Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik ja viem,ale aspoň lepšejší pocit 🙂
@miska_hryzka 😔 😔 😕 😨 😎 🙂 😀
Ahojte zienky, chcem vas poprosit o radu resp. nazor...posledne 2 mesiace, sledujem ovulaciu pomocou ovulacnych testov, hlienu, pobolievanie vajecnikov... Teplotu nemeriam, pretoze mam velmi nepravidelny rezim. Takze, moj cyklus trva 27 az 28 dni zvacsa. Obcas sa mrcha dostavi aj 25 DC...vo februari ovulacia podla prislusnych sledovanych znakov bola 13-14 DC, a mrcha prisla 27 DC. V marci, ovulacia bola 10-11 DC a mrcha uz prisla 24DC. Je to podla Vas v poriadku ? Nie je to prilis kratka lutealna faza ?? Dakujem 🙂
@miska_hryzka folandrol si mm kúpil, ale k tomu som mu nakúpila ešte kooopec ďalších vitamínov, tak dúfam že u urologa sa nedozvieme nič vážne a tie vitaminy zaberú
@kchan ten folandrol nám moc pomohol ja som dala preč všetky vitamíny a len mm si dával ten folandrol. Ale tak hádam tam nič vážnejšie nebude.
Baby mne sa ta ms nejak nechce rozbehnut ,ani vínko nepomáha vložku mám od rana a len troška krvi. 😒 😒
baby mozem radu po sexiku ostavate nejaky cas lezay na posteli ci je to uplne jedno
@butterfly333 test si si robila?
@maryennn1 nie lebo aj Bt mi klesa na 36,8,dali sme teraz sex no nič a mm vravel že krčok necítil je hore
@butterfly333 hmm, tak to neviem, ešte vydrž a ak nepríde, ja by som skúsila ten test... inak pamätám, že ty mávaš furt so mnou 1 DC 🙂 a ja mám dnes už 2DC
@maryennn1 no ved už dnes som mala byt 2DC len ja tu ms potrebujem lebo v nedelu idem do nemocky a v pondelok ma idu operovat Laparku mi idu robit,porazí manech už dojde lebo to nestihnem
@butterfly333 tak to ti mešká zo stresu, zaručene
@maryennn1 a čo mám spravit aby sa spustila 😒
@butterfly333 podvedomie je sviňa... to si človek nerozkáže... asi si trochu nervózna z tej operácie... mne sa stále stáva, že ak veľmi chcem aby prišla, tak mešká a keď nechcem, ešte aj skôr si príde mrcha jedna potvorná... napr. aj na svojej svadbe som ju mala a to prišla o 12 dní!!!!!!!! skôr 😠 no pochopíš to?
A čo robiť? neviem, skús si pokecať zo svojou maternicou... asi to znie šialene... ale u mňa to funguje, normálne autosugescia vizualizácia je zázračná vec, ak je mrcha fakt blokovaná podvedomím, tak by to malo zabrať 🙂
@maryennn1 no ak by sa ešte dnes spustila tak v pondelok by ma mohli operovat dufam že ano že ma nepošlu domov 😒
@butterfly333 držím palce veľmi
@miska_hryzka gratulujem 💐 drzim palce nech to nie je biochemicke. Ja som netestovala a bolo to biochemicke takze je to jedno ci testujes alebo nie

@miska_hryzka jasneeee,ale tym testovanim výsledok nijak nezmenis.... 😉