icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

hennyinnsbruck
13. apr 2016

@kakatulik no minulý mesiac tiež to tak bolo ze len tak testnem a bum brutal pozitív to bolo tuším na 16DC. Ovulu som zvykla predtým mávať tak na ca 20DC. Tak potešilo 😂
Tie medzitým neboli úplne slabé ako máva veľa Báb (čo som videla tu na foto) tak asi dnešný bude ten pravý pozitívny
Už som si robila nádeje že sa mi Cyklus skrátil 😞

lauritkatesty
13. apr 2016

@hennyinnsbruck hmm tak ešte moze byt aj taky pripad, ze bol sice vrchol ane nepraskol vtedy folikul, ovulacia neprebehla a prišiel este jeden vrchol.. na tehu sa mi to zda skoro taky pozitivny uz na 6 dpo..
skoda ze nemerias, tam by sa to ukazalo ze co je vlastne vo veci..
nemali by vychadzat takto hore -dole pozitivne 🙂

hennyinnsbruck
13. apr 2016

@lauritkatesty ešte ma napadlo na 12DC ako som bola na vyšetrení mi vravela ze z pravého bude ovula. 2dní nato ten test aj pichanie vo vaječníku.... Divne divne no nechám to tak Zajtra sa posnazime Ešte aj testnem zajtra ovu test... Budúci piatok budú výsledky z hormon profilu tak uvidíme či všetko je ok

lauritkatesty
13. apr 2016

@hennyinnsbruck jj skus aj zajtra no je to zaujimave. 😕

hennyinnsbruck
13. apr 2016

@lauritkatesty skúsim ozvem sa potom 😊

zunajda
14. apr 2016

@kakatulik aj on povedal,že mi nechce už dávať každý cyklus vyvolávačku ...nejak to vydržím a po HP budem mudrejšia

@buckeye nedal mi vyvolávačku, mala som predchádzajúce cykly až tri.

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@lauritkatesty
@kakatulik
Bre ránko tak heny sa nudí skoro ráno oba TESTY som namočíla 😂tehu samozrejme nič a na ovu už ani tmavšia nevie byť. Už pri namáčani šla von... Ach jaj prečo to neni tehu test 😂

kakatulik
14. apr 2016

@hennyinnsbruck ved ides mat ovulku,tak sa tes zeno.A BT si zmerala? 🙂..tak ale rano by sa ovu hned robit nemali,lebo tam je tych hormonov nazbieraných z celej noci...V kazdom pripade snazit,snazit,snazit!!!!

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@kakatulik tiež si myslím že až teraz bude ovula. Nieee dnes som spala u môjho a nenašla som teplomer 😂😂😂ale ráno sme sa posnazili aspoň 😃

kakatulik
14. apr 2016

@zunajda ved jasne. Mna iba zaujima,ci ty nieco uzivas,myslim nejake doplnky. Niektore davaju hormonakny stav celkom oekne dokopy.Je to ale beh na dlhsie trate.

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@kakatulik viem ze ráno by sa nemali ovu robiť až po 10hodine. Keď bol ovu včera pozitív dnes by mala byť ovu ak bude 😃

kakatulik
14. apr 2016

@hennyinnsbruck supeeeer,cize sme zvedave na vysledok 😀

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@kakatulik aj ja 😂ale už som popravde znechutena z toho snaženia.... Dúfam budú dobre spravy budúci piatok na klinike. Ak povedia ze sme zdravý nebudem testovať kašlem na to. Nechám tomu 2roky potom pôjdeme na umelé... Do mojej 35ky to hádam dáme 😂😂

kakatulik
14. apr 2016

@hennyinnsbruck od pozitívneho by mala prist ovulka do 48 hodin,ale moze aj skor,cize ste sa super trafili.A ak sa bude dat,zmeraj zajtra teplotu.

hennyinnsbruck
14. apr 2016

@kakatulik oki dnes pôjdem pojdem teplomer kúpiť 😃😂

kakatulik
14. apr 2016

@hennyinnsbruck hlavne nech je digitalny 😉

kakatulik
14. apr 2016

@miska_hryzka..,.aaa ty nam ako pokracujes?

miska_hryzka
14. apr 2016

@kakatulik bola som v pondelok na kontrole fazulka má 3mm končila som šiesty týždeň len ešte neboli srdcove odozvy, tak idem znova v stredu na kontrolu 🙂

minnehaha2005
14. apr 2016

Tu su moje, dnes 4 dpo

kakatulik
14. apr 2016

@miska_hryzka jjjj 😵 😵 😵

kakatulik
14. apr 2016

@minnehaha2005 preco si myslis,ze si 4DPO?

wingsseven
14. apr 2016

Baby ako sa dá predlžiť luteálna fáza? Mzslím, že je nemám dostatočne dlhú. Vdaka

kakatulik
14. apr 2016

@wingsseven pyridoxinom.

lauritkatesty
14. apr 2016

@hennyinnsbruck tak to bude ovulka

wingsseven
14. apr 2016

@kakatulik kedy začať a v akej dávke? pls

kakatulik
14. apr 2016

@wingsseven to je jedno kedy ,zacala by som dávkou,ktrou odpoucaju na kabicke a ak sa nic nezmeni povedzme po jednom cykle,tak by som ju zvysila.

evinqua
14. apr 2016

@wingsseven ja som zacala teraz pred tyzdnom, davam si 2x20mg tbl.na krabicke pise 1, ale predavkovanie nehrozi pri takejto davke este,tak som dala dvojitu davku, citala som, ze niekto aj 100 bral.zacala som druhy den cyklu

minnehaha2005
14. apr 2016

@kakatulik lebo ten 15dc bol v nedelu 🙂

kamed
14. apr 2016

@lauritkatesty ahoj, vsimla som si, ze predavas tehu testy ako mam aj ja doma 🙂 tak sa ta skusim opytat, nevies nahodou na kolky den dpo zvyknu nieco ukazat? ja som sice este len10 dpo ale uz asi 4 dni mam pocit ze by som zas mohla byt tehotna ale na teste dnes ani naznak. predtym som testovala inymi testami takze tieto nepoznam, tak zistujem 🙂

jaja018
14. apr 2016

@kamed ja som pred tromi rokmi kupovala od lauritky tehu testy a // som mala 7DPO sice druha bola slavucka ale kazdym dňom silnela. Podla mna 10-12 DPO uz urcite ukazu....