Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kakatulik používam women secret, tekutiny samozrejme obmedzujem, a testujem vždy okolo 15 hod. nepodarí sa vždy presne. Cykly mám nie vždy rovnaké niekedy 33-38 dňové. Ale to už je u mna úspech lebo ja som mala strašne nepravidelne. Začínam merať cca od 10 dc. Asi sa budem aj najďalej držať starej dobrej BT 🙂
@minnehaha2005 zajtra a pozajtra
@lauritka aka ma byt teplota po ovulke alebo ako to je lebo test bol aj dnes slabsi a teplotu mam 37,2
@maminka12345 uz mas taku vysoku ? 🙂 a predtým boli ake, to sa tvari ako po ovulke... kedy si vlastne mala ten uplne pozitivny, včera ?
@lauritkatesty praveze ani jeden ale akurat citam ze merat sa ma rano po prebudeni a to som vtedy nemerala tak to bude asi tym 🙂
@maminka12345 aha 😀 no jasne. to musi byt pravidlne a hed po prebudeni rovnaku hodinu
@lauritkatesty tak rano zajtra vyskusam 😂😂😂😂
@dejna20 no ukázali ako ukázali, robila som si ich od 11dc až ked bola čiarka skoro rovnako silná dalej som netestovala takže ktohovie ale tento cyklus bol veľmi divný nič aj na 15dc ked bola čiarka ako tak silná ale teraz ako v 10dc proste som musela veľmi dlho čakať kým sa niečo ukázalo tak som potom na to kašlala 😀
@lauritkatesty co povies este chyba??alebo to uz mozem brat za pozitiv ten posledny
@maminka12345 no este chyba
@korytnacka1981 u nás je jedna rodinka a máme aj čierne bociany, každý den ich stretám tak by mi mohli niečo maličké priniesť 😀
@matilda72 akurat prileteli, znak toho, ze sa uz musi zadarit 🙂
@minnehaha2005 mne sa zda 14DC sa mi zda tmavsia ako 15DC.

@kakatulik jaj aha zas niečo nové sa dozvedám 🙂 ale problém je v tom že testujem už 8 dni a stále neg. Asi to neplatí na každú ženu, alebo na mna 🙂 budúci cyklus idem na folikulometriu tak uvidím ako to s mojou ovulkou vlastne je