Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@hennyinnsbruck hmm tak ešte moze byt aj taky pripad, ze bol sice vrchol ane nepraskol vtedy folikul, ovulacia neprebehla a prišiel este jeden vrchol.. na tehu sa mi to zda skoro taky pozitivny uz na 6 dpo..
skoda ze nemerias, tam by sa to ukazalo ze co je vlastne vo veci..
nemali by vychadzat takto hore -dole pozitivne 🙂
@lauritkatesty ešte ma napadlo na 12DC ako som bola na vyšetrení mi vravela ze z pravého bude ovula. 2dní nato ten test aj pichanie vo vaječníku.... Divne divne no nechám to tak Zajtra sa posnazime Ešte aj testnem zajtra ovu test... Budúci piatok budú výsledky z hormon profilu tak uvidíme či všetko je ok
@hennyinnsbruck jj skus aj zajtra no je to zaujimave. 😕
@lauritkatesty skúsim ozvem sa potom 😊
@lauritkatesty
@kakatulik
Bre ránko tak heny sa nudí skoro ráno oba TESTY som namočíla 😂tehu samozrejme nič a na ovu už ani tmavšia nevie byť. Už pri namáčani šla von... Ach jaj prečo to neni tehu test 😂
@hennyinnsbruck ved ides mat ovulku,tak sa tes zeno.A BT si zmerala? 🙂..tak ale rano by sa ovu hned robit nemali,lebo tam je tych hormonov nazbieraných z celej noci...V kazdom pripade snazit,snazit,snazit!!!!
@kakatulik tiež si myslím že až teraz bude ovula. Nieee dnes som spala u môjho a nenašla som teplomer 😂😂😂ale ráno sme sa posnazili aspoň 😃
@kakatulik viem ze ráno by sa nemali ovu robiť až po 10hodine. Keď bol ovu včera pozitív dnes by mala byť ovu ak bude 😃
@hennyinnsbruck supeeeer,cize sme zvedave na vysledok 😀
@kakatulik aj ja 😂ale už som popravde znechutena z toho snaženia.... Dúfam budú dobre spravy budúci piatok na klinike. Ak povedia ze sme zdravý nebudem testovať kašlem na to. Nechám tomu 2roky potom pôjdeme na umelé... Do mojej 35ky to hádam dáme 😂😂
@hennyinnsbruck od pozitívneho by mala prist ovulka do 48 hodin,ale moze aj skor,cize ste sa super trafili.A ak sa bude dat,zmeraj zajtra teplotu.
@kakatulik oki dnes pôjdem pojdem teplomer kúpiť 😃😂
@hennyinnsbruck hlavne nech je digitalny 😉
@miska_hryzka..,.aaa ty nam ako pokracujes?
@kakatulik bola som v pondelok na kontrole fazulka má 3mm končila som šiesty týždeň len ešte neboli srdcove odozvy, tak idem znova v stredu na kontrolu 🙂
@miska_hryzka jjjj 😵 😵 😵
@minnehaha2005 preco si myslis,ze si 4DPO?
Baby ako sa dá predlžiť luteálna fáza? Mzslím, že je nemám dostatočne dlhú. Vdaka
@wingsseven pyridoxinom.
@hennyinnsbruck tak to bude ovulka
@kakatulik kedy začať a v akej dávke? pls
@wingsseven to je jedno kedy ,zacala by som dávkou,ktrou odpoucaju na kabicke a ak sa nic nezmeni povedzme po jednom cykle,tak by som ju zvysila.
@wingsseven ja som zacala teraz pred tyzdnom, davam si 2x20mg tbl.na krabicke pise 1, ale predavkovanie nehrozi pri takejto davke este,tak som dala dvojitu davku, citala som, ze niekto aj 100 bral.zacala som druhy den cyklu
@kakatulik lebo ten 15dc bol v nedelu 🙂
@lauritkatesty ahoj, vsimla som si, ze predavas tehu testy ako mam aj ja doma 🙂 tak sa ta skusim opytat, nevies nahodou na kolky den dpo zvyknu nieco ukazat? ja som sice este len10 dpo ale uz asi 4 dni mam pocit ze by som zas mohla byt tehotna ale na teste dnes ani naznak. predtym som testovala inymi testami takze tieto nepoznam, tak zistujem 🙂

@kakatulik no minulý mesiac tiež to tak bolo ze len tak testnem a bum brutal pozitív to bolo tuším na 16DC. Ovulu som zvykla predtým mávať tak na ca 20DC. Tak potešilo 😂
Tie medzitým neboli úplne slabé ako máva veľa Báb (čo som videla tu na foto) tak asi dnešný bude ten pravý pozitívny
Už som si robila nádeje že sa mi Cyklus skrátil 😞