aj dost svvojho progesteronu. či .
@kakatulik veď ten je fajn nie? Pekne ti vyznačil ovu.
@lauritka neviem HP mi nerobil mala som problémy s tým, že 20DC ovu a minulý mesiac 26DC už špinenie až do 34DC a potom začala menštruácia tak z toho dôvodu mi ho dal. Tak ani neviem ako som na tom s progesteronom.
@miska_hryzka no škoda. mohl ti aspon jeden cyklus odsledovat spolu s hormonmi aj folikulometriu
@lauritkatesty uvidíme, čo toto spraví.
Možno sa stane zázrak 🙂 a Duphaston niekomu pomôže.
@miska_hryzka ano jasne oznacilo,iba som ti chcela ukazat,ze predovulacne ako u teba a potom zrazu cez ovuku pokles.....ze to est emoze prist aj u teba.Inak netreba sa krcovito drzat toho co ukaze graf.Ten je iba na orientaciu 😉
@kakatulik @lauritkatesty tak dnes už klesli na hodnoty aké mávam pred ovu. Môže to byť tým, že som mala horúčku? Lebo aj na ústach sa mi vyhodila zima.
@lauritkatesty laurika prosím ta,pozri sa ....
@miska_hryzka ano tak predsa.. urcite to malo vplyv.. aj vnutorny zapal a horucka to moze zvysit.
@vajicko0210 zase pozitiv 😨 😕 tak este sa posnazte. zeby si mala nachystane dva foliky ? 😝
hlien este mas ?
@lauritkatesty neviem,ale bolia ma obe strany a aj maternica. Tak som s toho paf... hlien uz nie...boa a je to možné??? Ze by dozreli na oboch stranách ???
@vajicko0210 no teoreticky sa to moze stat takto ratko po sebe. ese by som sa posnazila
@lauritkatesty hlien som mala 13-14 dc dnes uz je 17ty...ja som s toho mimo 🙂 si mi poslala pozitívne testy 🙂 🙂 🙂 mohla by si aj tehotenske také poslať 🙂 a stalo sa to už nejakej holke,nemáš skúsenosti?
@vajicko0210 ano stalo.. zial nebolo z thoho tehu ale u teba moze byt 😀 😉
@lauritkatesty Hej? Mno toto... to si ma nepotesila....A to len jednej ? 😀 😀 😀 😀
@vajicko0210 máš ovu test pozit na 16 a 17dc? ja som tiež mala dva dni pozit.
@butterfly333 hore som ich dala,vidíš? Ale mala som pozitívny potom negatívny včera a dnes zas na obed aj teraz pozitívny... tak tomu nerozumiem 🙂

Ahojte baby chcela by som sa opýtať či je do možné aby som mala plodné dní od začatia menštruácie 25 deň až po 31? A plodné sú vtedy keď mám najvyššiu teplotu že?