icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zunajda
2. apr 2016

Môžem spodný brať za pozitivny?

kakatulik
2. apr 2016

@nely459 ano najlepsie vaginalne....a keby sa dalo tak aj neikolko dni potom aspom. 🙂

kakatulik
2. apr 2016

@zunajda noooo skorooooo,vies ked to porovname so zajtrajsim...ale ber.... 🙂

zunajda
2. apr 2016

@kakatulik robila som ho včera pred siedmou...chcela som urobiť neskôr ešte jeden ale zaspala som. Dnes som robila len teraz...skôr sa mi nedalo a už je tá čiarka slabá...teplota klesla

kakatulik
2. apr 2016

@zunajda tak bol najpozitivnejsi asi v noci.Podla teploty uvidis,ale vyzera to ze ovulka prave prebieha,alebo v najblizsej dobe prebehne.Zajtra uvidis podla teploty ci uz stupnes.

zunajda
2. apr 2016

@kakatulik dva cykly po sebe ma strašne bolelo brucho a teraz nič, mám iba výtok a trochu bolia bradavky...žeby zaúčinkovala alchemilka?

zunajda
2. apr 2016

@kakatulik do včera som mala krčok vysoko...teraz je dole

kakatulik
2. apr 2016

@zunajda to moze byt.Alchemilka je zazracna rastlinka 🙂 Ja to mam tiez kazdy mesiac inak.Raz od ovu do ms cely cas boli brucho a prsia a niekedy vôbec,ale vôbec nic.

kakatulik
2. apr 2016

@zunajda tak co sa krcka tyka veru nemam paru,ale to by mohlo tiez znamenat ze ovu uz bola.

jaja018
2. apr 2016

Zeby som raz konecne mala ukazkovy graf? Som zvedava kedy a ci pride mrcha. Minulý mesiac bola letealna faza 12 dni. Mala by byt teoreticky aj teraz taka. Nemylim sa?

kakatulik
2. apr 2016

Nooo 12 dni je minimum.Ideal 14 dni.

lucy717
3. apr 2016

@kchan
@zunajda Baby pijete alchemilku len do ovu? Ci aj potom?

denidi
3. apr 2016

@lucy717 alchemilku len do ovu,lebo potom moze sposobit stahy maternice,co nieje dobre koli pripadnemu uhniezdovaniu 😉

kchan
3. apr 2016

@lucy717 len do ovu, resp len do dňa pozit ovu testu 🙂

zunajda
3. apr 2016

@lucy717 len do ovu

jucka27
3. apr 2016

Ahojte 😊 dnes mam 25 DC. Ovulacia bola cca 15-16 DC a terasa posledné tri dni zhruba 4 dni pred očakávanou mrchou takéto ovu testy 😮. Môže to niečo znamenať alebo je to normalne? Trhu test dnes ráno negatívny 😢. Cyklus mam pravidelný 28 dnovy

kakatulik
3. apr 2016

@jucka27 sprav tehu test a uvidis 😉

jucka27
3. apr 2016

@kakatulik no dnes ráno bol tehu test negatívny :( skúsim ešte o par dni možno je ešte skoro

kakatulik
3. apr 2016

@jucka27 OK.Vies,hladina LH sa moze zvysit a aj par dni pred MS.Ja by som pockala na ms a keby meskala az potom by som urobila testikl 😉

jucka27
3. apr 2016

@kakatulik ďakujem 😊asi budem musieť byť trpezlivá (najradšej by som testovala každú chvíľu 😄 )

janulka_1
3. apr 2016

Takze ms sa vecer rozbehla, takze dnes 2DC?

rula
3. apr 2016
janulka_1
3. apr 2016

@rula nevadi 🙂

monika1791
3. apr 2016

@janulka_1 Už sa rozbehla?Ach jaj ☹ nevadí..ďalší cyklus víde..a to už pôjdete aj na IUI nie?

dejna20
3. apr 2016

@janulka_1 ja by som to brala ako 2dc.

nely459
3. apr 2016

Teraz robeny spodny,vyrazne zbledol tak prebieha ovulka?lebo z toho tretieho od hora som zmatena

denidi
3. apr 2016

@janulka_1 tiez si myslim,ze dnes mozes ratat 2DC

nely459
3. apr 2016

@lauritka pozries sa mi na to prosim?;)

lauritka
3. apr 2016

ale nemaš popis dni, ktory je kedy ? 😀

nely459
3. apr 2016

@lauritka v predchadzajucom som pisala 🙂 ale napisem znova,testovala som kazdy den od pondelka prvy je pondelok a posledny dnesok. Treti zhora je streda myslela som ze bola ovulka ale zase stmavol a vyzera tak ze predvcerom teda. Je to normalne?