Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Tak potom to zo včerajšieho mohlo klapnut
Baby ja asi tomu dobre nerozumiem ked robim ovu testy kedy sa treba snazit ked su dve ciarky rovnake alebo az ked bude iba jedna ta kontrolna dik za odpovede
@maminka12345 keď sú obidve čiarky rovnaké teda kontrolná aj testovacia, znamená to že s najväčšou pravdepodobnosťou dôjde k ovulacii do 28hodín tj dvoch dní. Preto je dobré snažiť sa už v deň pozitívneho a samozrejme aj po ňom lebo aj spermoškam niečo trvá kým dorazia do cieľa 😉😉
@maminka12345 pardon za preklep, do 48hodín som chcela napísať 😁
@kchan toto je asi este dost bleda vsak?
@maminka12345 to je ešte dosť bledé, skús večer 😉 ale inak mne tieto testy vôbec neukazovali pozitívne testy... 😮 ak meriaš bt tak to ti najlepšie potvrdí ovulku
@kchan
@lauritka ahojte dievčence. Dnes bol ovu slabší. Takže pravdepodobne ovula bola, ma včera aj pichalo vo vaječníku tak divne
Snažili sme sa predvčerom a včera večer. Dnes nebolo času no uvidíme...
Nezvyklo ma pichavat vo vaječníku aspoň nie tak ako včera. V utorok mi ambulantne prezreli priechodnosť vajcovodov ktovie či to bolo tým.. 😊
Ešte som sa váš chcela opýtať, či pijete alchemilku, niekde som to tu čítala a dnes som bola v lekárni a bola tam alchemilka obyčajná aj zltozelena, tak či neviete poradiť, ktorú treba kúpiť?
Prosím Vás kedy je to najlepšie robiť ovulačné testy? Myslím hodiny počas dňa, ráno viem že nie ale kedy je t najlepšie? Ovplyvňuje výsledok ešte niečo, myslím čo nejesť a nepiť pred tým?
A ako to je s teplotou???nemam moc casu tu prezerat prispevky kolko ma byt teplota na splodenie mimina?nikdy som to nerobila nejak som sa tomu nevenovala dakujem za odpovede
@noemi1988 naj medzi 10-22hodinou predtým aspoň na 2hodiny obmedziť tekutiny ☺
@maminka12345 teplota ti to nepovie.. az PO ovulke sa ti zdvihne a tym sa potvrdi, ze prebehla.
na predikciu ovulacie su vhodne prave ovulacne testy, ktore ju predpovedia vopred, ,cize mas casovy limit cca 2-3 dni na snazenie
@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne
Ahojte baby 🙂
Prosím vás dá sa na ovulácie testy spoliehať? Druhý cyklus testujem. Minuly stále neg. ale ovulka podľa lekárky bola a tento cyklus... Vlastne dnes mi klesla teplota a aj hlien mám plodný aj podbrušku ma boli. Čiže ovulka je tu a dnes 3 ovu testy negatívne ☹ som z toho jeleň. Poradíte?

@ria294 Noo teplotu mas peknu, neskusis test? Ono spinenie sa vraj nepocita ako ms. Ja som dnes teplotou klesla dole