Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty len horšie je, že gynekológ mi kázal ten Duphaston dať na tretí deň zvýšených teplôt kedy ho mám dať?
@miska_hryzka no počaj este co dalsie dve teploty urobia..
@lauritkatesty dobre ďakujem za radu 🙂
@lauritkatesty tak dnes teplota zvýšená ako včera už vyznačil aj ovu len potom nechápem prečo ovu testy neukazali.
@miska_hryzka tes sa ze je teplota hore.Mozno si iba nevystihla vrchol.Niekde som citala,ze aj zeny,ktore mali negativne testy tsk ovulovsli a dokonca otehotneli.
@miska_hryzka ja som tiez nemala pozitivny ovu test a som tehu 🙂 drzim palce
@lauritkatesty zeby dnes bol pozitivny? co by mala spravit teplota pri ovu, nemala by klesnut?
Baby, pardon za výraz, ale už viem čo znamená "zákon padajúceho h.vna" 😁 je super mať pozitívny ovu test keď mm ide v stredu na spg nie? 😂😂😂
@kchan ja by som kaslala na spg 😀 však bude mať odstup aspoň 36 hod nie? 🙂
@vajicko0210 myslíš? 😀 mne sa už včera čosi rysovalo na teste a mm mi vraví že- kašlem na ručkovú hru v nejakej neznámej miestnosti a "skočil" na mňa 😂😂😂.... Ta neviem teraz že čo, či to stačí či ne.. 😮
@kchan zlatý 😀 dajte este dnes,aspoň si.nebudeš vyčítať že ste premarnili šancu 🙂
Tak nikto mi nič nenapise ,HEJ? 🙂
@denidi hmm škoda 😔 tak snáď to druhé iui vyjde! ✊ ja do toho pôjdem asi niekedy v máji v júni.. Som zvedavá aká bude teplotka zajtra. I keď vôbec neočakávam že by sa mohlo tento mesiac vyjsť, v stredu mám výsledky z HP a prolaktinu tak čakám že ten prolaktin asi robí šarapatu..
@vajicko0210 pravdu máš, poistime aby som si to potom nevyčítala 😁
@vajicko0210 nooooo moja a nechceš skúsiť tehuuuu test???? 😀😀😀😀
@vajicko0210 aha čítam že nemáš, nooo utekaj kúpiť!! 😊😊
@kchan 😀 😀 😀 hahaha,jasné že chcem 😀 😀 😀 ale poznáš to, tie nervy ked tam uvidím len jednu 😀 😀 😀 kks,sa obavám... ale neberiem vobec vážne ten ovu, aj tak mám ešte 2-3 pre mrch... tak asi počkám ci pride 😀
@vajicko0210 poznám poznám 😂😂 ale ja by som aj tak nevydržala čakať ako sa poznám 😁😁 ja by som už najradšej deň po ovu chcela počuť biť srdiečko 😂😂😂😂😂😝😝😝😝😝😝
@kchan mno ved ja som taká istá 😀 😀 😀 vsak aj pre to som minula všetky ovu testy 😀 😀 mno uvidím možno zbehnem ... 😀

@dejna20 držím ti silno palčeky nech sa to pekne vyvíja ✊✊✊ a aby nebolo už treba žiadnu laparku ✊✊✊😊😊