Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kukadielko aham no tak urob to sama.. pod grafom si najdi ovulation detector.. tam si klikni a tunig/override..
a bud si tam zaciarkni , aby t to oznacila podla OPK-ovu testu.. alebo hore do kolnk napis den cyklu, kedy bola ovu.
@tamarka9 joj ako si to pekne opisala 🙂 no mne meskaju len 3dni, pocakm do soboty !! nechcem byt sklamana, kamoska mi pisala ze mala este silnejsie bolesti na MS a zu Bola tehulka,,,,ja mam len mierne akoby do bedrovych klbov........ ja do soboty isto iste dostanem, mame fofry a velke stresy v praci tak ked 4dni meskaju este nic neznamena.) 😝 nechame sa prekvapit,,,,,,, budem musiet sa snazilkovat cez ovu aj ked to boli, porad daku polohu 🙂misonar asi, ze ? ufff to je tema 🙂 😝 😀 😀
@lauritka dakujem, uz to funguje 🙂
@kukadielko a co si urobila ?? oznacila sama ci ?
@lauritka ano, den, kedy som mala pozitivny ovu test som oznacila ako ovulacny den cislo 1 a automaticky mi to naskocilo. To znamena podla grafu, ze dnes som len 5 DPO?
@kukadielko ano 5 dpo
@majka_3 samozrejme cakam na krasnu Foto pozitivneho testiku 🙂 ja dnes 37den.............. a este nist 😉 ale uz uz citim, ze do soboty dorazi mrcha ,,,,teda uz citim pekelne dlho, teoreticky mala prist vcera !! tak cakam a cakam ....... tak bud stres, abo sa daco deje ♥♥♥ joj keby sa tak dialo ♥♥♥Bola by najstastnejsia na celom svete ♥♥♥ 😨 😅
@sara32 no mne je veru vtedy misionar najlepsi, lebo sa nemozem absolutne rozhybat, staci ze na WC skocim a uz to zacina boliet...ale mam to po vysadeni HAK, predtym ked som nebrala som nikdy ovu necitila. No tak si mozme po vikende napisat ci ne/prisli, lebo ja mavam presne a v piatok rano cakam, len nebudem na nete lebo idem k nasim, takze na pondelok som zvedava co si popiseme. Ale drzim paste nech nic nic nic nepride 😉
@tamarka9 si Zlata, ja dnes uz ziadne bolesti,,,,,,,len Sem tam pichanie na bokoch....... ja pockam tiez do pondelka, do pondelka sa musi daco stat, bud dostanem ( meskaju od stresu) alebo v pondelok rano testik kupujem ♥snad nedostanem .-))))))))))))))))))))))))))))))) chcem aj ja mat babätko♥ 🙂 😅 hned bude zivot plnohodnotnejsi 😉 😕
@lauritka prikladam svoju zbierku testov - posledny testovny dnes cca 17:00 hod, -15 DC. Myslite, ze dnes je uz dostatocne silna testovacia ciarka?
@pastelka11 est etestni zajtra, ale uz su skoro rovnake...
@lauritka , ale ten "elasticky" hlien teraz nemam, ten by uz mal byt, ci este nie? V predchadzajucich mesiacoch, som ho zvykla mat, ale vtedy som sa este takto netestovala, preto sa pytam, ze pri ako silnych ciarkach sa objavi.
@pastelka11 no nemusis ho stale mat.. hlien sa nemusi presne zhodvoat s ovu, niekedy sa uz v den ovulky kazii
@lauritka dakujem Lauritka, potestujem a poslem fotku
ahojte dievčatá...chvíľu si vás čítam, ale nemám jasno....druhý mesiac neberiem HAK a ms mi v prvý mesiac prišla na 23DC...podľa BT som mala ovu na 15DC...teraz som to skúsila s testami...30.10. som mala pozitívny pekne, no včera bola už testovacia čiarka slabšia...znamená to, že ovu prebehla toho 30.10???? a ešte otázka, možno to vyznie blbo, ale nemám v tom jasno....ak prebehne ovu, či už podľa BT alebo ovu testov, znamená to, že sa uvolnilo aj vajíčko??? ďakujem krásne za odpovede...
@bubu4125 ahoj 🙂 takze ak ti vysiel ovu test pozitivny ( silnejsia ciarka ako kontrolna .. ) ovulacia nastane do 48hodin 🙂 vtedy sa vajicko vykotula z folikulu,,,, a putuje a caka na ''radostne'' spermie..... cize je najlepsie sa milovat v den pozitivneho testu a este +2 nasledujuce dni !! 😝
@pastelka11 no ak vladze mozes.. spermie to ovplivni aj tak najskor o 90 dni ;) tolko totiz trva proces dozretie spermie-spermatogeneza
ahojte zienky,chcem sa spytat,ako dlho ma byt ponoreny test v moci,ci len ponorit a vybrat hned? dakujem 🙂 este len zacinam 🙂
Baby prosím vás, o kolko ma klesnúť teplota ako predzvesť mrchy? 31.10. som mala este vysokú (37,13), potom som merala až dnes a to som mala 36,84. Čiže uz je to v pasé?
ahojte kočky, my snažilkujeme už pol roka a stále nič, tak sa chcem spýtať na vaš názor, meriam BT, dnes je 21DC a včera ovulačný test negatívny, aj ked hlien už bol teraz 3 dni a bolest v pravom vaječníku bola teraz 2dni. môže LH tak rýchlo stúpnut, aby sa mi to za 2-3 dni ukázalo pozitívne ?? http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

@lauritka ja si cas nezadavam, automaticky mi to tam hodi cas, ked zadavam. Teraz som si to pomenila na rovnaky a nic mi neoznacilo. A sama si to oznacit neviem 😒