icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kakatulik
18. apr 2016

@zunajda to je jedno. Ty vies ze to bolo tak skoro a to staci. Hlavna vec ze bola ovulka a ako vidim,tak ste sd poctivo snazili. Uz si len pockat na vysledok. Drzim palceky.

zajo45
18. apr 2016

Mam zvyšné ovulacne testy. Viac IP

nika_ka
18. apr 2016

Bab, čo hovoríte na tento?

buckeye
18. apr 2016

@miska_hryzka uf, clovek aj vie, ci ma robit, ked ho prehana z crevnej virozy, ale v tomto pripade, neviem, drz sa, mne zacinaji ustupovat tie krce, uz posledne 2-3 noci som ako tak spala, i ked cez den to sem tam este citim 🙂

sonaja
18. apr 2016

Dievcata prosim o radu.prvi krat testujem.testy su 8,9,10,11, - 13,14 den cyklu a ciarka nikde. Hlien vcera ziadny.dnes trosku vecer taky ako ma byt.myslite ze este bude ovu??? Ďakujem veľmi pekne

sonaja
18. apr 2016

Zabudla som...poradie z peava do lava

kakatulik
18. apr 2016

@sonaja jasne ze moze byt.Len treba testovat priblizene v tom istom case a hlavne pred tym nepit,ale to asi vies.

sonaja
18. apr 2016

@kakatulik jasne.nepijem aspon 2 hodiny.testujem medzi 16-18.00. Neviem ci je potrebne urcite mnozstvo mocu alebo len skratka na namicenie mizno 1 dcl.a mavam zhruba 28 dnove cykli ale obcas sa posunie o 2 dni neskor. Tak neviem.od novembra som mala neviem.isto ale dajme tomu 28, 26,28,30,28,28

kakatulik
18. apr 2016

@sonaja no vies s tym mnozstvom to je tak.Ak si tie dve hodiny ani necikala,tak je mnozstvo jedno,le aj si cikala a test spravis pol hodinu potom,tak koncentracia hormonu v moci byt logicky velmi vysoka nemoze,

sonaja
18. apr 2016

@kakatulik nie nie rozvacsa tak ze sa napijem doc10 min idem na vc a este stale mi ostava 110 minut 🙂

kakatulik
18. apr 2016

@sonaja tak to by malo stacit.Ved sama vidis ci je moc koncentrovany,alebo bledy.Bolo by fajn,keby si merala BT.Ta by ti ovulku potvrdila aj keby nebol poz.ovu test.Inak este sa mohlo stat,ze si pozit ovu test nevystihla a ovulka bola skor.

sonaja
18. apr 2016

@kakatulik no podla hlienu ktory som sledovala od toho dedembra mi vychadza na ten 15 den zhruba a aj teraz zaxina byt taky akoc ma byt.no len ma metu tie testy.na meranie teploty nemam nervy ani chut ani cas rano o 5,00 a v vikden zase nevstaavam tak skoro.tak to by bola blbost bez vikendu

sonaja
18. apr 2016

@kakatulik no na 8 den bola najsilnejsia ta ciarka na teste ale nie taká aako ma byt.neviem uvidim co z roho.zacinam citit aj vajeecnik tak snad z toho cosi bude

kakatulik
18. apr 2016

@sonaja ja si ale myslim ze to este len pride.Testuj este par dni.

jaja018
19. apr 2016

Skoda ze som nerobila test aj pred par dnami ☹ ale myslim si ze ovu este nebola...
A mozem mat dnes preto taku vysoku teplotu lebo ma boli hrdlo? Predvcerom som jedla studene a vcera vecer ma uz boleloooo hrdlo a dnes este stale boli ☹

kakatulik
19. apr 2016

@jaja018 urcite moze.

leon69
19. apr 2016

Ja som si stiahla do mobilu aplikáciu menstruacny kalendár a tam mi aj ukazuje ovu a plodné dní

lilianka414
19. apr 2016

@leon69 ja tak isto to mam stiahnute

mia295
19. apr 2016

@denidi @lauritka baby čo mi prosím vás poviete na toto? ja som z toho už na prášky :D ako dlho môže trvať LF?

kakatulik
19. apr 2016

@mia295 nuz,ale podlagrafu este nie je dlha....

mia295
19. apr 2016

@kakatulik dnes je 12 DPO nie?

kakatulik
19. apr 2016

@mia295 podla grafu ano.Ved to je OK.LF by mala trvat priblizne tych 14-16dni.

mia295
19. apr 2016

@kakatulik vieš mne už z toho šibe, lebo som 44 DC, to ide pekne na hlavu ked každý deň čakáš mrchu :D

mia295
19. apr 2016

@kakatulik ahaa, ja som si myslela že 10-12 🙂 teda že teplota by mala o dosť klesnúť 🙂

kakatulik
19. apr 2016

@mia295 to chapam ze to ide na nervy...ale v tomto pripade by to malo uz co nevidiet prist.
Potom by si mala klesnut.Hormonalny profil mas OK?

mia295
19. apr 2016

@kakatulik podľa doktora mám všetko OK, on sa bál že neovulujem, takto to dopadá vždy ked neberiem duphaston.. teda taký dlhý cyklus... ale asi prvý krát čo si meriam teplotu mi ukázal že bola ovulácia... jediné čo ukazuje že to má prísť že ma neskutočne bolia prsa a som vyhádzaná ako pubertiačka :(

denidi
19. apr 2016

@mia295 graf je dlhý,moja úplne ta chapem,ja som dnes 14 dpo a 31 DC a už mi to ide na nervy,lebo viem že zasa nič ,tak nech už sa pustí,ale zajtra mi príde,lf proste nepustí,ja ju mám vždy 14 dni a na 15 ty pride ms,vyzerá,že aj ty máš aj lf v poriadku,ovulka bola,takže tešme sa...testik si nahodou neskusala,či necakas ms zbytocne?

mia295
19. apr 2016

@denidi nerobila som si, lebo sme to neriešili nejako, nechcelo sa nám.. a ovulku mi vypočítalo v pondelok, bola v štvrtok takže celé zle... v ten pondelok som sa dorevala, že ked sa nesnažíme tak ovulujem, no celé nahovno, a už som bola spokojná že bude nový cyklus a teraz holt čakam ako trubka joj, ved aspoň to že vidím že je tam ovulácia aj lf, to ma teší
a ako moja ty? idete znovu na IUI tento cyklus?

lauritka
19. apr 2016

@mia295 no mohla by si byt 12 dpo

sonaja
19. apr 2016

@lauritka prosím hore vyššie som dávala foto a je tam aj komentár - rozhovor. prosím poradíš mi aj ty? vaic nazorov....dakujem