Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sona555
@matilda72 po vysadeni hak som otehotnela hned v druhom cykle. Mala ma uz dva roky. Po porode som sa vratila k hak na pol roka. Po vysadeni som mala najprv cyklus kade jaky, potom asi 4 mesiace 28 dnovy a minuly mesiac bol 38 dnovy. Tento mesiac je to take zvlastne cele tak som veelmi zvedava ze co bude
@zunajda ahoj vidím, že tebe pri každom bode grafu ukazuje aj nameranu teplotu nevieš ako sa to dá nastaviť? Ja to mam len takto
@miska_hryzka hm mne to tiez ukazuje teploty,ako @zunajda,neviem preco to tebe tam nevyznacujelebo ja som tam nic nenastavovala
ale chodim na womenzone cez pc,ty nezadavas teploty cez mobil nahodou? ci tam nieje nejaky hacik v tom,hm
@denidi áno cez mobil ich tam dávam myslíš, že to bude tým?
@jaja018 no uz sa to naštastie znormalizovalo, ale teda ten vyskok si mala uplne sci-fi 😀
@miska_hryzka
@denidi neviem ako sa mi to podarilo, pri predošlom cykle som ich tiež nemala a teploty zadavam cez mobil...takže v tom to nebude
@zunajda hm,tak neviem,cim to moze byt,tiez som dnes skusila zadat rano teplotu cez mobil a je to to iste,co cez pc
@miska_hryzka
@lauritkatesty ved toto ze ten vyskok bol brutal, ale precooo :-O
@jaja018 nepila si ? 😝
@lauritkatesty praveze nie 😀 mohlo to byt tým ze som spala viacej ako inokedy? Meram vzdy rano o 6 ale v tie dni som isla spat vecer okolo 21 co bezne nechodim, zvyknem az okolo pol noci
aj ja mam dnes 11dc ovulku tak zvycajne na 15dc a moj priatel isiel na tri dni prec tak dufam ze to stihneme 🙂 vcera preistotu sme sexikovali ak by nahodou male mrsky vydzrali aspon do nedele keby nahodou ci?
Baby tak vonstvrtok som bola u dokiho. Podla hcg to bolo v podstate biochemicke tehu. Vajo sa oplodnilo ale pravdepodobne sa ani nestihlo poriadne usidlit. V maternici nebolo nic. Prestavku nemusime dat ziadnu. Laparka po menstre

@sona555 no ja som brala HA len pol roka aj to som si potom tlkla hlavu o stenu aké svinstvo som do seba dávala. dá sa chrániť aj inak z mojim mužom som skoro 5 rokov a dovtedy som neotehotnela. a ked sme prestali požívať kondomy tak sa po dlhšom čase ukázal výsledok 😉 a nie kokosový ojej nie je drahý ja som si kúpila taký maličký za cca 5 euro a to stačí nemusíš mať mega balenie inak ´že je dobré si dať aj ráno jednu lyžičku na lačno 🙂 🙂 no tak treba vyčkať času a pozorovať ako to funguje a ono to príde, že vraj po HA to trvá trošku dlhšie moja kamoška tak otehotnela po roku po vysadení. 😀 a malá sa jej narodila pred pár dnami