icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

laauraa
27. mar 2016

@kchan no takze vcera sme rano a vecer sa snazili , dnes ma hrozne bolia krize a vajecniky uff ani neviem ktory ma boli 😀 od kedy teraz 1dpo ? 🙂

kchan
27. mar 2016

@laauraa tak od pozitívneho rátaj max 48 hod, čiže dva dni 😃 ak by si merala bt tak tá by ti presne napovedala kedy prebehla ovulka.. Napr ja tom mám takto..15 a 16DC (dva dni) som mala pozit ovu test ( vtedy začneš rátať až od posledného pozitívneho) no a ovulka u mňa prebehla za 48hodín tj za dva dni na 18DC, a na ďalší deň 19DC sa mi už teplota zvýšila čiže som dnes 3dpo

miska_hryzka
27. mar 2016

@kakatulik môže sa stať, že bude blednut? Dúfam, že bude len silnieť 🙂

kakatulik
27. mar 2016

@miska_hryzka za normalnych okolnosti byt mam tmavnut,ale niekedy ra emrijko neudrzi.To ale nebude tvoj pripad,lebo mat takyto pozitivny testisko takto skoro,je uz co povedat.

miska_hryzka
27. mar 2016

@kakatulik dúfam, že sa udrží :-/ možno tomu pomôže aj ten Duphaston.

kakatulik
27. mar 2016

@miska_hryzka jasne ze udrzi. O inej verzii ani neuvaztjj.Ano dufik tomu napomoze. bud hlavne pokojna d hlavne v jednom kuse netestuj. az pozajtra.

miska_hryzka
27. mar 2016

@kakatulik nebudem 😉 teda budem sa snažiť netestovat.. Keď ten Duphaston na ten desiaty deň prestanem brať nič sa nestane?

korytnacka1981
27. mar 2016

@miska_hryzka 😵 gratulujem 😵

kakatulik
27. mar 2016

@miska_hryzka preco na desiaty prestat? ak budes mat stale pozit.TT asi nie,ved ho baby zvyknu brat niekolko tyzdnov. Ked bude test aj napr.16DPO pos. brnknI na gyndu a spytaj sa,ale neprestavaj brat.
Mozno maju baby s tymto skusenosti.

janulka_1
27. mar 2016

@butterfly333 drzim palce

janulka_1
27. mar 2016

@zunajda ja som na tom tak isto

miska_hryzka
27. mar 2016

@kakatulik lebo lekár mi to naordinoval na 10 dní. Tak neviem, či prestať brať. To budem 12DPO, tak to je ešte blbost ísť na kontrolu.

lauritka
27. mar 2016

@miska_hryzka ber dalej a hlavne ked aj testik bude silniet

miska_hryzka
27. mar 2016

@lauritka dokedy to mám brat? Ešte mám dve balenia to je na 20 dní.

lauritka
27. mar 2016

@miska_hryzka no ber kym nepojdes k dr. a potom uz s nim sa poradiš. dokedy to brat

miska_hryzka
27. mar 2016

@lauritka ďakujem skúsim mu zavolať, keď budú testy aj ďalšie dni pozitívne.

salmas
27. mar 2016

@miska_hryzka Ja som skúsila na 9DPO ovu test a bol taký ako tvoj a potom už len silnel. Tiež som brala Duphaston, ale ja, aj keď mi test ukazoval 2 čiarky, tak som ho užívala len tých 10 dní ako som mala. Síce som tŕpla, či nepríde MS po doužívaní, ale priznám sa ani ma nenapadlo užívať ho ďalej. Určite si zavolaj doktorovi, lebo možno nebude nutné užívať ho ďalej. A držím palce 😀

majuskabobi
27. mar 2016

Ahojte 🙂

miska_hryzka
27. mar 2016

@salmas ďakujem určite mu zavolám alebo tam hneď v stredu zbehnem ak aj naďalej bude tehu test pozitívny.

miska_hryzka
27. mar 2016

@salmas prvý cyklus bratia Duphastonu si otehotnela? Ktorý deň DPO si ho prestala brať?

salmas
27. mar 2016

@miska_hryzka Druhý a brala som ho 10 dni 2x1 tableta

salmas
27. mar 2016

@miska_hryzka 14 DPO

miska_hryzka
28. mar 2016

@salmas mne kázal tiež 10 dní 2x1 začať na tretí deň zvýšených teplôt a skončiť mám teda 13DPO.

miska_hryzka
28. mar 2016

Ovu test silnie 🙂

katalea7
28. mar 2016

baby mam asi 30 volnych ovu testov One Step.

petkovamiruska
28. mar 2016

Ahojte spolubojovnicky 🙂 na dlhsiu dobu som sa odmlcala 🙂 tak ako je to s vami ? Zadarilo sa niekomu?

janulka_1
28. mar 2016

Baby vidite tam nieco? Neviem kolko dpo som. Robeny dnes z ranneho

kchan
28. mar 2016

@janulka_1 ja tam miestami vidím a miestami zas nie.. neviem či to je len kanalik alebo sa tam niečo črtá alebo len chcem na každom tehu vidieť dve 😮

monika1791
28. mar 2016

@janulka_1 Ja tam tiež miestami vidím čosi🙂 možno je to len kanálik..držím ti všetky prsty aj na nohách :-P

janulka_1
28. mar 2016

@kchan ja som tak nejak na tom podobne, az si myslim, ze si tu druhu mini ciarku sama vsugerujem. Prifavam este jednu foto