icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zabulka1
11. mar 2016

Dievcata srdiečko nam bije plod je tam kde ma vsetko je vporiadku

kakatulik
11. mar 2016

@zabulka1 jejooo supeeer. A kolkaty tyzden to vychadza?

kakatulik
11. mar 2016

@miska_hryzka nooo,bud bola,alebo je ovulka skor,alebo ti takto kolisu hladiny hormonov. 😒

zabulka1
11. mar 2016

@kakatulik dnes je to 6+1 ja som bola u lekara v stredu to som bola 5+6 a to som myslela ze srdiečko neuvidíme ale krasne bilo

bobulazelena
11. mar 2016

Baby este tomu asi kusok chyba,ze? Lebo digitalny bol negativny...

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena veeemi malo chyba. A ake digitalne si robis?

minniepha
11. mar 2016

Ahoj baby, je to moj prvy ovu test, tak sa chcem uistit.. Chapem spravne ze je negativny? 😒

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik clearblue digital

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik myslis ze este dnes poobede mam skusit?

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena skus az niekedy vecer...okolo 20.tej.
To je ten s monitorom,alebo bez?

kakatulik
11. mar 2016

@minniepha tieto testy nepoznam,ale podla mna je pozitivny.Preco si maslis ze je negativny?...ono mu minimum asi este chyba,ale uz fakt len minimum.

minniepha
11. mar 2016

je to Benu test.. citala som ze testovacia ciarka nesmie byt ani o trolilinku svetlejsia. Ale zda sa mi tmavsia nez vcera, tak skusim este zajtra 😀 podla kalendara by som mala mat ovulku dnes, ale zjavne to mam posunute

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik nie to je taky co tam ukaze prazdny kruzok alebo smajlika
Tento : http://m.mojalekaren.sk/test-clearblue-ovulacny...

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik az tak neskoro? Ok...myslela som ze o 17:00...ale necham si poradit 😉

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena ono je v podstate jedno kedy. Ak bude silnejsia tak budes vediet,ze sa mate snazit,ak bude rovnaka,aj tak by som sa snazila,lebo vrchol moze byt v noci a ak uz zbledne,tak vrchol bol niekedy medzi tym a aj tak by sa bolo treba snazit dnes vecer,lebo v kazdom z týchto troch pripadov,ovulka este len pride a spermiky budu cakat.No a zajtra uvidis...ak bude este silnejsia,tak si nic nepokazila,mozete sa snazit bud este zajtra,alebo pozajtra 🙂 ...v kazdom pripade, mate o program postarane 😉
Inak asi aj ten digi tomu nasvedcuje,ze vrchol sa este iba chysta.....ked je este neg.

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik takze v kazdom pripade ideme na to 😀 haha ...dufam ze manzela presvedcim lebo je nejaky prechladnuty 😀

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena ved mu nejaku dobru medicinku priprav 🙂
Inak ja som mala vsera takyto podobny ako ty o 15,tej a spravila som este o 22 a velmi este nestnavol,cize budem dnes robit tiez az o 15.tej... 🙂

kakatulik
11. mar 2016

@minniepha ano ked sa na to takto pozeras,tak mas pravdu,ale uz mu fakt velmi nechyba....to odkial mas tieto testy ak sa smiem spytat.

minniepha
11. mar 2016

@kakatulik Benu lékárna, vobec neviem ci je aj na Slovensku. za 5 kusov chcu v prepocte asi 6 eur.

kakatulik
11. mar 2016

@minniepha no tak to je dost....objednaj si tu od bab tieto tu,vychadzaju ovela lacnejsie....a ak si v zahranici,tak skus cez amazon,alebo tak.....ale mozno uz nebude treba 😉

lilianka414
11. mar 2016

Baby otazocka mozno blba ale tak opytam sa 😀
Ak mam plodne dni a drahy sa nespravy do vnutra len mame nechraneny prerusovany sex je tam nejaka sanca aby som mohll byt tehulka??

minniepha
11. mar 2016

@lilianka414 veeeeelmi mala, my fungujeme na prerusovanom sexe uspesne uz dlhe roky 🙂)

lilianka414
11. mar 2016

@minniepha ano??no aj mi ale teraz si dava menej pozor ako skor kedze uz jedno babo mame a to sme ho mali naplanovane.
a druhe uz neche tak ci je tam nejaka sanca 😉 kedze ja chcem velmi

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik aha tak daj vediet potom...aky bude? Lebo min.cyklus som mala ovu 17 dc, a teraz som este len 15 dc

kakatulik
11. mar 2016

@lilianka414 aaa preco si dava menej pozor ked uz dieta nechce?....to mi dokopy velmi nejde 😉

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena no ved to by aj vychadzalo opät na ten 17.den,kedze k ovu dojde az po pozitivno teste 🙂 ca do 12-48 hodin.
Ja som dnes 12DC a pozitivny ovu test mavam tak 10-11 den,cize aj mne sa to trosku posunulo
🙂Dam vediet.

bobulazelena
11. mar 2016

@kakatulik no ja som to tak myslela ze pozitivny test som mala 17 dc takze ovu neskor...fuuuha to si skoro o tyzden rychlejsia ako ja...no ja mava 34- dnovy cyklus

lilianka414
11. mar 2016

@kakatulik no lebo jemu je jedno ci budeme mat alebo nie ale staci mu jedno cize neplanuje druhe babo ale ak by sa nahodou stalo ze sa podari aj to druhe urcite nebude chciet aby som si ho dala prec🙂

kakatulik
11. mar 2016

@bobulazelena ni vidis,takze ovulka bola az 18-20DC... 😝
Nooo ja to tak mavam,priemerne 27dnovy cyklus.Plus minus...viac plus ako minus 😉

kakatulik
11. mar 2016

@lilianka414 nooo tak potom je vsetko OK 😉