Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty ja som z toho uz asi uplne vedla 🙂
@maminka12345 prečo ? 😀 ved to je jednoducha, mas pokope cely graf ?
@lauritkatesty nie lebo som zacala merat az na 14ty den sledujem tu baby ako to zapisuju takze az buduci mesiac ak nahodou nic z tehu 🙂
@maminka12345 jaj aha 🙂 ale predtým boli menšie jo ? teraz uz sa drzis či
Nie takto vod 12dc si robim ovu testy negat az na 14 dc pozit a teplota 36.8 stale tak mam teraz take divne pichanie v podbrusku stale tak neviem 🙂
@maminka12345 a kolko dni sa ti uz drzi hore
@lauritka 5 den
@maminka12345 jaj tak to ešte času dost 🙂
@lauritka joj to ano 🙂 a tak mozno sa zadarilo uvidime 🙂
@lauritka ach jaj ja mala 14DC Pozitívny ovu dnes som 20DC a toto teraz... Čo toto? Na ten 14DC ma aj do vaječníku Pichalo.. No ja som z toho jeleň 😂
@hennyinnsbruck zeby tehu?...to by bolo este skoro....nemasPCO?
@kakatulik ahoj ďakujem za reakciu... Nie pco nemám mala by som Byť dnes 6dpo. Hmmm divne veru...
@hennyinnsbruck alebo zeby este ovulacia nejaka oneskorena z duruheho vajka...ved uvidis.Merias BT?
@kakatulik nie nemeriam... Tento mesiac mi prezreli vajcovody ambulantne ktovie či to má s tým nejaký súvis.. Ale tak keď ovu test ukazuje takto pre istotu sa posnazime zajtra 😊
@hennyinnsbruck ved hej,ale skus zajtra len tak pre srandu zmeat.
@kakatulik čo mám skúsiť pre srandu? Skúsim ráno ovu na tehu by bolo asi skoro...
@hennyinnsbruck nooo zmetat BT
@kakatulik a nie je to zbytočné keď ju nemeriam celý mesiac?
@hennyinnsbruck tak nooo jeby bola dole,znamenalo by to,ze ovulka este len pride a keby ze hore,tak by ten pozitivny ovu test znamenal nieco ine.
@kakatulik a taaak ok ďakujem za vysvetlenie.. 😊
@hennyinnsbruck ahoj fiha to je zvlastne a 14 dc bol uplne top pozitiv ?
a čo hlien ?
@lauritkatesty hlien je troska ale nič extra... Tu je ten zo 14DC podľa mňa Dnešny je silnejší
@lauritkatesty
@hennyinnsbruck ze ta tak napadlo testovat....tie medzi tym boli ake?

@maminka12345 ahoj, tak ona sa drzi vyssie ako pred ovuláciou.. ta hodnota nemusi byt stale rovnaka, dolezite je, ze je hore :-P aj male skoky mozu byt