Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty ahojcek prosím pomoc 😊chýba mu ešte že? Voľakedy bola ovu 20DC minulý mesiac 16DC a dnes som 14dc.
Dakujeeeem
@hennyinnsbruck podľa mňa je pozitívny ;)
@hennyinnsbruck je pozitivny. uvidiš ešte zajtra, je mozne ze bude ešte silnejši, ale nemusi byt. snazit mozte 🙂
Dievcata nemate niektora skusenost so skratenou lutealnou fazou?? Vzdy som ju mala min.12dni,od porodu styri cykly vzdy 12dnovu,minuly cyklus sa objavil na 11dpo hnedy vytok potom prisla ms na 13dpo.tento mesiac som mala spinenie 7dpo az 9dpo a na 10dpo prisla mrcha.
@evinqua hm to je zaujímavé, to akože máš aký dlhý cyklus?? po ms máš na koľký den ovu?? a potom po ovu máš na 10 den ms?? či som to zle pochopila?? no na úpravu cyklu je dobrá alchemilka, vitex jahnačí alebo homeopatika luteinum a foliculinum jedno je pred ovu a druhé po ovu. a ak sa to neupraví tak nanšítíviť dr. a ešte ma napadlo baby to spomínali gynex kvapky možno to skúsiť. no ja tiež neviem. ja 3 mesiace po potrate ovu na 14 max 16DC a potom ms na 28DC a teraz ovu testy som si síce nerobila ale ms mi meškala 5 dní no a teraz tiež neviem robila som si ovu testy ale len do 16DC a čiarka taká slabá, že ju bolo ledva vidieť takže vôbec neviem či som mala ovuláciu a doteraz bolo všetko ukážkové aj ms mám 6 dní stále krvácam a potom siedmi špin a už nič. tiež je to čudné 😕
ešte aj vitamin tušim B6 zvykli brat na tu lutealku
@lauritkatesty testovala som....posledné dva robené o 16:30 a 18:30
@zunajda nič uz je vsetko slabšie 🙂 cize ten vrchny bol pozitiv. včera 🙂
@lauritkatesty už asi bola aj ovulka...takže je zbytočné sa snažiť 😣
@zunajda len sa snaz my sme sa snažili tri dni pred plodnymi dňami a potom deň po plodných dňoch a vyšlo. Mozno motyka vystrelí 😉
@zunajda ?? ved len včera bol ten pozitivny nie ?
@matilda72 Cykly mavam 30dnove.ovu na 17.,18.den.pred tehotenstvom som tak tiez mala ovulku a otehotnela som na prvy sup,ani testy som nerobila,ovulku citim.teraz po porode robim aj testy a stale sa potvrdi ovulacia aj bazalku meriam. Mozno je to len vykyv z velkeho snazenia ;).ak sa to zopakuje dalsi cyklus urcite pojdem k dr.
@evinqua možno hej ja napríklad nemám, žiadnu pms a ani ovulku necítim, ani hlien som si nemohla odsledovať lebo sme sa milovani dosť čast. resp. na,9DC, 10DC, 12DC,14,1517 DC a ovu testu som si robila na 12,13,14,15DC a bol negat. takže ani neviem či ovu vôbec prebehla 😀 lebo teplotu si nemeriam ani krčok si nesledujem takže bude to prekvapenie ak ma nebudú bolieť prsia, a nebude ma bolieť brusko tak to asi zase nevyšlo, po potrate sa snažíme len druhý mesiac takže to tragicky neberiem aj ked by som som bola rada ak by to vyšlo. bolo by to také ideálne, už nebudem na úrade práce 😀 bude to práca aj pre tehuľku a šéf je super povedal, že to je robota aj počas materskej takže je to ideálne, domček zachvíľku prerobený v lete sa budeme asi sťahovať a ak by som bola aj tehu tak to by bol vrchol šťastia 😀 ale asi všetky to poznáme, že ideálne podmienky neznemená tehotenstvo a // 😉 😉
@lauritkatesty áno...viem,že ovu býva od 12-48 hod od pozit.testu...alebo sa mýlim?
@kchan
@lauritkatesty ďakujem kocky 😊
@lauritkatesty ano pyridoxin som sa niekde focitala
Baby v noci prisla mrcha ☹ mam to zaznacit ze vcera alebo des?
@denidi práveže poovulačné by mali byť :D už som debil sama zo seba fakt :D aj som sa cítila predvčerom že to dostanem a nič, práveže teplota mi len stúpa 🙂 okolo 20dc som sa vykašlala na testy a čakala som už len na mrchu, lebo tento cyklus mám brať zase clostyl, tak ani som neriešila v podstate či bude dačo, lebo potom ma bude kontrolovať dr :D
tehu test som neskúšala ešte lebo šak je to málo a ked som si nebola istá či bola alebo kedy bola ovu je to hovadina aby som ho robila :D
inak som si všimla ty máš už nový cyklus? :( ideš ešte do toho s tým clostylom čo sme sa bavili?

@manamani1 v tejto lekárni sú veľmi ochotné baby a ochotne odpovedia na otázky: www.lekarenpridivadle.sk ale sú aj na facebooku https://www.facebook.com/Lekarenpridivadle/