Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@buckeye...to si mala tolko pozitívnych ovu testov?
Prosim.testujem ovu prvi krat. Vcera 7 dc bieli jak sneh dnes vizera takto. Vcera som testovala okolo 16,00 nepila som 2 ⌚ pred tym ale ani na vc som nebola lebo som sa bala ci nieco potim vycikam.dnes som tiez nepila snad aj 3 hodiny a na vc som bola.reku nieco len cvrknem.mozem mat uz taku ciarku??? Som zvedava kedy bude ovu.
ahojte, ak by ste to tak mali odhadnut cca 🙂 asi po kolkých dnoch po prvom dni alebo poslednom menštruacie pride ovulaciu ?
@1zuzuska1 ako u koho podla toho aký je tvoj cyklus,ja mávam ovu okolo 16Dc.
@foxinecka888 toto nie su Vysoke Tatry. Toto iba mala hornina. Uplne normalne. Tak sanca tu je stale kedze este nedorazila ms,ale zacala si merat neskoro. Po ovulke je vzdy teplota hore.Uz ti nezostava ine ako cakat. Ake dlhe mas cykly?
@kakatulik 28 dnové mám, však moja chyba začala som neskoro 🙂 nevadí počkám či sa teda MS uráči. Len ma to zmiatlo trochu tie teploty lebo dnes som mala dostať a 37,1 tak som sa opýtala čo mi na to poviete. Ďakujem krásne za vaše rady.
@foxinecka888 tak to zatial na ms nevyzera. Uvidis zajtra. Drzim palceky😀
Dievčatá, ktoré ovu testy odporúčate?? Nikdy som žiadne neskúšala... Rozhodujem sa medzi testami a mokroskopom
A je tu noekto,kto si meria BT a robi na smeny?? Je to vôbec možné??
@butterfly333 dakujem 🙂 som.chcela tak.zhruba vediet ci to je jiekto uprostred cyklu alebo dajak.koncom 🙂
Prosím máte niektorá skúsenosti s čistou materskou kašičkou ??
@lauritkatesty aahoj tak teplotu mam stale rovnaku 36.8 taka sa drzi az do doby menstruacie po ovulke?

Babule tak co myslite, je ten druhy od vrchu pozitivny?