Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 No veď stále čakám na teba :-* neboj sa,onedlho sa pridáš..skús testnúť o 2 dni ráno..som zvedavá
@janulka_1 ak ta druha || bola vidiet hned do 5 minut od testovania tak je to tehu |.... ak si ju zbadala az po 10 a viac minutach tak asi skor kanalik... mam s tym zle skusenosti...ja som mala velmi slabych duchov niekolko a nakoniec vzdy prisla MS, bohuzial.. Prajem ti, aby to bolo pozitivne
@janulka_1 netusis ani trochu, kolko dpo by si mohla byt?
Nejaky tien sa tam rysuje, drzim palce, nech zosilnie a je to riadna kolajnica 😉
@janulka_1 silno, silno držím palce 🙂
@miska_hryzka skus robit testy jednou znackou aby si videla ci tmavne 🙂 ale je tam jasna ciarka, aj ovu test tmavne 🙂 drzim velmi palce 🙂
@jaruska18 ďakujem dúfam, že to vyjde :-/
@miska_hryzka musiis verit ze vyjde 🙂 zajtra pozajtra uz bude silnejsia 🙂
@miska_hryzka je tam jasna ciarka,ale Jaruska ma pravdu,testuj tymi istymi testami.
@jaja018 nemusí byť rovnaká, ale aspoň 14 dní by mala trvať.
@monika1791
@kchan
@angela5
@denidi
@senselinka
@kakatulik
@miska_hryzka baby velmi pekne dakujem za podporu, ms sa javy zatial, ze je v nedohladne no uvidime cez tyzden. Jedine co mam tak je sem tam na papieri trosku ruzovucke. Skusim pockat do konca tyzdna a uvidime co potom. Inak by to bol zazrak lebo ff mi ovu neoznacila, no mozno to bude len kanalik s cim sa zatial tak najviac uspokojujem aby som nebola az tak velmi sklamana ked pride ms. Vsetkym vam drzim palce ❤️
Držím veeelmi silno palčeky nech to nieje žiadny kanalik ale riadna koľajnička ✊✊😊
@janulka_1drzim palcek,moc,moc 🙂
@janulka_1 neboj dobre bude 🙂 držím prsty 🙂
@janulka_1 A ides skusit zajtra testnut?Bodaj by tam boli uz kolajnice 🙂
@kchan
@denidi
@miska_hryzka
@rula dakujem baby 🙂
@monika1791 asi nie lebo sme uz mimo a tu nemam kde a s cim testnut, takze az cez vikend budem moct
@kchan nehadz hneď flintu do žita možno motyka vystrelí a práve sa to podarí 😉 držím prsty 🙂
Kiež by, ale mám ten pocit preto lebo mm ich má "strašne málo a ešte aj dosť pomalé" a snažili sme sa tri dni pred ovu a taky matroš pochybujem že vydrží niečo ☹

@monika1791 moja zlata, kiez by som sa uz k tebe pridala ☹