Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@janulka_1 36,6 je tvoja poovulacna? Ak nie,tak mohla prebehnúť na 7dc,čo sa stáva, že príde skôr..cyklus potom bude do tých 21dni...ale neberiem nič jo?
@janie7 Áno veď jeden deň pozitívny to stačí
@lauritkatesty Vdaka za megarychlu odpoved. Ma to dost zmiatlo, kedze na testoch bolo napisane, ze ovulka ma byt do 24-48 hodin, cize som ratala, ze este den po tom pozivnom teste, bude aj nasledujuci pozitivny. Ale moje telo si so mnou robi co chce, takze sa uz radsej nedivim nicomu 😉
@janie7 No hormón je hore pred ovuláciou,potom už klesá a vtedy práve prebehne ovulka.
@lauritkatesty Dakujem 🙂
@lauritkatesty krasny testik a vecer plny romantiky 🙂 😉
@denidi neviem no, drahy v praci do 22.00.. potom neviem ci nebude unaveny, ci nebude lepši rano ale to je zas zaspaty 😀 oh strašne toto
@lauritkatesty 🙂 🙂 🙂
@lauritkatesty žeby zas pozitívny test?
@zunajda zase ? 🙂 a teplota ako ?
Teplota dole..... 36,1
@lauritkatesty dnes mám plodný deň podľa Jonáša ... uvidím či bude niečo večer...mm je unavený 😕
nevie co to je,ale neda sa mi sem z môjho PC nic pridat.Kopne ma to hned na pvu stranu.
tak hlavna vec,ze teraz sa podarilo.
@zunajda...cize ovula sa blizi....namiesaj tvojmu nejaky elixir mladi a unava je prec.
@zunajda stači potom aj zajtra.. aj moj bude unaveny z prace hmmm... takze asi rano ho znasilnim predtým ako vstane..
my sme vzdy robili chybu ze rano sme sa na to vyprdli, asi treba zmenit taktiku 😀
ze vraj rano su šikovnejšie spermoše 😅
@lauritkatesty zajtra a v nedeľu ide do roboty na 5:00
@lauritkatesty
@kakatulik zajtra by mala teplota stúpnuť,či?..teda ak test je pozitívny
@kakatulik mne stupa az dva dni po pozitívnom vacsinou
@zunajda som chcela oznacit 😝
@janulka_1 pisala som ti vyššie, ci 36,6 je este predovulacna ?? ja mam sem tam tiez taky kratši cyklus.
@lauritkatesty to nevadi.Aj ja sa rada podelim.Aj mne stupne ozaj vyssie az na treti den.KTovie preco to tak je?
@kakatulik tak ked počítame ze ovulka moze byt az za tych 48 hodin po pozitívnom a este kym sa teplota spamata na zvyseny progesteron...
@lauritkatesty ak pozeram minule grafy tak 36,6 je poovulacna a pred ovu 36,1-36,5/6. Nic neberiem len meriam kazde rano bt, nie som ani chora, spim dostatocne a ani teplo v izbe nemame. Nerozumiem tomu
@lauritkatesty
@kakatulik zas idem byť ako na ihlách...a to som sa tešila, že sa mi skrátil cyklus

@kakatulik nemyslim si, ze hned po ms