icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

janulka_1
28. mar 2016

@monika1791 moja zlata, kiez by som sa uz k tebe pridala ☹

monika1791
28. mar 2016

@janulka_1 No veď stále čakám na teba :-* neboj sa,onedlho sa pridáš..skús testnúť o 2 dni ráno..som zvedavá

kchan
28. mar 2016

@janulka_1 no tak na tejto druhej fotke tam to "čosi" vidím stále! Držím palčeky nech to je tá vytúžená čiarka a nech silnie 😊😊😊

angela5
28. mar 2016

@janulka_1 ak ta druha || bola vidiet hned do 5 minut od testovania tak je to tehu |.... ak si ju zbadala az po 10 a viac minutach tak asi skor kanalik... mam s tym zle skusenosti...ja som mala velmi slabych duchov niekolko a nakoniec vzdy prisla MS, bohuzial.. Prajem ti, aby to bolo pozitivne

denidi
28. mar 2016

@janulka_1 na tom druhom testiku vidim slabu ciarocku,tak silno drzim palceky 🙂 nech silnie

senselinka
28. mar 2016

@janulka_1 netusis ani trochu, kolko dpo by si mohla byt?
Nejaky tien sa tam rysuje, drzim palce, nech zosilnie a je to riadna kolajnica 😉

kakatulik
28. mar 2016

@janulka_1 tak toto by bol goool!

miska_hryzka
29. mar 2016

@janulka_1 silno, silno držím palce 🙂

miska_hryzka
29. mar 2016

Testik nejak netmavne dúfam, že je všetko v poriadku ☹

jaruska18
29. mar 2016

@miska_hryzka skus robit testy jednou znackou aby si videla ci tmavne 🙂 ale je tam jasna ciarka, aj ovu test tmavne 🙂 drzim velmi palce 🙂

miska_hryzka
29. mar 2016

@jaruska18 ďakujem dúfam, že to vyjde :-/

jaruska18
29. mar 2016

@miska_hryzka musiis verit ze vyjde 🙂 zajtra pozajtra uz bude silnejsia 🙂

kakatulik
29. mar 2016

@miska_hryzka je tam jasna ciarka,ale Jaruska ma pravdu,testuj tymi istymi testami.

jaja018
29. mar 2016

Cakaaam... A som zvedava ci pride mrcha alebo nie. Baby tato drufa faza od ovu po mrchu musi byt vzdy rovnaka?

miska_hryzka
29. mar 2016

@jaja018 nemusí byť rovnaká, ale aspoň 14 dní by mala trvať.

janulka_1
29. mar 2016

@monika1791
@kchan
@angela5
@denidi
@senselinka
@kakatulik
@miska_hryzka baby velmi pekne dakujem za podporu, ms sa javy zatial, ze je v nedohladne no uvidime cez tyzden. Jedine co mam tak je sem tam na papieri trosku ruzovucke. Skusim pockat do konca tyzdna a uvidime co potom. Inak by to bol zazrak lebo ff mi ovu neoznacila, no mozno to bude len kanalik s cim sa zatial tak najviac uspokojujem aby som nebola az tak velmi sklamana ked pride ms. Vsetkym vam drzim palce ❤️

kchan
29. mar 2016

Držím veeelmi silno palčeky nech to nieje žiadny kanalik ale riadna koľajnička ✊✊😊

denidi
29. mar 2016

@janulka_1drzim palcek,moc,moc 🙂

miska_hryzka
29. mar 2016

@janulka_1 neboj dobre bude 🙂 držím prsty 🙂

monika1791
29. mar 2016

@janulka_1 A ides skusit zajtra testnut?Bodaj by tam boli uz kolajnice 🙂

rula
29. mar 2016

@janulka_1 tak sme s Tebou v napati, prajem tucne kolaje. Drz sa !!!🙂

janulka_1
29. mar 2016

@kchan
@denidi
@miska_hryzka
@rula dakujem baby 🙂

janulka_1
29. mar 2016

@monika1791 asi nie lebo sme uz mimo a tu nemam kde a s cim testnut, takze az cez vikend budem moct

zunajda
29. mar 2016

@kchan Ahoj! Testuješ?

kchan
29. mar 2016

@zunajda ahoj, tak ovu už nie lebo už mám po nej, som 5dpo takže aj na tehu je ešte skoro..ale asi ani nebudem testovať lebo viem že tento mesiac tiež nič

miska_hryzka
29. mar 2016

@kchan nehadz hneď flintu do žita možno motyka vystrelí a práve sa to podarí 😉 držím prsty 🙂

zunajda
29. mar 2016

@kchan u mňa sa ovu zas niekde zabudla. Dnes sa ma mm opýtal, kedy už budem tehu...pri prvom a aj druhom tehu sa zadarilo hneď a teraz nič. Aj keď na tehu testoch z minulého cyklu je slabučká druhá čiarka...ms sa však nakoniec dostavila 😭

kchan
29. mar 2016

Kiež by, ale mám ten pocit preto lebo mm ich má "strašne málo a ešte aj dosť pomalé" a snažili sme sa tri dni pred ovu a taky matroš pochybujem že vydrží niečo ☹

kchan
29. mar 2016
kchan
29. mar 2016

@zunajda ale ty mávaš dlhšie cykly nie?