Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@laurita12 ahoj, tak ten hore je uplne top
To bol včerajší ten vrchný,takže to sme včera mali sexík,dnes bohužiaľ nevyšlo,a zajtra a napozajtra ešte či to je už neskoro?
@lauritkatesty To bol včerajší ten vrchný,takže to sme včera mali sexík,dnes bohužiaľ nevyšlo,a zajtra a napozajtra ešte či to je už neskoro?
Ale už ma aj brucho celé bolí,takže už asi ovulka je blíze.
@laurita12 zajtra uplne v pohode stači 🙂
Ahojtee 🙂 takze chcela by som sa vas spytat kedy bol najviac pozitivny ... alebo ci este len bude :D .. cize od vrchu je to 14,15,16,17 dc vcera som bola 17 dc , este by som chcela dnes skusit .. poradte kedy ci vecer alebo poobede , snazili sme sa dnes ráno lebo vcera sme mali plno vybavovacky a zaspali sme ani nevieme kedy :D je to v pohode ze dnes rano ? dakujem 🙂
@laauraa najsilnejší bol podľa mňa ten druhý z vrchu. Ale skúšaj pre istotu ešte testovať, Buď to bol pozitivny, alebo pozitívny ešte len príde 😉 a určite neprekáža keď ste sa snažili dnes ráno, ak ten 15DC bol naozaj pozitívny tak teoreticky dnes je ovulka (do 48 hod) ale možnoze už bola, čo nevadí lebo aj vajko žije pár hodín 😉
@miska_hryzka supeeeer gratulujeeeem 😉 😉 😉 😉
@miska_hryzka ale to je krasny duch 🙂
@miska_hryzka maš aj nejake neobvyklé príznaky?
@miska_hryzka gratulujem...čo tak rozposlať tehu bacilky aj druhým? 😉
@miska_hryzka
Jeej, gratulujem 🙂
@miska_hryzka gratulujem a držím pršteky nech sa zmení na krásnu čiarku 👍👍😊
@butterfly333 zatiaľ len k duchovi uvidíme, čo bude ďalej 🙂
@butterfly333 akurát strašne nafúknuté podbruško inak nič možno je to len omyl ved to je len 8DPO
@zunajda tak ešte uvidíme, čo z toho bude ešte sa teším len z ducha.
@miska_hryzka Tak držím palce aby to bolo tehu,ja nikdy tak skoro netestujem kým nemeška viac než 5dní.Dnes som 12DPO,
@butterfly333 ja vždy tak skoro som nedockava a doteraz nič tak sa teším aspoň z ducha 🙂
@miska_hryzka neboj bude silniet držím palce.
@miska_hryzka krasne
@miska_hryzka ja odpadneeem. Tesim sa ako malaaa. Juuuj,len nech nebledne. Cmukyyy💕😘😘💕
@miska_hryzka ty uz teraz nedelej paniku s testovanim a ukludni sa. na 8DPO je to uuuplne,ale uuuplne nadherny duch.

@lauritka ahoj,dnes pred 12 som robila ďalší ovu.test a zas vyšiel pozitívny.Teraz neviem ktorého sa mám držať.
1.foto- fotené na svetle
2.foto fotené bez svetla