Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@dejna20 vino som pila od víkendu no pijem alchemilkový čaj dala som si kupel už je lepšie.
baby mam na vas taku otazocku,je mozne,ze mam dnes 22mm folikul a ovulacny test je stale negativny?
@dejna20 tak dufam a verím, že toto už biochemicke nebude :-/
@lauritka ahoj,bola som na folikulometrii v stredu a mala som na pravej strane dva foliky 15 a 13mm,na lavej strane som mala dva 13mm,dnes som bola zasa a na pravo bol folik 22mm a na lavo bol 15mm,je mozne,aby ten na pravo narastol az 7mm za dva dni a ten na druhej strane len 2mm? a teda aj testy mam este negativne,co obycajne pri takejto velkosi folikulu uz mam pozitivne,hm...som z toho jelen...
@miska_hryzka jeeeej tak toto je fakt uuupleeeee skveleee a uuuzasneeeee 😀 😀 😀
@miska_hryzka no supeeeer krasne tehulkovanie až do konca prajem 😉
@miska_hryzka najkrajsie cisielka na svete 🙂 😉
@denidi no vieees,vsetky vajicka nedozrievaju rovnako....no ale 7mm za dva dni je fakt ze dost....jedine ze by sa z neho robila cysticka z toho clostylu...to by islo dokopy s tym negativnym ovu testom.No ved uvidis ci este vymaknes poz.test....,resp ako sa bude teploty tvarit....a Doktor co na to?
@denidi
@butterfly333
@kakatulik tak dufam dievčatá, že tento test už ma presvedčil, že to nie je biochemicke 🙂
@miska_hryzka ten koment co som si dala hore,mal byt pre teba. 😕 😀
@kakatulik bola som včera kvôli tomu Duphastonu, že či ho brať ďalej alebo vysadiť, urobil sono len ešte nič nebolo vidieť, tak mám prísť o 10 dní a už by ho malo byť vidieť.
@lauritka hm,no tak budem sa teda spoliehat na testiky,ja som predpokladala,ze by mohli byt tak najskor zajtra pozitivne,aj teda podla priznakov,teploty a hlienu,ale ked dnes na mna s takouto velkostou vysiel,tak ma fakt zarazil...no nic,len som sa iui vzdala koli tomu,tak budem cakat,co sa z tohto vyvinie 😕 sak nejake vzruso musi byt,no nie? 😀
@denidi no presne, podla mna skor ten druhy bude smerodatny 🙂
@lauritkatesty myslíš že je blbost ked idem na tu laparku lebo sa nám nedarí,ano mámsvoj vek no nemyslím že 36r je tak vela že som stará a nemám dost života schopných vajíčko tak ako mi to jedna pisala.čo myslíš?? 😕
@butterfly333 nie si stara a blbost to nie je.
@butterfly333 ty ocuvaj....sa zu netotooo...jasne ze nie si stara...do kelu.Tak tych vajicok je menej ako ked sme mali 20,ale raz sa to poradne zu len vykotula....ak si mala HP OK,tak musis produkvat este i kvalitne vajicka.Nepremyslaj tako negativisticky.V pondelok bude laparka auvidi sa co a ako. 😀 😀 😀
@lauritkatesty my tu jedna pisala tuším na stranke IUI že už mám svoj vek a že je to zbytočne blbost ist ns laparku. 😕 😕
@lauritkatesty bodaj by 🙂
@kakatulik ja tak nepremýšlam no to mi tu jedna písala že už mám svoj vek a mám dve deti tak načo idem na laparku a take reči ano HP mám uplne v poriadku ovu pravidelne Bt krasne mávam,tak nemylím že som až taká stara,moja sesternica má 42 a ide teraz v apríli rodit.
@butterfly333 no vidis...hlavu hore ...ja si myslim,ze ta laparka ti ukaze co dalej.Ty si mala zu ai nejednu brusnu OP a tym padom sa ti mohli urobit nejake zrastiky,alebo tak,cize urcita nezakodi,ked ti to tam pozru a trosku prefuknu. 😀 .. v pondelok myslime vsetky na teba.

@butterfly333 skus teplu vanu. Vino si dala cervene? Ja idem v maji az dufam, ze tentokrat to bud vide alebo definitivne nevide 😆😆😆