Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mia295 ideme do Car teraz vo štvrtok dohodnúť sa na ďalšom postupe,co ďalej,neviem IUI už asi nie,mám len jeden vajcovod a to je taká loteria u mna,stále sa napchavat clostilom a foliky budú na strane bez vajcovodu,tak by sa to zasa muselo odložiť a ďalší mesiac sa môže stať to isté a clostil tiež má svoj limit v užívaní,tak vyzerá,že už rovno ivf,aj keď som stále verila,že to pôjde prirodzene,nuž človek mieni Pán Boh mení...takže budem veriť,že teda pomocou ivf sa dočkáme nášho zazraku
Baby, zajtra idem konzultovat s doktorom moje problemy s otehotnenim. Drzte palce, nech ma odporuci do CAR konecne 🙂
Ospravedlnujem sa za preklep ale bol na 13 a 14
Baby, robila som si ovu.testy 3 dni, predvčerom bola ciarka slabucka, včera o.niečo silnejsia a dnes zas slabšia. ALE, ani jedna nebola silnejšia ako kontrolny pásik. Znamená to ze som neovulovala, ci som len nevystihla ten správny čas???? Obmedzila som tekutiny a testovala som vždy medzi 14-15....Su to moje prvé ovu testy, bola som si ista ze ovulujem pravidelne
Dnes 12 deň cyklu, ale v poslednom čase som mala 26 dňové cykly
Teda sa oplatí ešte testnut zajtra??
Hlieny mam zodpovedajúce ovulke
A teda skúšať v deň najsilnejšej čiarky, ci deň pred?
Ok vďaka
A keď to uz nestmavne, tak som bola bez ovulky??
ahojte ako casto do mesiaca skusate ovu test kedy presne mate ovu

Babule horný OVU test je dnešný a spodný zo včera, čo nato hovoríte?